iGoPod Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Εχω ανοιξει εναν λογαριασμο πως μπορω να καταθεσω λεφτα παω σε καποια τραπεζα και λες το email του λογαριασμου μου στην PayPal ειναι αυτο και τα καταθετω ή γινεται και Online με paysafecard η κατι τεττοιο ???
kid4computer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα, Θα ηθελα να ρωτήσω : Εστω πως κανω καποιες υπηρεσίες και με πληρωνει καποιος απο εξωτερικο στον PayPal λογαριασμο μου . Θελω μετα απο λίγο καιρό να βγάλω τα χρήματα σε τραπεζικο λογαριασμό . Πρεπει να τα δηλωσω στην εφορία?
cosmos000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Όχι δεν γίνεται έτσι.Ο λογαριασμός paypal είναι ένας "εικονικός λογαριασμός"ας πούμε που συνδέει τις φυσικές κάρτες τραπέζης.Πρέπει να συνδέσεις στον λογαριασμό του paypal (μέσα απ το site τους ) μια κάρτα (χρεωστική-πιστωτική ) "link your bank account, debit card, or credit card to your PayPal account" δεν ξέρω αν παίρνει και paysafecard (μάλλον ναι) δεν έχω χρησιμοποιήσει. Όταν θες να χρησιμοποιήσεις τα χρήματα που έχεις πχ μέσα στην χρεωστική σου πας στο paypal και αυτόματα από κει τα ξοδεύεις χωρίς να φαίνεται στον άλλον τί έχεις χρησιμοποιήσει εσύ (βασικά αυτή είναι η λειτουργία του).Αν έχεις χρεωστική δηλαδή, στην τράπεζα θα πας και θα βάζεις χρήματα στην χρεωστική σου όχι στο paypal. περισσότερες πληροφορίες εδώ
isay Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Αν είναι πολλα και διατηρείς εμπορικη επιχείρηση από αυτα, πρέπει να τα δηλώσεις. Επίσης http://www.insomnia.gr/topic/392571-paypal-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B1/
isay Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Ενα μικρό συμπλήρωμα. Δεν παίρνει paysafecard.
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μπορείς να συνδέσεις το λογαριασμό της τράπεζας σου με το paypal. Μετά με e-banking μπορείς να κάνεις πίστωση στο paypal καταθέτοντας σε ένα λογαριασμό bank of america... έχει οδηγίες στο paypal.
iGoPod Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Ειδα εδω που λεει για ενα MoneyPak κατι τεττοιο https://www.paypal.com/us/cgi-bin/?cmd=xpt/Marketing/demo/additionalpayment/GreenDot-outside ξερετε που μπορω να βρω στην ελλαδα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.