Προς το περιεχόμενο

Ποια είναι η καλύτερη βάση για ψύξη???

teonso

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εναν Toshiba με οθόνη 15,4-15,6....οπως πολλοι θα ξερετε ανεβαζει τρομερες θερμοκρασιες..και σκεφτηκα να παρω μια βαση με ανεμιστηρα-ες για να λειτουργει καλυτερα και να μν εχω πιο μετα μεγαλα προβληματα..εχετε υποψιν σας καμια καλη που την εχετε χρησιμοποιησει και μεινατε ευχαριστημενοι???

Δημοσ.

Πρώτα φύσα με πεπιεσμένο αέρα τις σχιμές για να απομακρυνθεί η σκόνη.. Όσο για τις βάσεις μία πολύ καλή περίπτωση είναι Link

Δημοσ.

Πρώτα φύσα με πεπιεσμένο αέρα τις σχιμές για να απομακρυνθεί η σκόνη.. Όσο για τις βάσεις μία πολύ καλή περίπτωση είναι Link

Την εχεις χρησιμοποιησει φιλαρακι??εχεις δει μεγαλη διαφορα??ποσους βαθμους κελισιου περιπου??

Δημοσ.

Την Cryo LX χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια και είμαι πολύ ικανοποιημένος σαν απόδωση ,γύρω στους 3 βαθμούς Κελσίου κάτω απ' ότι χωρίς (σε λαπτοπ που δεν έχουν καλή ψύξη μπορεί και περισσότερο).

Να προσέξεις που έχει τις γρίλιες για εξαερισμό και τους ανεμιστήρες το λαπτοπ σου (προς τα μπρος ή προς τα πίσω) γιατί από αυτό θα εξαρτηθεί και η βάση που θα πάρεις.

Δημοσ.

Την εχεις χρησιμοποιησει φιλαρακι??εχεις δει μεγαλη διαφορα??ποσους βαθμους κελισιου περιπου??

8 με 10 βαθμούς κελσίου.. Αν έχεις σοβαρό πρόβλημα θερμοκρασίας καμία υλοποίηση δεν θα σου δώσει λυση.

Δημοσ.

Την Cryo LX χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια και είμαι πολύ ικανοποιημένος σαν απόδωση ,γύρω στους 3 βαθμούς Κελσίου κάτω απ' ότι χωρίς (σε λαπτοπ που δεν έχουν καλή ψύξη μπορεί και περισσότερο).

Να προσέξεις που έχει τις γρίλιες για εξαερισμό και τους ανεμιστήρες το λαπτοπ σου (προς τα μπρος ή προς τα πίσω) γιατί από αυτό θα εξαρτηθεί και η βάση που θα πάρεις.

+1 για το cryo lx,αλλα το θεμα ειναι οτι μονο με παραγγελια απο αμερικη.Δεν υπαρχει στην Ευρωπη.

Και το καλυτερο ειναι οτι ειναι τεραστιο και βαρυ! B)

Δημοσ.

οταν παω να τρεξω το rmclock μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει "cannot install or download RTCore64 driver....και κατι τετοιες παπαριες...."

εγω εχω τα windows 7 64bit και απο κει μαλλον προερχεται το προβλημα...εχεις καμια λυση??

Δημοσ.

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι βλεπω πολλους σε διαφορα forums με προβλημα θερμοκρασιας σε toshiba....και μια φιλη μου που εχει ενα ειναι φωτια και λαυρα (μαρεσει που ολοι τα προτεινουν για αγορα) ενα fujitsu που ειχα (p7450 gt240m) χωρις καμια βαση ειχα κατω απο 50 βαθμους.

Δημοσ.

οταν παω να τρεξω το rmclock μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει "cannot install or download RTCore64 driver....και κατι τετοιες παπαριες...."

εγω εχω τα windows 7 64bit και απο κει μαλλον προερχεται το προβλημα...εχεις καμια λυση??

Μάλον επειδή η έκδοση είναι για 32bit και όχι 64bit που έχεις εσύ.Δες στο support της εταιρίας που προτείνουν λύση :

http://forum.rightmark.org/topic.cgi?id=6:989

Δημοσ.

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι βλεπω πολλους σε διαφορα forums με προβλημα θερμοκρασιας σε toshiba....και μια φιλη μου που εχει ενα ειναι φωτια και λαυρα (μαρεσει που ολοι τα προτεινουν για αγορα) ενα fujitsu που ειχα (p7450 gt240m) χωρις καμια βαση ειχα κατω απο 50 βαθμους.

Είναι πάντα θέμα σειράς. Έχω ένα acer με ati κάρτα γραφικών και καίει. Μόνο με βάση δουλεύετε.

Ποιο καινούργιο acer με nvidia κάρτα γραφικών καμία σχέση σε θέμα θερμοκρασιών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...