orotoi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Βεβαιως κάθε πράγμα είναι καλο η κακο αναλόγως της χρήσης που του κανείς. εδώ τα είπες όλα.. Ετσι ακριβώς! (όσο για τους τρόπους επικοινωνίας.. (πλην του να σε βρουν παλιοί γνωστοί -που σε ενα βαθμό για να μην συνεχίστηκε η επαφή κάποιος λόγος θα υπήρχε, αλλα οκ), παίζουν.. irc.. messengers.. )
million_voices Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 αν εχει και λειτουργια top available γκομενιτσες θα γραφτω
darthinvader Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Για όσους λένε ότι οι κινέζοι δεν μπορούν να αναγνωρίσουν την διαφορα μεταξύ εμας και εμεις μεταξυ αυτων υπάρχει λόγος οι κινεζοι ελέγχουν για να αναγνωρίσουν ένα πρόσωπο την περιοχή κάτω απο τα αυτία ενω εμείς την περιοχή κάτω απο τα μάτια κυρίως.
SUPERNIKOS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Account deactivated και ελπίζω να γίνει και delete σύντομα. Άστα δια διάολα ρε! Αρκετά... Ναι δεν γίνεται αλλιώς. Για οριστική διαγραφή
filip123go Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Ναι δεν γίνεται αλλιώς. Για οριστική διαγραφή Αυτό για την οριστική διαγραφή πως ακριβώς δουλεύει..? Μπαίνει στους server του fb και διαγράφει τα προσωπικά σου δεδομένα από εκεί..?
SUPERNIKOS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό για την οριστική διαγραφή πως ακριβώς δουλεύει..? Μπαίνει στους server του fb και διαγράφει τα προσωπικά σου δεδομένα από εκεί..? Οχι απλά στελνεις μια αίτηση οτι θελεις να διαγράψεις τον λογαριασμό σου και θελουν 14 μερες για να το κάνουν.
filip123go Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Οχι απλά στελνεις μια αίτηση οτι θελεις να διαγράψεις τον λογαριασμό σου και θελουν 14 μερες για να το κάνουν. Και πιστεύεις πραγματικά ότι τα διαγράφουν όλα...?
Alda Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Η πρωτη σκεψη που μου ηρθε στο μυαλο οταν διαβασα την ειδηση, ηταν: What a Fuckkkk!!!!!! Εμένα η πρώτη μου σκέψη είναι οτι δεν ξέρεις αγγλικά.
il29 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Οχι απλά στελνεις μια αίτηση οτι θελεις να διαγράψεις τον λογαριασμό σου και θελουν 14 μερες για να το κάνουν. τίποτα δεν διαγράφεται οριστικά δοκίμασε να googlαρεις το όνομα ενός πρώην χρήστη του facebook και θα σου εμφανίσει την τελευταία φωτογραφία του προφίλ του ξέρω τουλάχιστον 2 παραδείγματα και μάλλον δεν είναι εξαιρέσεις, αλλά ο κανόνας
feodor Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Εμένα η πρώτη μου σκέψη είναι οτι δεν ξέρεις αγγλικά. Αυτη η σκεψη σου ηρθε οταν διαβασες την ειδηση; Επειδη δεν ξερω που εκανα λαθος, κι επειδη θελω να μαθω, μπορεις να μου που ειναι το λαθος;;
orotoi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 νόμιζε οτι ήθελες να πείς what THE fuck.. αλλα που να καταλάβει.. οτι το what a fuck ειναι το σωστό στη προκειμένη ;p
feodor Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Λιγη σημασια εχει ποιο ειναι στο σωστο ;P Δεν ζουμε πια και στην αγγλια. Εξαλλου, i made my point ;-)
papanastassiou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Ε ρε τι έχει να γίνει.....Πόσες γκομενοδουλιές θα προδόσει το αυτόματο tag.....Χαμός....Θα είναι η χαρά του κοτσομπολιού.....Φανταστείτε ότι κάποιοι δεν θέλουν το tag σε κάποιες φοτο για να μην τους δουν κάποιοι άλλοι..... :lol: :lol: :lol: Μιλάμε για ξύλο όχι αστεία... :lol:
SUPERNIKOS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Και πιστεύεις πραγματικά ότι τα διαγράφουν όλα...? τίποτα δεν διαγράφεται οριστικά δοκίμασε να googlαρεις το όνομα ενός πρώην χρήστη του facebook και θα σου εμφανίσει την τελευταία φωτογραφία του προφίλ του ξέρω τουλάχιστον 2 παραδείγματα και μάλλον δεν είναι εξαιρέσεις, αλλά ο κανόνας Μα δεν είπα το αντιθετο απλα αναφερω πως (υποθετικά) λειτουργει η διαγραφή του προφίλ απο το facebook. http://www.youtube.com/watch?v=X890naaJQfY&feature=player_embedded
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα