kavalaSotiris Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 θελω να μου προτεινετε δυο προγραμματα το ενα για να μπορω να κοβω ενα κομματι απο ενα αρχειο mp3 και το αλλο για να μετατρεπω ολους τους τυπους αρχειων βιντεο και ηχου σε αλλους τυπους.
chris2barca Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Για μετατροπη δοκιμασε το Format Fcatory ... Και για να κοβεις κομματια απο τραγουδια δοκιμασε το WavePad Audio Editing Software
parsifal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
kavalaSotiris Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 το εκανα λιγο βιαστικα και δεν προσεξα αυτη την κατηγορια.
WiseGuy Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Για επεξεργασία αρχείων Mp3 το Audacity είναι από τα καλύτερα και δωρεάν προγράμματα... Για μετατροπή διαφόρων ειδών αρχείων βίντεο και ήχου πολύ δυνατό και επίσης δωρέαν είναι το iWisoft Free Video Converter
kavalaSotiris Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 για βιντεο δοκιμασα το Format Fcatory και ειναι πολυ καλο. για τα mp3 δοκιμασα το Audacity αλλα δεν μου αρεσε. τελικα εβαλα το mp3DirectCut που μου φανηκε πιο πρακτικο.
WiseGuy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 για βιντεο δοκιμασα το Format Fcatory και ειναι πολυ καλο. για τα mp3 δοκιμασα το Audacity αλλα δεν μου αρεσε. τελικα εβαλα το mp3DirectCut που μου φανηκε πιο πρακτικο. πολύ καλά φίλε, τα έριξα και εγώ μια ματιά τα προγράμματα αυτά. δε τα γνώριζα. να είσαι καλά... καλές γιορτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.