bluesattack Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 'οταν λες β'αλε βγ'αλε με ανοιχτ'η τη συσκευή;Reset κάνω αλλα 'οταν πατάω το σχετικό κουμπάκι δεν κάνει τίποτα η συσκευη.Μένει εκεί που είναι. Σβηστο , βγαλτο ξαναβαλτο στο ρευμα.Και δες.Καντου και ενα reset αν δεις οτι δεν βελτιωθηκε.Το κανεις απο την τρυπουλα και δεν κανει τιποτα ? Δοκιμασε και απο το μενου,restore default settings.Aν χρειαστει ξαναπερνα το firmware (η και καποιο αλλο, οχι απαραιτητα νεωτερο..).Αυτες ειναι οι κλασσικες ''επανεκινησεις '' τελωσπαντων που μπορει να το ξεκολλησουν.Αν δεν εχεις προβλημα σε παλιες ταινιες αλλα πολυ προσφατες ψαξε για mkv header compression solutions..
chios Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 φίλε makaros86 ανοίγεις θέμα και ρωτάς ποιο να πάρεις? και πας και παίρνεις αυτό χωρίς να ρωτήσεις γνώμες, μην έχεις απαιτήσεις από αυτό το player. εγώ αυτό που θα έκανα θα το πήγαινα πίσω θα είχα μαζι μου 2-3 ταινίες που δεν τις παίζει και θα ζητούσα τα λεφτά μου πίσω και θα έπαιρνα κάτι καλύτερο.
makaros86 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπόν παιδιά έκανα reset system και όλα καλά...Αλάζω και τον ήχο σε AC3 και μια χαρούλα παίζει το μηχανιματάκι! Ευχαριστώ όλους!
Spyracer Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν παιδιά έκανα reset system και όλα καλά...Αλάζω και τον ήχο σε AC3 και μια χαρούλα παίζει το μηχανιματάκι! Ευχαριστώ όλους! Εγώ βέβαια με το ίδιο μηχάνημα έχω άλλο πρόβλημα.Σε πολλές ταινίες mkv ενώ παίζει κανονικά, ξαφνικά χάνεται ο ήχος.Κάνει ένα μικρό στιγμιαίο pause στην εικόνα,και συνεχίζει χωρίς ήχο.Μοιάζει σαν να είναι βαρύ το αρχείο και να μη προλαβαίνει να το επεξεργαστεί.Γνωρίζει κανείς τίποτα....;
papath Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 το μηχάνημνα φοράει παλιό τσιπάκι στα avi δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στα καινούρια ΜΚV ίσως να μην μπορεί να τα παίξει σωστά. εγώ πήρα το HD300A+ με 77€ του έβαλα και έναν εσωτερικό 500αρι και είμαι πολύ ευχαριστημένος έχει θύρα LAN είναι NAS κατεβάζει τορεντ, παίζει youtube κ.α αυτό http://cgi.ebay.co.uk/1080p-HDMI-Wireless-Network-H-264-MKV-HD-Media-Player-/330456883131?pt=UK_AudioTVElectronics_Video_DVDPlayers_Recorders&hash=item4cf0c3dfbb Ελληνικούς υπότιτλους παιζει αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.