Blackman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Χαιρετώ όλους... πρόσφατα πήρα από ένα φίλο ένα Mac Book Pro και σήμερα ήθελα να το φέρω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του. Έβαλα το DVD του λειτουργικού και πήγα να ξεκινήσω την διαδικασία. Εκεί το σύστημα μου έβγαλε ότι δεν μπορεί να γίνει. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, έκανα μία επανεκκίνηση μήπως και στρώσει... μετά παρατήρησα όταν πήγα να βγάλω το DVD ότι δεν... αρνείται να βγει...κάνει τον ήχο ότι προσπαθεί να το βγάλει, αλλά τελικά δεν το βγάζει... δηλαδή γίνετε unmount & ξανά mount. Σαν να το μπαινοβγάζεις. Φυσικά το δισκάκι παραμένει μέσα...και το βλέπει σαν περιεχόμενο. δοκίμασα με C μετά από restart...δοκίμασα με mouse button...δοκίμασα με το disk utility από τα applications-utility να γίνει eject... tipota. έκλεισα...άνοιξα...τίποτα... κάνει το ίδιο πράγμα. υπάρχει κάτι άλλο να δοκιμάσω μήπως; ή θα πρέπει να το πάω σε apple service; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 http://guides.macrumors.com/Force_Eject_a_Stuck_CD_or_DVD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 AN έχεις το παλιό mbp που δεν είναι unibody παίζει να έχει πάρει το σασι στη σχισμη που βγαίνει to cd.Δοκίμασε να ανοίξεις λίγο τη σχισμη με μια πλαστική κάρτα και ξαναπροσπάθησε.Συνήθως κρατοντας το track pad πατημένο κατα την εκκίνηση κάνει eject. Αν είναι το unibody και δε στο καλύπτει η εγγύηση μπορείς να το ανοίξεις μόνο σου,σχετικά εύκολα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfoynt Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Αν δεν δουλέψει καμία software λύση, τότε πιάνεις το macbook pro με τα 2 σου χέρια γερά και το dvd drive θα δειχνει προς τα έξω (δλδ όχι προς το σώμα σου). Τινάζεις το macbook σχετικά δυνατά και με στόχο πάντα κάτι μαλακό (όπως ένα κρεβάτι). Λογικά το dvd θα φύγει προς τα έξω. Τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω όταν υπάρχει πρόβλημα... γιατι έχω χαλάσει το driver... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Αν δεν δουλέψει καμία software λύση, τότε πιάνεις το macbook pro με τα 2 σου χέρια γερά και το dvd drive θα δειχνει προς τα έξω (δλδ όχι προς το σώμα σου). Τινάζεις το macbook σχετικά δυνατά και με στόχο πάντα κάτι μαλακό (όπως ένα κρεβάτι). Λογικά το dvd θα φύγει προς τα έξω. Τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω όταν υπάρχει πρόβλημα... γιατι έχω χαλάσει το driver... Θεέ και Κύριε!!! Στα drive των pc υπάρχει μια μικρή τρυπούλα μπροστά που αν βάλεις ένα συνδετήρα ή καμιά καρφίτσα μέσα σου κάνει eject το drive manually. Δεν έχει κάτι τέτοιο και στα mac; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Ε οχι και τιναγμα!!! Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfoynt Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 καλά κοροιδεύετε όσο θέλετε...... αλλά πιάνει πάντα... Δεν ξέρω αν καταλάβατε τι είπα ή κατα ποσο καταλάβατε, τέλος πάντων μκρό το πρόβλημα :-p Όχι δεν υπάρχει μικρή τρυπούλα... και οι software λύσεις δεν πιάνουν πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.