Herculess Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Είμαι στο εξωτερικό και θέλω να δω τον ΠΑΟΚ με την Dinamo zagreb LIVE streaming, αλλά δεν θυμάμαι που έμπενα για να δώ. Ξέρετε κανένα λινγ με αγώνες ?
tsakonas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 steamming μπορείς με το laptop σου μέσα σε μια sauna προφανώς εννοείς streaming. αν και λίγο αργά, για το μέλλον όμως χρειάζεται.. http://www.wehellas.gr/forum/index.php?showforum=82
Titan91 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Ένα σχετικά αξιόλογο site είναι το www.liveole.tk
electroasd Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Θέλω κάποιο site για streaming ,που έστω να το πληρώνεις, το οποίο να έχει καλή ποιότητα και να μην "κολλάει" για να μπορώ να δω τον σημερινό αγώνα Άεκ - Ολυμπιακού? Ξέρω ότι υπάρχουν διάφορα μέρη που μπορώ να το δω, αλλά όποτε έχω δοκιμάσει, όλο κολλάνε και η ποιότητα δεν είναι καλή.... Αν υπάρχει κάτι δοκιμασμένο, παρακαλώ να μου το προτείνεται! Ευχαριστώ πολύ! ΥΓ: Αν είναι χιλιοειπωμένη η απάντηση ζητώ συγγνώμη, αλλά έψαξα όσο μπορούσα και δεν βρήκα κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.