Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν αποφασισεις να το αναφερεις.Και εγω πριν ενα μηνα που παραγγειλα εναν Phenom 555 με σκοπο μονο το unlock,εκτος του οτι με πηραν απο το καταστημα και μου ειπαν οτι 2 μερες να τον παρουν αυτοι στα χερια τους και 2 μερες να μου ερθει εμενα αν και στο site ελεγε αμεσα διαθεσιμο,τελικα μου ηρθε μετα απο 9 μερες και σαν να μην εφτανε αυτο διοτι ημουν χωρις υπολογιστη ο επεξεργαστης ειχε σχισμενη ταινια ασφαλειας.Δεν ασχοληθηκα καθολου διοτι ο επεξεργαστης ξεκλειδωσε και δουλευει οκ αλλα με πειραξε πολυ διοτι μαλλον νομιζουν οτι ειμαστε μαλακες.Δεν εξηγειται αλλιως.Οτι εχω παραγγειλει σχεδον ολο απο internet παραγγελνω και πρωτη φορα μου ετυχε.

Δημοσ.

Το κατάστημα θα το αναφέρω όταν διαπστώσω πλήρως την αδιαφορία τους και όσον αφορά τα υπόλοιπα, νομίζω είδες την φωτο, οπότε....

Με πήραν τηλέφωνο από το κατάστημα και παραδέχτηκαν το γεγονός, πλην όμως μου είπαν οτι είναι θέμα προμηθευτή και θα το ψάξουν. Μου πρότειναν επιστροφή προϊόντος με δική τους χρέωση και αντικατάσταση με νέα, ή πιστωτικό, ή επιστροφή χρημάτων! Πρότεινα να μου στείλουν πρώτα τη νέα και να παραδώσω την παλιά. Αν το εγκρίνουν περιμένω από εβδομάδα νέα μητρική χωρίς χρέωση. Αν τελικά γίνει έτσι, θα αναφέρω το όνομα του συγκεκριμένου καταστήματος, ως παράδειγμα προς μίμηση για τα υπόλοιπα καταστήματα και όχι προς αποφυγή. Φυσικά κρατώ μία επιφύλαξη μέχρι να έχει αίσιο τέλος το θέμα...

Δημοσ.

Μα κάνει μπαμ απ' τη φωτό ότι είναι κακομεταχειρισμένη η μητρική..

Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή για αλλαγή :) , περιμένω από εβδομάδα να δούμε αν θα κάνουν τελικά αυτό που υποσχέθηκαν

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Αύριο παραλαμβάνω απο e-shop ASUS Z87 deluxe και πραγματικά δεν ξέρω τι να περιμένω....Να είναι σφραγισμένη ή όχι. Ίδια απορία έχω και για την κάρτα γραφικών...

Δημοσ.

Εγω απο λάθος παρηγγειλα στο eshop μητρικη bulk. Οπως ηταν πισω και αντικατασταση με retail. Τουλαχιστον σε αυτό ακομα παλεύονται. :)

Δημοσ.

Ναι ισχυει οι retail συσκευασιες δεν εχουν καμμια απολυτως ταινια εξωτερικα, παραμονο στην ζελατινα που και αυτο δεν ξερω αν συμβαινει παντα. Στην 990fxa που πηρα πριν κανα 2μηνο απο vision δεν θυμαμαι καν αν ειχε ταινεια η ζελατινα, αλλα δεν υπηρχε κανενα θεμα με το hardware.

Εσενα οντως ηταν μεταχειρισμενη και ασχημα μαλιστα. Σαν να την τυλιξε με γυαλοχαρτο ο προηγουμενος κατοχος και μετα ηρθε στα χερια σου (πως καταφερε τοσες γρατσουνιες ηθελα να ξερα)

Αν ειναι θεμα προμηθευτη κριμα.. οχι για σενα γιατι εσενα σου απαντησαν και σε εξυπηρετησαν αμεσα, αλλα για την κακη εικονα τους.

Απο που κι ως που να βαζουν μεταχειρισμενα κομματια στα ιδια ραφια με τα καινουργια?

Δημοσ.
kokotas kokos, on 16 Dec 2010 - 08:10 AM, said:

Το κατάστημα θα το αναφέρω όταν διαπστώσω πλήρως την αδιαφορία τους και όσον αφορά τα υπόλοιπα, νομίζω είδες την φωτο, οπότε....

Για ποιό λόγο δεν αναφέρεις το κατάστημα, από την στιγμή που το ίδιο έριξε την ευθύνη στον προμηθευτή ? Απλά να λύσουμε εμείς το δικό μας πρόβλημα, το υπόλοιπο forum καλή -χρυσή η βοήθεια αλλα να πάει να μπίπ,,,, Στατιστικά γνωρίζεις ότι η μητρική που θα επιστρέψεις μπορεί να βρεθεί στα χέρια άλλου μέλους από εδώ και να ανοίγει αντίστοιχο θέμα με το δικό σου ? (νομίζω έχει συμβεί παλαιότερα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...