Kobeone Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Πριν λίγες ώρες αγόρασα το πρώτο μου imac. Μόλις το άνοιξα έκανα το account και το άφησα ανοικτό για περίπου 1 ώρα χώρις να ασχοληθώ καθόλου. Μόλις έκατσα για να το ψάξω συνέδεσα τον εξωτερικό και μετά απο λίγα δευτερόλεπτα μου έσβησε. Για να ξανανοίξει έπρεπε να το βγάλω από την πρίζα και μετα να το ξανανοίξω. Προφανώς νόμιζα ότι υπάρχει θέμα με τον σκληρό. Έκανα αρκετές δοκιμές για να δω αν είναι όντως αυτό αλλα τελικά δεν ήταν. Μόλις το ανοίγω μετά απο 3-4 λεπτά σβήνει μόνο του ακόμα και όταν δεν πραγματοποιώ καμία απολύτως εργασία. Φυσικά ισχύει σε όλες τις δοκιμές ότι για να το ξανανοίξω έπρεπε να το βγάλω από την τροφοδοσία. Μίλησα με 2-3 φίλους που έχουν χρόνια mac και δεν μπορούσαν να δώσουν καμια εξήγηση. Επίσης δεν έχω πειράξει καμιά απολύτως ρύθμιση και δεν παίζει να φταίει το πολυπριζό αφόυ έκανα δοκιμή και από την πρίζα απευθείας. Το δεδομένο είναι ότι αύριο πάω για αλλαγή αλλά θα ήθελα να μου πει κάποιος αν πάει κάπου το μυαλό του... Το μοντέλο είναι αυτό http://www.skroutz.gr/s/95614/Apple-iMac-21-5%27%27-3-06Ghz-4G-1TB.html
chriskar Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 ειναι σιγουρα αυτο το μοντελο? αυτό που παραθέτεις δεν ειναι το τελευταιο. απο που το πήρες? Έχει εγγύηση? μήπως ήταν κανένα εκθεσιακό?
Kobeone Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Oλα οκ τελικα. Εγινε αντικατασταση με τον καινουριο imac με τον i3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.