kokotas kokos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά, να ρωτήσω κάτι? Οι μητρικές της ASUS όταν έρχονται καινούριες στο κουτί τους δεν είναι σφραγγισμένες? Ούτε καν με το διαφανές αυτοκόλλητο? Ρωτάω γτ πήρα μία από Ελληνικό eshop μαγαζί και δεν ήταν σφραγισμένη και επίσης οι ψύκτρες της είχαν γρατσουνιές...
phanispal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δεν είναι σφραγισμένες, απλά η αντιστατική σακούλα στις οποίες μπαίνουν, κλείνει με ένα αυτοκόλλητο (ίσως όχι πάντα). Βέβαια αν είδες γρατζουνιές στις ψύκτρες, πιθανόν να παίζει κάτι. Μπορείς να ανεβάσεις φωτό (καλή) να δούμε τι εννοείς ακριβώς;
LouCi4er Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μπορεις επισεις να μας πεις και ποιο καταστημα ειναι αυτο?
kokotas kokos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δεν είναι σφραγισμένες, απλά η αντιστατική σακούλα στις οποίες μπαίνουν, κλείνει με ένα αυτοκόλλητο (ίσως όχι πάντα). Βέβαια αν είδες γρατζουνιές στις ψύκτρες, πιθανόν να παίζει κάτι. Μπορείς να ανεβάσεις φωτό (καλή) να δούμε τι εννοείς ακριβώς; Η απάντηση δεν με καλύπτει και ΟΧΙ ούτε στη σακούλα είχε αυτοκόλλητο. Το κατάστημα είναι φορ γιού Ορίστε και η φωτό στα 2mp καλά είναι... http://img529.imageshack.us/i/p1000678k.jpg/
kokotas kokos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Πού είναι η φωτό; http://img529.imageshack.us/i/p1000678k.jpg/
kokotas kokos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 RMA όπως είσαι. Λες???? Να μην την δοκιμάσω πρώτα? Βαριέμαι αυτές τις μ..... με τα Ελληνικά καταστήματα. Πάντα αγοράζω από εξωτερικό και τελικά έχω δίκιο, είμαστε καραγκιόζης λαός για 60-70 ψωροευρώ, ήμαρτον
phanispal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Πότε την παρέλαβες; Όσο πιο γρήγορα την επιστρέψεις τόσο το καλύτερο.
kokotas kokos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Πότε την παρέλαβες; Όσο πιο γρήγορα την επιστρέψεις τόσο το καλύτερο. Σήμερα, τι να πω.....
phanispal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Από το you είπες ε; Εντάξει, δυστυχώς συμβαίνουν και χειρότερα. Δοκίμασέ τη και αν κάτι δε σου αρέσει επέστρεψέ τη το συντομότερο δυνατόν. Εξάλλου απ' ό,τι φαίνεται είναι ήδη μεταχειρισμένη.
kokotas kokos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Από το you είπες ε; Εντάξει, δυστυχώς συμβαίνουν και χειρότερα. Δοκίμασέ τη και αν κάτι δε σου αρέσει επέστρεψέ τη το συντομότερο δυνατόν. Εξάλλου απ' ό,τι φαίνεται είναι ήδη μεταχειρισμένη. Όχι από u. Έχεις π.μ. Τεσπά, τους έστειλα το εξής μνμ, αν το αγνοήσουν κακό για εκείνους θα τους κάνω ρόμπα σε φίλους και γνωστούς και φυσικά δεν θα με ξαναδούν ούτε με κυάλια... "Σήμερα παρέλαβα την εξής μητρική (αρ. παραγγελίας χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ) η οποία εκτός από πολλές γρατσουνιές, ήταν και σε ανοιχτή συσκευασία. Κάντε τον κόπο να δείτε φωτογραφία της εδώ:http://img529.imageshack.us/i/p1000678k.jpg/ Αυτό που ζητώ είναι την άμεση αποστολή νέας καινούριας σφραγισμένης μητρικής - φυσικά χωρίς οποιοδήποτε κόστος για εμένα - και να παραλάβετε πίσω την... παλιά. Ευχαριστώ."
prigipa_m Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Αντε να βρεις το δίκιο σου τωρα. Αυτες είναι οι βλακείες..!!!
zanzavar Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Όχι από u. Έχεις π.μ. Τεσπά, τους έστειλα το εξής μνμ, αν το αγνοήσουν κακό για εκείνους θα τους κάνω ρόμπα σε φίλους και γνωστούς και φυσικά δεν θα με ξαναδούν ούτε με κυάλια... "Σήμερα παρέλαβα την εξής μητρική (αρ. παραγγελίας χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ) η οποία εκτός από πολλές γρατσουνιές, ήταν και σε ανοιχτή συσκευασία. Κάντε τον κόπο να δείτε φωτογραφία της εδώ:http://img529.imageshack.us/i/p1000678k.jpg/ Αυτό που ζητώ είναι την άμεση αποστολή νέας καινούριας σφραγισμένης μητρικής - φυσικά χωρίς οποιοδήποτε κόστος για εμένα - και να παραλάβετε πίσω την... παλιά. Ευχαριστώ." Καλό θα ήταν να αναφέρεις και από ποιο κατάστημα αγόρασες για πληροφόρηση όλων μας. Εξ' άλλου είναι δεδομένο (και αποδεδειγμένο) ότι πολλά άν όχι τα καταστήματα παρακολουθούν-ποστάρουν σαν μέλη σε πολλά forum όπως και στο insomnia. Τι εννοείς με το ".....ήταν σε ανοιχτή συσκευασία." Αν εννοείς την αντιστατική σακούλα σχεδόν ποτέ δεν είναι σφραγισμένη, απλά είναι γυρισμένη έτσι ώστε να την πατάει η μητρική στο κουτί και να μένει κλειστή. Σπάνια έχω δει αυτοκόλλητο, σελοτέιπ ναι, έχω πετύχει, και μάλιστα κομμένο στο χέρι (φαινόταν) και την πήραν πίσω όπως ήταν!
kokotas kokos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Καλό θα ήταν να αναφέρεις και από ποιο κατάστημα αγόρασες για πληροφόρηση όλων μας. Εξ' άλλου είναι δεδομένο (και αποδεδειγμένο) ότι πολλά άν όχι τα καταστήματα παρακολουθούν-ποστάρουν σαν μέλη σε πολλά forum όπως και στο insomnia. Τι εννοείς με το ".....ήταν σε ανοιχτή συσκευασία." Αν εννοείς την αντιστατική σακούλα σχεδόν ποτέ δεν είναι σφραγισμένη, απλά είναι γυρισμένη έτσι ώστε να την πατάει η μητρική στο κουτί και να μένει κλειστή. Σπάνια έχω δει αυτοκόλλητο, σελοτέιπ ναι, έχω πετύχει, και μάλιστα κομμένο στο χέρι (φαινόταν) και την πήραν πίσω όπως ήταν! Το κατάστημα θα το αναφέρω όταν διαπστώσω πλήρως την αδιαφορία τους και όσον αφορά τα υπόλοιπα, νομίζω είδες την φωτο, οπότε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα