thanos1916 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα ,αυτο το καιρο θελω να αγορασω ενα κινητο για τις γιορτες και θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με το vodafone 945 της huawei αν ξερετε κατι για το ποτε θα βγει και αν αξιζει να περιμενω ή να παρω το 845 ;
nikoskon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Η διαφορά τους είναι 80pixels κάθετης ανάλυσης και ό,τι το 945 εχει multitouch. Το ZTE Blade το έχεις ακουστά;
andrikakis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ξερω για το 945 παντος το 845 ειναι φοβερο για την τιμη του!ειναι κανονικο smartphone που δεν του λειπει τιποτα σε πολυ χαμηλη τιμη.
nikoskon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ξερω για το 945 παντος το 845 ειναι φοβερο για την τιμη του!ειναι κανονικο smartphone που δεν του λειπει τιποτα σε πολυ χαμηλη τιμη. Το multitouch δεν του λείπει, που είναι και χαρακτηριστικό του Android OS;
thanos1916 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 εχω ακουστα για το zte blade αλλα δεν μ'αρεσει σαν κινητο γιατι εχει πολλη ακτινοβολια και σκεφτομαι το 845 αλλα επειδη λεγεται πως θα βγει τα χριστουγεννα το 945 λεω να περιμενω τι να κανω ; Αν βγει τα χριστουγεννα οκ αλλα αν βγει μετα απο κανα εξαμηνο τι να πω ; Αυτο που ηθελα να σας ρωτησω ειναι αν γνωριζετε κατι για το ποτε θα βγει και αν αξιζει η υπομονη (resistive-capasitive,320x240-400x240,256k και 512ram )αν παρω το 945 θα καταλαβω αισθητα τη διαφορα;
nikoskon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 εχω ακουστα για το zte blade αλλα δεν μ'αρεσει σαν κινητο γιατι εχει πολλη ακτινοβολια και σκεφτομαι το 845 αλλα επειδη λεγεται πως θα βγει τα χριστουγεννα το 945 λεω να περιμενω τι να κανω ; Αν βγει τα χριστουγεννα οκ αλλα αν βγει μετα απο κανα εξαμηνο τι να πω ; Αυτο που ηθελα να σας ρωτησω ειναι αν γνωριζετε κατι για το ποτε θα βγει και αν αξιζει η υπομονη (resistive-capasitive,320x240-400x240,256k και 512ram )αν παρω το 945 θα καταλαβω αισθητα τη διαφορα; Μπορείς να μου δώσεις ένα link για να συγκρίνω την ακτινοβολία του Blade με του Vodafone 945 ή/και με άλλων συσκευώς κινητής τηλεφωνίας;
thanos1916 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 το οτι εχει σαρ το ξερω απο διαφορα forum αν κάνεις ενα googling θα δεις οτι το σαρ ειναι 1,39 νομιζω και δεν θα ηταν τοσο καλο να εχω τοσο ακτινοβολια παω μου ενω εχω την επιλογη να εχω ιδιες δυνατοτητες σε αλλες συσκευές .Εγώ θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε τιποτα για τον ερχομο του 945 που αν ειναι διαθεσιμο στο κοντινο μελλον θα το παρω σιγουρα .
nikoskon Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 το οτι εχει σαρ το ξερω απο διαφορα forum αν κάνεις ενα googling θα δεις οτι το σαρ ειναι 1,39 νομιζω και δεν θα ηταν τοσο καλο να εχω τοσο ακτινοβολια παω μου ενω εχω την επιλογη να εχω ιδιες δυνατοτητες σε αλλες συσκευές .Εγώ θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε τιποτα για τον ερχομο του 945 που αν ειναι διαθεσιμο στο κοντινο μελλον θα το παρω σιγουρα . Links please... Συνδέσμους παρακαλώ...
thanos1916 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 χρονια πολλα κοιταξα ολες αυτες τις μερες για το κινητακι ενταξει δεν συγκρινεται με το 845 κλασεις ανωτερο και συγκρινεται με κινητα πολυ πιο πανω σε τιμη απο αυτο αλλα ο μονος μου δισταγμος για να το αγορασω ειναι το σαρ του .Μπορει να εχω και αδικο και αν γινεται να μου εξηγησει κανεις αν ειναι πολυ σημαντικη η διαφορα του σαρ και αν αυτο το καθιστα επικινδυνο.Αν μου λυθουν αυτες οι αποριες το παιρνω χωρις σκεψη.
