katsass Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Γειά χαρά, Σε laptop Lenovo Ideapad U350 με Kubuntu 10.04 "επάνω" δεν λειτουργούν οι συνδυασμοί πλήκτρων με το Fn. Συγκεκριμένα θέλω το Fn+F4 που είναι το monotor settings αλλά γενικότερα γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει και δε λειτουργούν και υπόλοιποι συνδυασμοί? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 και εγώ το έχω αυτό το θεματάκι, πρέπει να κάνεις remap τα κουμπιά σου και όσο και αν προσπάθησα δεν τα κατάφερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsass Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Link Μπα, εξακολουθούν να μη παίζουν κάποιοι συνδυασμοί με το Fn. π.χ Λειτουργεί το Fn+F2 και Fn+F8 αλλά όχι το Fn+F4 (το οποίο είναι αυτό που με καίει γιατί θέλω να δω τις ρυθμίσεις για τα χρώματα και την φωτεινότητα οθόνης) Μηπως παίζει κάποιο ρόλο η κάρτα γραφικών?? Έχω την Intel GMA 4500MHD. Στο /etc/default/grub έχω τα παρακάτω: >GRUB_DEFAULT=0 GRUB_HIDDEN_TIMEOUT=0 GRUB_HIDDEN_TIMEOUT_QUIET=true GRUB_TIMEOUT=10 GRUB_DISTRIBUTOR=`lsb_release -i -s 2> /dev/null || echo Debian` GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet splash nomodeset acpi backlight=video" GRUB_CMDLINE_LINUX="quiet splash nomodeset acpi backlight=video" GRUB_CMDLINE_LINUX=”acpi_backlight=vendor” Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.