Προς το περιεχόμενο

Τη συμβουλη σας Παρακαλω!

Evil_Skullman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα επεσε στα χερια μου ενα κομπιουτερ με

Amd 4core,6gb DDR2/800mhz,520w τροφοδοτικο Coolermaster,Mobo Asus M3N-HD

το μηχανημα μεχρι προ ολιγου ετρεχε με μια καρτα της Nvidia 9400gt 512mb,δοκιμασα λοιπον να του βαλω απανω μια MSI Radeon 5830 twin froz II και το PC δεν ανοιγει οταν συνδεω το βισμα απανω της.Οταν το συνδεω στην onboard καρτα γραφικων παλι το PC ανοιγει κανονικοτατα.

Εν τω μεταξυ συμπεριφερεται ως εξης...το μηχανημα ανοιγει κανονικα,κανει μπιπ κανονικο φορτωνει Windows κανονικα αλλα δε δινει εικονα με την 5830 απανω.

Σε τι μπορει να οφειλεται αυτο????? Γιατι πραγματικα με εχει μπερδεψει ολη αυτη η ιστορια...

Επισης να αναφερω οτι εκανα καποιες δοκιμες

1. Συνδεσα πανω του 750w τροφοδοτικο της Thermatake και παλι τα ιδια.

2.Εβαλα πανω κι αλλη 5830 επισης τα ιδια.

3.Συνδεσα την 5830 της MSi σε αλλο μηχανημα και λειτουργει κανονικοτατα.

4.Εβγαλα καποιες μνημες και το δοκιμαδα με μια μονο μνημη ξανα τα ιδια.

Καθε συμβουλη σας ειναι πολυτιμη.Ευχαριστω.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

hmmm οι drivers της προηγουμενης Nvidia οχι αλλα και παλι δε θα'πρεπε να δινει τουλαχιστον εικονα για τα bios???

Ναι εχω συνδεσει τις extra τροφοδοσιες. :(

Δημοσ.

την εβαλα και την εβγαλα ισα με 5 φορες στο προβληματικο PC και 2 φορες στο δικο μου.Δεν νομιζω να ειναι στην συνδεσιμοτητα το προβλημα.Υπαρχει περιπτωση να μην την σηκωνει το motherboard βρε παιδια?

Δημοσ.

την εβαλα και την εβγαλα ισα με 5 φορες στο προβληματικο PC και 2 φορες στο δικο μου.Δεν νομιζω να ειναι στην συνδεσιμοτητα το προβλημα.Υπαρχει περιπτωση να μην την σηκωνει το motherboard βρε παιδια?

αποκλείεται να μην τη σηκώνει.. κάτι άλλο είναι..

κάτι παίζει με την onboard τότε..κάποια ρύθμιση στα bios..

Δημοσ.

χμμμ θα τρελλαθω αν δεν το βρω.Κι οχι τπτ αλλο ειναι και φιλου και δε θελω να εκτεθω. :/

Μπηκα και βιος εκανα κατι ρυθμισεις οπως...

Primary Display Pci-E και κατι αλλα με spread spectrum.

Μπορει καποιος να μου στειλει ρυθμισεις????

• Moderators
Δημοσ.

hmmm οι drivers της προηγουμενης Nvidia οχι αλλα και παλι δε θα'πρεπε να δινει τουλαχιστον εικονα για τα bios???

Μου εδωσες την εντυπωση πως στα windows δεν ειχες εικονα και εκει παρουσιαζε το προβλημα.

Σε συνδεση παει το μυαλο μου σ αυτη τη περιπτωση, αλλα απ οτι λες εισαι σωστος.Απο την στιγμη που την εχεις βαλει και σε αλλο pc και λειτουργει,θεωρω πως ξερεις τι κανεις,αρα δεν παμε σε προβλημα συνδεσεων.

Καποια σχετικη με τις gpu επιλογη στο bios?

Edit:Με προλαβες.

Δημοσ.

evil αν από Bios δε ξέρεις, θα σου πρότεινα να μην αρχίσεις τις αλλαγές.

Πάρε με τη φωτογραφική σου μηχανή φώτο τις ρυθμίσεις σου ανέβασέ τες εδώ και ίσως βγει άκρη.

Πάντως όπως το έθεσες αρχικά, είχα και εγώ την αίσθηση ότι έβλεπες μέχρι και το σήμα των win άρα και το bios.

Δημοσ.

Μαλλον βιος ειναι παιδια αλλα δεν ξερω και παρα πολλα εκτος απο τα βασικα...

τι windows εχει?

αν καταλαβα καλα εχεις εικονα αν συνδεσεις την οθονη με την on board καρτα χωρις να αποσυνδεσεις την ati?

αν ναι κοιτα στον πινακα ελεγχου αν σου εμφανιζει δυο οθονες και στη διαχειριση εργασιων αν εχει σωστα τις καρτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...