Προς το περιεχόμενο

Πως σβηνω απο δισκο?

arxarios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω 2 σκληρους δισκους και εχω λειτουργικο και στους δυο!! Εγω αυτο που θελω να κανω ειναι να σβησω με καποιο τροπο απο τον εναν δισκο του λειτουργικο!! Πως μπορει να γινει αυτο??

Δημοσ.

Παιδια εχω 2 σκληρους δισκους και εχω λειτουργικο και στους δυο!! Εγω αυτο που θελω να κανω ειναι να σβησω με καποιο τροπο απο τον εναν δισκο του λειτουργικο!! Πως μπορει να γινει αυτο??

Με δεξί κλικ στον 2ο δίσκο και φορμάτ

Δημοσ.

Λοιπον θα τα εξηγησω καλυτερα!! εχω 2 σκληρους τον c:/ kai ton d:/ και στους δυο υπαρχει λογισμικο!!Πος μπορω να σβησω απο τον εναν το λογισμικο?

Δημοσ.

Λοιπον θα τα εξηγησω καλυτερα!!

...δεν σου κάνει το "δεξί κλικ στον δεύτερο δίσκο και φορμάτ"; Γιατί;Αν ο λόγος είναι το ότι έχεις και εκεί χρήσιμα αρχεία πέραν του λειτουργικού, τότε ΔΕΝ εξήγησες καλύτερα.

...στην περίπτωση αυτή, είτε μετακομίζεις τα πιθανά τέτοια αρχεία (πχ από την επιφάνεια εργασίας του D: ή από φακέλους όπως "Η Μουσική Μου" "Τα Έγγραφά Μου" "Το Σχέδιό Μου Για Έξοδο Από Το Δ.Ν.Τ." κλπ) στη διαδρομή D:\ (στην "ρίζα" δλδ του δίσκου, όπως λέγεται) και μετά σβύνεις τα πάντα όλα που δεν έχουν σχέση με τα μετακομισμένα αρχεία (πχ τον φάκελο "Windows" "Program Files" "Documents And Settings" - ή τα αντίστοιχά τους στην Ελληνική).

...Προφανώς έχεις στο μυαλό σου κάτι σαν "απεγκατάσταση λειτουργικού", πράγμα όμως που δεν υφίσταται. Μόνο σβύσιμο υφίσταται, των σχετικών φακέλων που είπα.

..Αν και, το καλύτερο που έχεις να κάνεις - αν τελικά υπάρχουν αχρεία που σε νοιάζουν στον D: - είναι να τα μεταφέρεις στον C: ή σε κάποιον εξωτερικό δίσκο αν σου βρίσκεται, και τέλος να εκτελέσεις το περίφημο φορμάτ με δεξί κλικ στον D: , και μετά ξαναμεταφέρεις αν θες τα αρχεία από τον C: σε αυτόν.

* ...επίσης, "φορμάτ", ΔΕΝ σημαίνει "εγκατάσταση λειτουργικού". "Διαμόρφωση συστήματος αρχείων σε κάποιο σχετικό μέσο" (πχ σκληρό δίσκο), σημαίνει, σε περίπτωση που σε μπέρδεψε αυτό.

Δημοσ.

Αρχάριε πες μας πρώτα με ποιο τρόπο βρέθηκαν τα δυο λειτουργικά στους δίσκους σου.

Υπηρχε το ένα και πρόσθεσες το δεύτερο; Ποια είναι αυτά τα λειτουργικά ΧΡ και 7;

Τοποθέτησες δίσκο από άλλο μηχάνημα που είχε λειτουργικό;

Αυτές οι λεπτομέρειες είναι απαραίτητες πριν σου υποδείξουμε οτιδήποτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...