jakegate7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 και μετά σου λέει ότι είναι ο άγιος Βασίλης. ναι καλά, σε πιστέψαμε...
JOHNPAGO Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Άμα σου απαντήσει κανείς σφύρα μου κλέφτηκα. ΕΔΩ ΜΕΣΑ είναι φόρουμ και ζητάμε βοήθεια και μιλάμε όμορφα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εξυπηρέτηση πελατών τραπέζης που έχουν την ανάγκη απο τα ζεστά σου λεφτουδάκια και κάνουν μετάνοιες . Καλή συνέχεια με την απεγκατάσταση των win7 απο μένα για τι μου λες να μιλαω ομορφα μα εγω δεν ειπα κατι κακο ρε φιλε
karmen1983 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 για τι μου λες να μιλαω ομορφα μα εγω δεν ειπα κατι κακο ρε φιλε ΦΙΛΗ παρακαλώ αν και δεν είμαι φίλη σου
JOHNPAGO Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 ΦΙΛΗ παρακαλώ αν και δεν είμαι φίλη σου ok συγνωμη
tritonas00 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Την λυση την εχει δωσει ο Antonis3d. Ηρεμια παιδια..(θηλυκα και αρσενικα :P )
orotoi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 για τι μου λες να μιλαω ομορφα μα εγω δεν ειπα κατι κακο ρε φιλε κάτι κακό δεν είπες, αλλα η επιμονή να ρωτάς κάτι για το οποίο σου δώθηκε απάντηση άμεσα, και με το στυλ αυτό εσύ απλά πες μου πως διαγραφω τα windows 7 την εγκατάσταση τον xp θα την κανω μονος ok? ε ακούγεται κάπως.. btw.. αφού ξέρεις πως να περάσεις τα xp, δε χρειάζεσαι κατι άλλο. Θα σβήσουν και τα 7 με το format.. με 'γεια το εορταστικό αβαταρ καρμεν Ααα... και για να μη ξεχνιόμαστε.. (windows topic είναι αυτό) Γιατί δε βάζεις linux?
karmen1983 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 με 'γεια το εορταστικό αβαταρ καρμεν Ευχαριστώώώώ . Είναι τέλειο αλλά ακόμα να μάθουν να με λένε φίλη Ααα... και για να μη ξεχνιόμαστε.. (windows topic είναι αυτό) Γιατί δε βάζεις linux? Άμα επιστρέψει τώρα ο ts και σου πει εσύ απλά πες μου πως διαγραφω τα windows 7ok? Ποιος θα φταίει;
orotoi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 αυτός φυσικά επειδή δε βάζει linux! Ευχαριστώώώώ . Είναι τέλειο αλλά ακόμα να μάθουν να με λένε φίλη Εε θα μπερδεύονται απο το όνομα και τη φωτό σου..
tritonas00 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 αυτός φυσικά επειδή δε βάζει linux! Εε θα μπερδεύονται απο το όνομα και τη φωτό σου.. karmen λεει! Δεν λεει Μιχαλης..! :P
karmen1983 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 karmen λεει! Δεν λεει Μιχαλης..! :P και εγώ σου λέω ότι είναι Bug και λέει Παντελής :lol:
orotoi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 karmen λεει! Δεν λεει Μιχαλης..! :P Εγκζάκτλι μάϊ πόϊντ!
oneofthem Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 για να ξαναρωτάει ενώ του έχουμε απαντήσει, μήπως δεν πρόσεξε πως η απάντηση είναι σύνδεσμος (?) - attempting: φίλε JOHNPAGO, κάνε CLICK στο παρακάτω υπογραμμισμένο κομμάτι (αν δεν το κανες) και διάβασε, και αν κάτι δε σου αρέσει πες μας: 1. Format (διαδικασία) ΑΝ θέλει να δοκιμάσει ή να εκπαιδευτεί επάνω στα xp δεν υπάρχει λόγος να απεγκαταστήσει τα win7 μια και υποθέτω ότι θα δουλεύουν μία χαρά. Λύση χωρίς να πειραχτεί το σύστημα = VIRTUALBOX βάζει μέσα στο κουτί τα xp και έχει και xp και win 7. + ότι λαλακία και να γίνει στα xp στο virtualbox τα win7 μένουν ΑΝΕΠΑΦΑ ευχαριστώ, όμως δεν ζήτησα εγώ βοήθεια αλλά ο φίλος johnpagoθα του εξηγήσεις πως να στήσει το v/b τη στιγμή που δεν μπορούμε να του εξηγήσουμε πως να 'διαγράψει' τα w7? αν αυτό προτείνεις, go ahead οπότε καλά όλα αυτά αλλά δεν βοηθούν εκτός αν ήθελες να με ενημερώσεις για το v/b
