kjj Δημοσ. 29 Μαρτίου 2003 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2003 Εχω τα εξης προγραμματα για αυξηση της ταχυτητας του interneτ-->1)dsl speednet.ppp , 2)MTU Patch XP, 3)TCP/IP Optimizer 1.00 Επειδη δεν ξερω εγω, εσεις ποιο προτεινετε να εγκαταστησω; Επισης τι ειναι αυτο για ppp που ρωταει;Πως μπορω να καταλαβω οτι ειναι η συνδεση μου ppp; Συγγχωριστε με αν ρωταω βλακειες...απλα δεν γνωριζω και προτιμω ,πριν κανω καμμια χαζομαρα, να συμβουλευτω εσας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisKTM Δημοσ. 29 Μαρτίου 2003 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2003 Εγω θα σου πω να μην εγκαταστησεις κανενα και να κανεις την συνδεση σου ISDN. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjj Δημοσ. 29 Μαρτίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2003 DimitrisKTM said: Εγω θα σου πω να μην εγκαταστησεις κανενα και να κανεις την συνδεση σου ISDN. Μια πιο αμεση λυση θα ηθελα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2003 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2003 File kjj, exoume oloi mas xrhsimopoihsei tetoia programmata kai den eidame KAMIA diafora. Isa isa pou merika dhmiourgousan problhmata. Prosopika den ksero kanena apo auta pou les alla to thema einai ena. An to megisto ths taxythtas sou einai, as poume, 5k/sec, den tha aukshthei katholou osa programmata ki an baleis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisKTM Δημοσ. 30 Μαρτίου 2003 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2003 Meliga logia einai moufes auta ta programata, giauto an thes kati kalutero apo auto pou exeis vale ISDN pou einai kai polu prositi twra pia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DViRuS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2003 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2003 den tha kanei kanena tipota min ta baleis kan....to mono pou tha kanoun einai na sou petane kai diafimiseis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Guerriero4 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2003 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2003 An theleis na beltioseis tin taxitita, bale Opera 7!! Exei ena oraio koumpaki pou kanei disable ta images. Apo programmata denprokeite na deis diafora. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjj Δημοσ. 30 Μαρτίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2003 Ευχαριστω πολυ παιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.