mariosLM Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα Εχω αυτο το ρουτερ απο την hol και θελω να παιξει σε conn-x συνδεση. Ισως εκανα βλακια και δεν το κατεφερα ισως και να μην γινεται. Μπορουμε να κανουμε κατι? Οπως καποιο αλλο filmware ή κατι αλλο? sorry ακυρο το καταφερα
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 απλα ενημερωτικα να ξερεις οτι θεωρητικα ολα τα ρουτερ παιζουν παντου.το μονο που αλλαζει απο provider σε provider ειναι username kai password.κατα τα αλλα οι global ρυθμισεις ειναι pppoe/llc πλεον vpi 8 vci 35
msakis01 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα Εχω αυτο το ρουτερ απο την hol και θελω να παιξει σε conn-x συνδεση. Ισως εκανα βλακια και δεν το κατεφερα ισως και να μην γινεται. Μπορουμε να κανουμε κατι? Οπως καποιο αλλο filmware ή κατι αλλο? sorry ακυρο το καταφερα μηπως θα μπορουσες να μου λεγες και εμενα πως τα καταφερες διοτη με ενδιαφερει και μενα.
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 το σεταρεις κανονικα απλα θα αλλαξεις τα στοιχεια της hol(αν και μερικες φορες δεν εχει) με τα στοιχεια απο την νεα εταιρεια.κατα τα αλλα πρεπει να ειναι pppoe/llc και vpi 8 vci 35 ειναι ηδη σιγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.