karmen1983 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 ευχαριστώ, όμως δεν ζήτησα εγώ βοήθεια αλλά ο φίλος johnpago θα του εξηγήσεις πως να στήσει το v/b τη στιγμή που δεν μπορούμε να του εξηγήσουμε πως να 'διαγράψει' τα w7? αν αυτό προτείνεις, go ahead οπότε καλά όλα αυτά αλλά δεν βοηθούν εκτός αν ήθελες να με ενημερώσεις για το v/b Πρώτον έκανα μία πρόταση για τον ts και όχι για σένα. Απάντησα στο αν ήθελε να εκπαιδευτεί που είπες και όχι να σου μάθω την ιδέα του vbox. Είναι κακή πρόταση νομίζεις στο αν θέλει να εκπαιδευτεί; Όσο για το αν μπορούσα να του το εξηγήσω, είχα όλη τη καλή διάθεση όταν μπήκα στη συζήτηση, αν αυτό ήθελε τελικά. Τώρα ούτε βίδα δεν θα του πω πως να βιδώσει. Δεύτερον δεν απάντησε στην ερώτηση του rafail και μετά το έπαιζε και "αφεντικό" σαν να ήμασταν υποχρεωμένοι να πέσουμε στα πόδια του και να του απαντάμε. Είναι κακό να ενδιαφερθείς τι σύστημα έχει κάποιος και να τον αποτρέψεις από πιθανή λαλακία και χάσιμο χρόνου και επανεγκατάσταση; Όσο για το αν πρόσεξε το Link, τέσσερα άτομα του το δώσαμε με το κουτάλι. Ο Antonis3d, εγώ, ο christobarca και τέλος ο tritonas. Ήρθες και εσύ κάνε τα 5. Το κόλλημα που είναι;
orotoi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 ευχαριστώ, όμως δεν ζήτησα εγώ βοήθεια αλλά ο φίλος johnpago θα του εξηγήσεις πως να στήσει το v/b τη στιγμή που δεν μπορούμε να του εξηγήσουμε πως να 'διαγράψει' τα w7? αν αυτό προτείνεις, go ahead οπότε καλά όλα αυτά αλλά δεν βοηθούν εκτός αν ήθελες να με ενημερώσεις για το v/b Δε σου εδωσε εσένα βοήθεια.. και βασικά αυτό που είπε όντως βοηθάει, είτε εκπαιδεύεται (οπως υπέθεσες στο όντως μη-βοηθητικό μήνυμα σου) είτε οχι.. Αν ρώταγε μετά τι είναι ενα virtual machine και πως μπορεί να το βάλει, σίγουρα θα τον κατατοπίζαμε.. Αν το καταλάβαινε ή αν το έκανε δικό του θέμα πάλι.. Με τη σειρά μου και γω, πέφτω στη παγίδα τώρα και κάνω άσχετο με το θέμα post, αλλά είναι κουραστικό να βλέπεις άτομα να 'ψάχνονται' να πιαστούν απο κάτι για την 'πουν' στον άλλο για το τίποτα. Τα λέω τα παραπάνω γιατί γενικά έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο αυτό το τελευταίο καιρό και εδώ στο φόρουμ, αλλά και γενικά έξω στον κόσμο.. Η εύκολη απάντηση είναι να το ρίξουμε κι αυτό στην κρίση και στους """δύσκο(ι)λ(ι)ους καιρούς""".. αλλά μήπως είναι κάτι άλλο? Μήπως απλώς η όλη κατάσταση είναι ενα trigger που ενεργοποιεί κάποια πράγματα μέσα μας? Αν τα δούμε αυτά, και δε τα βγάζουμε στον οποιοδήποτε, πολλά πράγματα τότε αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα.. Διάσπαση.. διχόνοια.. αλληλοφάγωμα.. είναι καταστάσεις που θέλουν να προκαλέσουν κάποιοι. Γιατί να τους αφήσουμε έτσι απλά? Θα μου πει κάποιος "μα καλά τι λες τώρα? Μια μικρο-διαφωνία είχαμε για το Χ".. Προφανώς δε μιλάω για το αποτέλεσμα.. για τη διαφωνία.. αλλά για τα αίτια. Τεσπα.. αν συνεχίσω θα ξεφύγει πολύ και θα το πάμε αλλού.. πις μπραδερς
oneofthem Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 orotoi δεν έγραψα για να την πω σε κανέναν, παρεξήγησες, μάλλον είναι αστοχία λόγω γραπτού λόγου αλλιώς θα πήγαινε ότι κι εσύ μου την είπες ουσιαστικά κτλ εγώ είχα την αντίστροφη αίσθηση ότι κάποιοι την είπαν σε κάποιον που κάνει μπαμ πως είναι αρχάριος εμείς πρέπει να επιβραδύνουμε στο ρυθμό του αρχάριου και όχι το αντίστροφο γιατί δεν γίνεται πίστευα πως δεν βοηθάει να συζητήσουμε για κάτι που δεν θα το κατανοήσει εσύ λες πως δεν βοηθάω και πως βοηθάει το v/b, πολύ ωραία το δέχομαι, δεν έγινε κάτι δεν ξέρω πως συμβαδίζει με το 'Αν το καταλάβαινε ή αν το έκανε δικό του θέμα πάλι..' αλλά σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει λόγος ή πρόθεση να θιχθείτε αν βγήκε με άσχημο ύφος τότε ξεχάστε το καλή συνέχεια και εύχομαι να λυθεί το θέμα του χρήστη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.