Προς το περιεχόμενο

ssd 60-90gb

igoroulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

σκοπεύω έστω και καθυστερημένα να πάρω έναν ssd για το pc τησ υπογραφής μου , επειδή είναι η πρώτη φορά που θα πάρω παρακαλώ για την βοήθεια σας budget γύρω στα 150+-30

(απορία! σε ορισμένους βλέπω ταχύτητα εγγραφής 175mb και σε άλλους 275, να υποθέσω ότι αυτοί με τα 175 είναι προηγούμενης γενειάς?)

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν σε πειράζει η χωρητικότητα μπορείς να πάρεις τον OCZ Vertex 2 60gb με 109 euro από το Πλαίσιο

Δημοσ.

OCZ Vertex 2 Series - Σκληρός δίσκος SSD - 90 GB - SATA-300

βρηκα αυτον με 150.να το παρω ετσι?

Χαχα,θα σε στεναχωρησω.Πριν κανα δυωρο που ξανακοιταξα το Zizanio τον πηγε ξανα 182 ευρω. :lol:

Δημοσ.

Χαχα,θα σε στεναχωρησω.Πριν κανα δυωρο που ξανακοιταξα το Zizanio τον πηγε ξανα 182 ευρω. :lol:

ναι αλλα εγω θα το παρω με 150 απο αλλου :rolleyes:

το θεμα ειναι αξιζει?ειναι το πρωτο μου ssd κ δεν ξερω πολλα.ειδα οτι ο 60 κανει 110 στο πλαισιο.+40 κ εχω τον 90.

Δημοσ.

ναι αλλα εγω θα το παρω με 150 απο αλλου :rolleyes:

το θεμα ειναι αξιζει?ειναι το πρωτο μου ssd κ δεν ξερω πολλα.ειδα οτι ο 60 κανει 110 στο πλαισιο.+40 κ εχω τον 90.

A ok τοτε.Μονο αξιζει,οτι πιο γρηγορο κυκλοφορει.Σου ειπα οτι τον ιδιο ακριβως εχω και εγω κανα 3μηνο και κανενα προβλημα απολυτως.Μην το σκεφτεσαι.

Δημοσ.

A ok τοτε.Μονο αξιζει,οτι πιο γρηγορο κυκλοφορει.Σου ειπα οτι τον ιδιο ακριβως εχω και εγω κανα 3μηνο και κανενα προβλημα απολυτως.Μην το σκεφτεσαι.

αρα ειναι γρηγορος αυτος ο 90?

Δημοσ.

αρα ειναι γρηγορος αυτος ο 90?

Οτι πιο γρηγορο κυκλοφορει σε Sata ii.Και κατι που εχω ξαναπει ειναι οτι μια φορα που συζητουσα σε ενα θεμα στο forum της OCZ,μου ειχε πει ενα παλικαρι οτι παρολο που ολοι οι Sandforce ανεξαρτητου χωριτικοτητας εχουν το ιδιο read(και write φυσικα αλλα το read ειναι που θελω να θιξω),οσο ανεβαινει η χωριτικοτητα οι δισκοι ειναι λιγο πιο ταχυτεροι.Δεν θυμαμαι ακριβως τι μου ειχε πει,μου το ειχε αναλυσει το παλικαρι,αμα δεν βαριεμαι καμια μερα και ψαξω ισως το βρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...