Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Η facepalm ειναι για το κειμενο.

2) Δεν ειρωνευομαι, οπως και εσυ ειπες "Γι αυτο ειναι τα φορουμ, για να λεμε τις αποψεις μας" και αυτη ειναι η αποψη μου. Αν εσυ εχεις αντιθετη αποψη, θα ηθελα να την διαβασω. (δλδ τι μπορει να κανει κανεις με τα προσωπικα σου δεδομενα (raw data). Προσεξε! Μιλαμε για δεδομενα και οχι για πληροφοριες. )

Φιλε, δεν πηγαινε σε σενα το "μην ειρωνευεσαι" αλλα στο χρηστη alda.

Η αποψη μου ειναι σαφης, νομιζω. Ή κανω λαθος;;

Τεσπα, μπορει να επανελθω αργοτερα στο θεμα, γιατι τωρα βαριεμαι ( :P )

Edit:

Και επειδη εγραψες:

Κανενας δεν ενδιαφερεται για το καθε κομματι της μαζα. Μην μεγαλοποιειτε τον εαυτο σας.

Για μενα,ενδιαφερονται και παραενδιαφερονται για το καθε κομματι της μαζας. Ειτε γιατι με τη ψηφο εχουμε πολιτικη δυναμη, είτε γιατι η μαζα με τους αγωνες της μπορει να τους αποτρεψει τα σχεδια τους, να τους καθυστερησει απ το να τα υλοποιησουν κλπ. Γι αυτο και γω πιστευω πως τη τεραστια βαση δεδομενων με πληροφοριες που εχει το fb δεν παιζει να την αφηνουν ανεκμεταλλευτη. Για να δουν τι "σκεπετεται" η μαζα. Τι πολιτικη "συνειδηση" εχει. Και αυτο θα επρεπε να προβληματιζει τον καθενα, είτε εχει fb ειτε οχι.

Edit2: Μπορεις να κανεις τον διαχωρισμο των πληροφορειων απ τα δεδομενα(raw data)?

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Account deactivated και ελπίζω να γίνει και delete σύντομα. Άστα δια διάολα ρε! Αρκετά...

Συμφωνώ πολλάκις αλλά δυστυχώς δεν νομίζω να διαγράφεται μόνιμα.

Είχα φτιάξει το facebook προφιλ μου από το 2008 αν θυμάμαι καλά και έκανα δύο χρόνια μέχρι που το ξανά άνοιξα αρχές του 2010 και ήταν ακόμη εκεί απενεργοποιημένο.

Δημοσ.

Εκθέτουν και τους φίλους τους όμως.

Πρέπει να προσέχουν τότε τι φίλους έχουν. Δεν είναι σωστό να ανεβάζεις κάποιον στο Facebook όταν μάλιστα ο ίδιος δεν έχει για τους δικούς του λόγους, χωρίς να τον ρωτήσεις. Όχι μόνο για λόγους προσωπικών δεδομένων, μπορεί απλά ο άλλος να θεωρεί ότι δεν έχει βγει τόσο ωραίος στην φωτογραφία. Είναι θέμα συμπεριφοράς αυτό, δεν ευθύνεται το Facebook.

Δημοσ.

Σου εύχομαι ολόψυχα και με τη Βαβάτση. :lol:

άσχετο.. το πρώτο 10λεπτο απο την ταινία της είναι όλα τα λεφτά!! χααχα

Δημοσ.

Εεεεε νομιζω θα πρέπει να το σβησουμε το fb...Στο τέλος θα μας προξενεύουν με τηλεμετρικα

συστηματα....

ελεος!!!!!!!!!! :P :P :P :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...