Drop_Dead Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Τα περισσοτερα παιχνιδια στο ps3 χρειαζονται πλεον install , το οποιο πολλες φορες πιανει >5GB. Εχω το 40αρι ps3 και εχω μεινει με 200mb ελευθερα. Θα εχω προβλημα αν καποιο παιχνιδι χρειαζεται install και δεν εχω τον απαραιτητο χωρο ? Αλλα θα θελα να ξερα... που χρησιμευει πραγματικα αυτο το install ? Στο να βρει τροπο να πουλησει η sony τις μεγαλες σε χωρητικοτητα slim κονσολες της ?
dewn735 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Το install γίνεται για να έχεις ταχύτερη φόρτωση του παιχνιδιού (όπως και να το κάνουμε, ο σκληρός διαβάζεται πιο γρήγορα από τα δισκάκια) - επιπλέον, ρισκάρεις λιγότερο να χαλάσεις τα πανάκριβα blue ray. Αν σου τελειώσει ο χώρος, το πιο πιθανό είναι πως το παιχνίδι θα σου πει ότι δε μπορεί να γίνει η εγκατάσταση και απλώς θα το τρέχεις από το cd - εξαρτάται πάντα και από τον τίτλο
tsakonas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 μπορεις να σβησεις οτι θες στο game data
Drop_Dead Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Το ξερω οτι μπορω να τα σβησω αλλα εχω αποθηκευμενο το uncharted 2 στον σκληρο του ps3 και ετσι γεμισε γρηηρορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.