teonso Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Εχω εναν Toshiba με οθόνη 15,4-15,6....οπως πολλοι θα ξερετε ανεβαζει τρομερες θερμοκρασιες..και σκεφτηκα να παρω μια βαση με ανεμιστηρα-ες για να λειτουργει καλυτερα και να μν εχω πιο μετα μεγαλα προβληματα..εχετε υποψιν σας καμια καλη που την εχετε χρησιμοποιησει και μεινατε ευχαριστημενοι???
AiWaaa Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Πρώτα φύσα με πεπιεσμένο αέρα τις σχιμές για να απομακρυνθεί η σκόνη.. Όσο για τις βάσεις μία πολύ καλή περίπτωση είναι Link
teonso Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Πρώτα φύσα με πεπιεσμένο αέρα τις σχιμές για να απομακρυνθεί η σκόνη.. Όσο για τις βάσεις μία πολύ καλή περίπτωση είναι Link Την εχεις χρησιμοποιησει φιλαρακι??εχεις δει μεγαλη διαφορα??ποσους βαθμους κελισιου περιπου??
stamatisx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Την Cryo LX χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια και είμαι πολύ ικανοποιημένος σαν απόδωση ,γύρω στους 3 βαθμούς Κελσίου κάτω απ' ότι χωρίς (σε λαπτοπ που δεν έχουν καλή ψύξη μπορεί και περισσότερο). Να προσέξεις που έχει τις γρίλιες για εξαερισμό και τους ανεμιστήρες το λαπτοπ σου (προς τα μπρος ή προς τα πίσω) γιατί από αυτό θα εξαρτηθεί και η βάση που θα πάρεις.
AiWaaa Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Την εχεις χρησιμοποιησει φιλαρακι??εχεις δει μεγαλη διαφορα??ποσους βαθμους κελισιου περιπου?? 8 με 10 βαθμούς κελσίου.. Αν έχεις σοβαρό πρόβλημα θερμοκρασίας καμία υλοποίηση δεν θα σου δώσει λυση.
Orlandob Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?products_id=154 απο τις καλυτερες βασεις, την εχω σε ενα Toshibaki και κανει καλη δουλιτσα...
teonso Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Κάνε και ενα undervolting. ti einai auto???
ektor7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Την Cryo LX χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια και είμαι πολύ ικανοποιημένος σαν απόδωση ,γύρω στους 3 βαθμούς Κελσίου κάτω απ' ότι χωρίς (σε λαπτοπ που δεν έχουν καλή ψύξη μπορεί και περισσότερο). Να προσέξεις που έχει τις γρίλιες για εξαερισμό και τους ανεμιστήρες το λαπτοπ σου (προς τα μπρος ή προς τα πίσω) γιατί από αυτό θα εξαρτηθεί και η βάση που θα πάρεις. +1 για το cryo lx,αλλα το θεμα ειναι οτι μονο με παραγγελια απο αμερικη.Δεν υπαρχει στην Ευρωπη. Και το καλυτερο ειναι οτι ειναι τεραστιο και βαρυ!
tarantules Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 ti einai auto??? Οδηγός undervolting για μείωση θερμοκρασιών-θορύβου-κατανάλωσης στα laptops
jim123 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?products_id=154 απο τις καλυτερες βασεις, την εχω σε ενα Toshibaki και κανει καλη δουλιτσα... +10000000000000000 Είναι πάρα πολύ καλή και την έχω δοκιμάσει
teonso Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Οδηγός undervolting για μείωση θερμοκρασιών-θορύβου-κατανάλωσης στα laptops οταν παω να τρεξω το rmclock μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει "cannot install or download RTCore64 driver....και κατι τετοιες παπαριες...." εγω εχω τα windows 7 64bit και απο κει μαλλον προερχεται το προβλημα...εχεις καμια λυση??
kostasfalcon Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι βλεπω πολλους σε διαφορα forums με προβλημα θερμοκρασιας σε toshiba....και μια φιλη μου που εχει ενα ειναι φωτια και λαυρα (μαρεσει που ολοι τα προτεινουν για αγορα) ενα fujitsu που ειχα (p7450 gt240m) χωρις καμια βαση ειχα κατω απο 50 βαθμους.
tarantules Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 οταν παω να τρεξω το rmclock μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει "cannot install or download RTCore64 driver....και κατι τετοιες παπαριες...." εγω εχω τα windows 7 64bit και απο κει μαλλον προερχεται το προβλημα...εχεις καμια λυση?? Μάλον επειδή η έκδοση είναι για 32bit και όχι 64bit που έχεις εσύ.Δες στο support της εταιρίας που προτείνουν λύση : http://forum.rightmark.org/topic.cgi?id=6:989
SwAToNeR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι βλεπω πολλους σε διαφορα forums με προβλημα θερμοκρασιας σε toshiba....και μια φιλη μου που εχει ενα ειναι φωτια και λαυρα (μαρεσει που ολοι τα προτεινουν για αγορα) ενα fujitsu που ειχα (p7450 gt240m) χωρις καμια βαση ειχα κατω απο 50 βαθμους. Είναι πάντα θέμα σειράς. Έχω ένα acer με ati κάρτα γραφικών και καίει. Μόνο με βάση δουλεύετε. Ποιο καινούργιο acer με nvidia κάρτα γραφικών καμία σχέση σε θέμα θερμοκρασιών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.