nikoskon Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 χρονια πολλα κοιταξα ολες αυτες τις μερες για το κινητακι ενταξει δεν συγκρινεται με το 845 κλασεις ανωτερο και συγκρινεται με κινητα πολυ πιο πανω σε τιμη απο αυτο αλλα ο μονος μου δισταγμος για να το αγορασω ειναι το σαρ του .Μπορει να εχω και αδικο και αν γινεται να μου εξηγησει κανεις αν ειναι πολυ σημαντικη η διαφορα του σαρ και αν αυτο το καθιστα επικινδυνο.Αν μου λυθουν αυτες οι αποριες το παιρνω χωρις σκεψη. Χρόνια πολλά. Δείξε μας τις πηγές από τις οποίες ενημερώθηκες για τον δείκτη SAR, να το συζητήσουμε. Για να υπάρξει σύγκριση πρέπει να υπάρχουν δεδομένα. Δείξε μας τα δεδομένα λοιπόν.
thanos1916 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δεν μπορω να σσου δειξω κατι γιατι δεν μπορω να βρω μια πηγη που να λεει αυτο απλα ακουγεται στο δυαδικτυο και ισως να ανακυκλωνεται .Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν ισχυει κατι τετοιο . Ποσο ειναι τελος παντων αυτο το σαρ και ποσο σημαντικο ειναι .Ειναι το μεγιστο και σχεδον απιθανο με αποτελεσμα να ειναι παντα στα επιπεδα κατω του 1 ; α και κατι ακομα εσυ πιστευεις πως αξιζει τα λεφτα του; και δεν θα εχω κανα προβλημα .αυτο το ρωτησα γιατι σε αλλα φορουμ που κοιταξα λεγεται πως υπαρχουν πολλα ελλατωματικα ισχυει η ειναι απλα πολυ περιεργοι και ψειρες ; Ευχαριστω
nikoskon Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Για το ZTE Blade έχου βουήξει το διαδίκτυο με θετικά σχόλια και όχι με αρνητικά. Επιμένω να μας δείξεις το "απλα ακουγεται στο δυαδικτυο και ισως ανακυκλωνεται" με λινκ... Για να "ακούγεται" στο διαδίκτυο πρέπει κάπου να είναι γραμμένο σε κάποιο site/blog/forum κλπ. So... links please...
nikoskon Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Ας μιλήσουμε με πρόχειρα links... Το όριο του δείκτη SAR στην Ευρώπη είναι 2.0 W/kg και σε Αυστραλία/Αμερική 1.6 W/kg. Αν και δεν έχω το manual του Blade στα χέρια μου, από όσο διαβάζω στο net ο δείκτης SAR είναι 1.35 W/kg. Αυτό σημαίνει πως το μέγιστο που μπορει να φτάσει σε περιοχές με απειροελάχιστο σήμα και κατά την διάρκεια κλήσης σε αύτες της περιοχές που η κεραία του κινητού θα δίνει περισσότερη ισχύ κλπ, θα είναι 1.35 W/Kg. Από εκεί και πέρα, αν ψάξεις στο internet υπάρχουν διάφορες μετρήσεις οι οποίες δείχνουν πως το SAR του Blade υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι στο 0.9 W/Kgr. Και το ερώτημα είναι: Καπνίζεις;
thanos1916 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 οχι δεν καπνιζω και τa links http://www.gsmarena.com/zte_blade-reviews-3391.php και το φορουμ με μακραν συζητηση για το blade http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286533&page=01 αυτα ειναι που εχω δει κυριως .Επισης υπαρχουν πολλα θετικα σχολια ,μονο που μερικοι στο φορουμ ελεγαν πως καποιες παρτιδες ειχαν προβλημα με την οθονη στο ροζ wallpaper φαινοντουσαν pixels.Α και κατι ακομη ισχυει πως μερικες παρτιδες ειχαν amoled και οχι tft ; Μαλλον το κινητο θα το παρω ,το εχεις εσυ μηπως το τηλεφωνο αυτο ; και ξερεις πως ειναι καλυτερα εχεις καποια αμεση επαφη με αυτο ;
nikoskon Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Το Blade που θα πάρεις δεν θα έχει AMOLED οθόνη. To Blade το πήρε φίλος και το έχω δουλέψει εκτενώς χωρίς κανένα πρόβλημα. Μέχρι και το Angry Birds που σε Wildfire με 2.2 Froyo κολλάει και όταν εκκινεί κάνει απίστευτα σπασίματα στην κίνηση, στο Blade παίζει με την ίδια ταχύτητα όσο του Galaxy S που έχω. Βίντεο HD παίζει τέλεια. Browsing εξαιρετικό χωρίς κολλήματα ακόμα και σε σελίδες με αρκετές εικόνες κλπ. Φωτογραφίες μέτριες προς καλές(αναλόγως την φωτεινότητα, μιας και δεν έχει flash light). Για 160€ καινούριο δεν νομίζω πως τίθεται θέμα. Μονόδρομος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.