Προς το περιεχόμενο

Σχετικα με PayPal

iGoPod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ανοιξει εναν λογαριασμο πως μπορω να καταθεσω λεφτα παω σε καποια τραπεζα και λες το email του λογαριασμου μου στην PayPal ειναι αυτο και τα καταθετω ή γινεται και Online με paysafecard η κατι τεττοιο ???

Δημοσ.

Καλησπερα,

Θα ηθελα να ρωτήσω :

Εστω πως κανω καποιες υπηρεσίες και με πληρωνει καποιος απο εξωτερικο στον PayPal λογαριασμο μου .

Θελω μετα απο λίγο καιρό να βγάλω τα χρήματα σε τραπεζικο λογαριασμό . Πρεπει να τα δηλωσω στην εφορία?

Δημοσ.

Όχι δεν γίνεται έτσι.Ο λογαριασμός paypal είναι ένας "εικονικός λογαριασμός"ας πούμε που συνδέει τις φυσικές κάρτες τραπέζης.Πρέπει να συνδέσεις στον λογαριασμό του paypal (μέσα απ το site τους ) μια κάρτα (χρεωστική-πιστωτική ) "link your bank account, debit card, or credit card to your PayPal account" δεν ξέρω αν παίρνει και paysafecard (μάλλον ναι) δεν έχω χρησιμοποιήσει.

Όταν θες να χρησιμοποιήσεις τα χρήματα που έχεις πχ μέσα στην χρεωστική σου πας στο paypal και αυτόματα από κει τα ξοδεύεις χωρίς να φαίνεται στον άλλον τί έχεις χρησιμοποιήσει εσύ (βασικά αυτή είναι η λειτουργία του).Αν έχεις χρεωστική δηλαδή, στην τράπεζα θα πας και θα βάζεις χρήματα στην χρεωστική σου όχι στο paypal.

περισσότερες πληροφορίες εδώ

Δημοσ.

Μπορείς να συνδέσεις το λογαριασμό της τράπεζας σου με το paypal. Μετά με e-banking μπορείς να κάνεις πίστωση στο paypal καταθέτοντας σε ένα λογαριασμό bank of america... έχει οδηγίες στο paypal.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...