tr3quart1sta Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Εχω παρει ενα dreambox καινουριο στο κουτι του με τα χαρτια του και θελω να το μεταφερω... επιτρεπεται να το παρω μαζι μου η θα πρεπει να μπει στη βαλιτσα? και με τη συσκευασια τι γινεται?
Mika Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 σε ποιες χωρες ταξιδευεις; ποσο μεγαλο ειναι το κουτι;
tr3quart1sta Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 απο γερμανια προς ελλαδα. το κουτι ειναι μικρο και ελαφρυ
Mika Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 το παιρνεις μαζι σου χωρις κανενα προβλημα τοτε. για τις χωρες ρωτησα για τελωνεια (εισαι εντος ΕΕ αρα κουλ). εδώ εχει τις μεγιστες επτρεπομενες διαστασεις χειραποσκευών ανά εταιρία. αν δεν ειναι στη λιστα η δικια σου υπολογισε περιπου στο μεσο ορο της λιστας (ετσι κι αλλιως ολες πανω κατω το ιδιο επιτρεπουν).
Mika Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 και για να σου φυγει το αγχος εχω παρει πολλες φορες κιθαρα μαζι μου που ξεπερναει σαφως το οριο μεγεθους μιας χειραποσκευης
paylidis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 εχω κουβαλήσει απειρες φορές τον Dreambox ως χειραποσκευή... μονο μία με ελεγξανε μετα απο τα τρελα με τα περιέργα δέματα (πριν κανα δίμηνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.