Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση PC 15/12/2010

Nahock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε για τον πύργο: 600 €

Χρήση υπολογιστή : Gaming (Ότι μπορούμε σε αυτά τα λεφτά)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Τα τελευταία παιχνίδια που κυκλοφορούν, browsing, γενικά δε θέλω κολλήματα multitasking ελαφριών προγραμμάτων.

Περιφερειακά: Υπάρχουν όλα. Οθόνη έχω μια LG 17” tft προς το παρών. Μελλοντικά σκέφτομαι να πάω στις 24’’.

Επιλογή καταστήματος: Τα κομμάτια να είναι από διάφορα καταστήματα. (Απ’ όπου συμφέρει από οικονομικής απόψεως αρκεί να είναι αξιόπιστα)

Το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο.

Λειτουργικό: Έχω

Χρονικό διάστημα μέχρι την επόμενη αναβάθμιση: 3 χρόνια.

Μοντέλο επεξεργαστή: Amd (Θα τον κρατήσω μαμά)

Κάρτα γραφικών: Μέχρι 200 ευρώ. Σκεφτόμουν αυτήν, τι διαφορά έχει με τις υπόλοιπες εκδόσεις τις 6850? Gigabite και άλλες;?

Επεξεργαστής: Μέχρι 100. Σκεφτόμουν έναν amd Athlon II x4 640 3.0 ghz ή έναν955 στα 3.2 ghz.(θα έδινα 30 ευρώ παραπάνω εάν τα αξίζει)

Περισσότερες λεπτομέρειες: Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να μου συνθέσετε ένα pc και να μου πείτε πόσο καιρό θα είναι οκ, δηλαδή, πότε είναι αναγκαία η επόμενη αναβάθμιση για να είναι το pc σχετικά σύγχρονο και να μην αντιμετωπίζω προβλήματα με τα καινούρια παιχνίδια που θα βγουν. Η αναβάθμιση τι θα αφορά; Μια κάρτα γραφικών ή και άλλα; Γι αυτό σκέφτομαι πως η επιλογή της μητρικής πρέπει να είναι κατάλληλη για αναβαθμίσεις στο μέλλον, να είναι συμβατή δηλαδή.

Θα ήθελα επίσης να μου πει κάποιος σε τι επίπεδο μπορώ να παίζω παιχνίδια τύπου Crysis και GTA IV σε οθόνη 24” που θεωρούνται βαριά παιχνίδια. Θα βλέπω κολλήματα στις μεσαίες ρυθμίσεις;

Μια τελευταία απορία, αξίζει να περιμένω ένα ακόμη μήνα μήπως πέσουν οι τιμές με τον καινούριο χρόνο;

Ξέχασα να πω πως δεν θέλω οπτική μονάδα

Δημοσ.

Σε κάνα δίμηνο, αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα πάρει 24". Δηλαδή μπορεί και μικρότερη οθόνη.

Δημοσ.

666,69 μαζί με τον σκληρό. Ξέχασα να πω πως δεν θέλω οπτική μονάδα. Οπότε πέφτουμε στα 648,24 €

Αυτή η μητρική παίρνει και δεύτερη κάρτα γραφικών; Μπορώ αργότερα ας πούμε να προσθέσω μια δεύτερη κάρτα και να είμαι οκ με τα παιχνίδια;

Δημοσ.

666,69 μαζί με τον σκληρό. Ξέχασα να πω πως δεν θέλω οπτική μονάδα. Οπότε πέφτουμε στα 648,24 €

Αυτή η μητρική παίρνει και δεύτερη κάρτα γραφικών; Μπορώ αργότερα ας πούμε να προσθέσω μια δεύτερη κάρτα και να είμαι οκ με τα παιχνίδια;

Sorry για το λαθος αποτελεσμα.Ναι η μητρικη περνει και αλλη μια καρτα γραφικων

Δημοσ.

μπορεις να βαλεις σε θεωρητικό επίπεδο μεχρι 3 καρτες !!

Δημοσ.

Οι κάρτες πρέπει να είναι ίδιες ή ότι να ναι;

Κάτι που με ανησυχεί σε αυτήν την σύνθεση είναι τα καταστήματα. Μερικά νομίζω δεν έχουν έδρα στην Αθήνα, εάν μου τύχει τίποτα ελαττωματικό θα τρέχω μετά;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...