Προς το περιεχόμενο

Κινητό μέχρι 200euro

Elron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτείνετέ μου το καλύτερο κινητό σε αυτό το εύρος τιμής. Θα ήθελα wlan και μεγάλη touchscreen οθόνη. Θα ήθελα να ακούσω και προσωπικές σας εμπειρίες πάνω σε μοντέλα έτσι ώστε να βγάλω εύκολα συμπέρασμα. Με την οικονομική κρίση που μας κυνηγάει πρέπει να τα ψάχνουμε όλα! Ε μην πάρουμε και γουρούνι στο σακί! :)

Δημοσ.

Προτείνετέ μου το καλύτερο κινητό σε αυτό το εύρος τιμής. Θα ήθελα wlan και μεγάλη touchscreen οθόνη. Θα ήθελα να ακούσω και προσωπικές σας εμπειρίες πάνω σε μοντέλα έτσι ώστε να βγάλω εύκολα συμπέρασμα. Με την οικονομική κρίση που μας κυνηγάει πρέπει να τα ψάχνουμε όλα! Ε μην πάρουμε και γουρούνι στο σακί! :)

Nokia 5800.. Aπλά κορυφαίο!

Link

Δημοσ.

ΖΤΕ Blade με 160 εουρος.

σίγουρα τα καλύτερα specs σε αυτήν την τιμή αυτόν τον καιρό, απλά ό,τι και να διαλέξεις θα έλεγα να πας να το δεις και να το δοκιμάσεις γιατί touch με touch διαφέρουν πολύ. Μπορείς να το δείς σε καμια Wind. Λεπτομέρειες (αρκετές) εδώ.

Δημοσ.

To Blade μου άρεσε αλλά δεν θέλω να κάνω συμβόλαιο. υπάρχει σε κάποιο μαγαζί προς πώληση?

Δημοσ.

Xperia X8 είμαι 100% ευχαριστημένος μέχρι τώρα! Σε specs είναι καλύτερο to ΖΤΕ BLADE, είναι και φτηνότερο, δέχεται και rooting. Το Xperia κρατάει πολύ παραπάνω μπαταρία και πιστεύω ότι μακροπρόθεσμα θα βγει καλύτερη επιλογή από ZTE BLADE λόγω ποιότητας κατασκευής, δηλαδή ελπίζω στο να μην εμφανίσει ποτέ του κάποιο σοβαρό πρόβλημα γι'αυτό το προτίμησα εγώ (προσωπική γνώμη). Μην περιμένεις από κανένα κάμερα πάντως.

Check them out ;)

Δημοσ. · Κρυμμένο από Hal9000, 16 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Hal9000, 16 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Xperia X8 είμαι 100% ευχαριστημένος μέχρι τώρα! Σε specs είναι καλύτερο to ΖΤΕ BLADE, είναι και φτηνότερο, δέχεται και rooting. Το Xperia κρατάει πολύ παραπάνω μπαταρία και πιστεύω ότι μακροπρόθεσμα θα βγει καλύτερη επιλογή από ZTE BLADE λόγω ποιότητας κατασκευής, δηλαδή ελπίζω στο να μην εμφανίσει ποτέ του κάποιο σοβαρό πρόβλημα γι'αυτό το προτίμησα εγώ (προσωπική γνώμη). Μην περιμένεις από κανένα κάμερα πάντως.

Check them out ;)

Πες μου ένα μόνο spec στο οποίο το Χ8 είναι καλύτερο του Blade,

αλλιώς μάλλον παραπληροφορείς αντί να βοηθάς.

Φθηνοτερο είναι το Blade.

Root και custom roms δέχεται το Blade.

Το Χ8 έχει χειρότερη ανάλυση έναντι της 800x480 του Blade.

Επεξεργαστή έχουν τον ίδιο.

Ποιότητα κατασκευής του Blade εξαιρετική. Ματ πλαστικά και καθόλου τριξήματα και πολύ κάλη αίσθηση και του multitouch αλλά και τον κουμπιών home/menu/return.

Για την μπαταρία εξαρτάται πως έχεις σετάρει το κιντό(background data, φωτεινότητα κλπ) για αυτό και δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης.

Περιμένω λοιπόν το ένα spec που το Χ8 είναι καλύτερο του Blade.

edit: Παρανόησα! Σορρυ.... διάβασα "Σε specs είναι καλύτερο από to ΖΤΕ BLADE"...

Φταίει η ώρα μάλλον! :)

Δημοσ.

Δεν πειράζει Νίκο, σιγά :) Κοίτα όπως είπα πάνω εγώ απλά ελπίζω ότι το Xperia δεν θα παρουσιάσει πρόβλημα, και δεν εννοώ λόγω των πλαστικών ή της εξωτερικής κατασκευής, αλλά από θέματα hardware. Έχω χρησιμοποιήσει και το SanFransisco (για όσους δεν ξέρουν είναι μια άλλη - λίγο καλύτερη έκδοση του blade αλλά δεν υπάρχει στην Ελλάδα) ενός φίλου μου και είναι σε όλα gg, οθόνη τέλεια κτλ! Μάλιστα είναι 3.5" amoled σε αντίθεση με 3" tft του X8 (για μένα το μεγαλύτερο θετικό του). Ταυτόχρονα όμως είναι ίσως ο σημαντικότερος παράγοντας για μείωση διάρκειας μπαταρίας, και ΟΧΙ δεν έχει σχέση με ρυθμίσεις φωτεινότητας, έχει σχέση με υψηλή κατανάλωση από το hardware. Το Χ8 όταν το χρησιμοποιώ πολύ κρατάει 2 μέρες άνετα και όταν λιγότερο μπορεί και 4 (ακόμα και με λίγα τηλέφωνα ή λίγο ίντερνετ). Το ZTE Blade απλά δεν γίνεται να πάει τόσο, κάθε βράδυ θέλει φόρτιση αλλιώς θα σου μείνει εγγυημένα την επόμενη μέρα!! Εγώ ας πούμε έχω 37% τώρα και δεν θα το φορτίσω για αύριο και θα λείπω όλη μέρα...

Τι μπορεί να βγει στο blade και να ΜΗΝ βγει στο xperia? Δεν έχω ιδέα... Απλά θέλω να πιστεύω ότι ας πούμε θα χαλάσουν 200 blade και λιγότερα xperia συνολικά αν το δούμε (πάντα θα υπάρχουν ελαττωματικά!)

Επειδή μου ζήτησες και ένα μείον πάντως!! :) Θα σου πω το εξής που νομίζω ότι έχει σαν μικρό ελάττωμα γιατί κάτι τρομερό δεν έχει -> είναι η μουσική, δεν ακούγεται δυνατά αν δεν κάνω λάθος και ίσως και η ποιότητα είναι καλύτερη στο X8 (ακούω πολύ μουσική και είναι τέλεια στο Χ8 με ακουστικά αλλά και το ηχείο gg, ενώ στο Blade hmmmm!). Και τα δύο έχουν 3.5mm για ακουστικά (μεγάλο θετικό αυτό).

Πέρα από αυτά... Δεν νομίζω κάποιος κάτοχος ενός εκ των δύο να ΜΗΝ είναι ευχαριστημένος... Αρκεί να μη σου κλείσει από μπαταρία, no power, no mobile :P :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...