makaros86 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά πήρα το Western Digital WDAVP00BE δοκιμαστικά βάζω στο στικάκι 2 ταινίες. Η μία mkv και η άλλη avi.Πατάω να παίξουν και μου βγάζει μια μάυρη οθόνη.Τί γίνεται;
chios Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 πολύ κακή αγορά φίλε μου το μηχάνημα είναι παλιό σου έγραψα στο άλλο νήμα να δεις για το live αν μπορείς να το αλλάξεις κάνε το
bluesattack Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Για δοκιμασε και μερικα mkv ακομα, παλιας φουρνιας (οχι πολυ προσφατες ταινιες δηλαδη), αφου του κανεις και ενα βαλε-βγαλε απο την πριζα
makaros86 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 πολύ κακή αγορά φίλε μου το μηχάνημα είναι παλιό σου έγραψα στο άλλο νήμα να δεις για το live αν μπορείς να το αλλάξεις κάνε το ρε φίλε σου είπα οτι 100αρι δε δίνω για τετοιο πραγμα.Είπα αφου το βρ'ηκα με 50 ευρώ να πάρω αυτό.
makaros86 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Έβαλα ταινίες από εξωτερικό σκληρό και παίζουν κανονικά...Μήπως φταίει κάτι στο στικάκι μου;Δεν είναι FAT32 (αν έχει καμιά σημασία)
chios Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 το μηχάνημνα φοράει παλιό τσιπάκι στα avi δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στα καινούρια ΜΚV ίσως να μην μπορεί να τα παίξει σωστά. εγώ πήρα το HD300A+ με 77€ του έβαλα και έναν εσωτερικό 500αρι και είμαι πολύ ευχαριστημένος έχει θύρα LAN είναι NAS κατεβάζει τορεντ, παίζει youtube κ.α αυτό http://cgi.ebay.co.uk/1080p-HDMI-Wireless-Network-H-264-MKV-HD-Media-Player-/330456883131?pt=UK_AudioTVElectronics_Video_DVDPlayers_Recorders&hash=item4cf0c3dfbb
makaros86 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά μια παίζει μια δεν παίζει.Τα νεύρα μου...Το έκανα και update αλλά τίποτα.τα ίδια.Έχει κανένας το ίδιο μηχάνημα ή παρόμοιο πρόβλημα;
bluesattack Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Ποτε ειναι που δεν παιζει ? Σε καποιες συγκεκριμενες ταινιες ?
makaros86 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Έβαλα 3-4 ταινίες και όλες τα ίδια.Τώρα δε παίζει καμία.Πατάω play και μου βγάζει μια μαύρη οθόνη και μετά τίποτα.Έκανα update και πάλι τίποτα...
bluesattack Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Ριξε και μια ματια εδω http://wdtvhd.com/index.php?showtopic=19673&st=0& Οι περιπτωσεις με μαυρη οθονη που ξερω ειναι αυτες με το header compression (δεν ξερω τι παιζει με το wd το πρωτο η αν εχει βγει firm) , γκουγκλαρισε να δεις τι παιζει, οταν τρωει καμμια φλασια, οποτε κανουμε reset απο το μηχανημα η απο την σχετικη τρυπουλα ριχνοντας και ενα βαλε βγαλε απο την πριζα η οταν παει να τα τεζαρει γενικως.Ξεκινα απο τα ρεσετ και παρατηρησε ποτε κολλαει το μηχανημα.Αφου (ξανα)προσπαθησεις να παιξεις καποια νεα ταινια ? Αν μια παιζει τα παντα ολα και μια οχι ,σκεψου και το rma (αφου οπως ειπες το κανει με διαφορα firmware)...
makaros86 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 'οταν λες β'αλε βγ'αλε με ανοιχτ'η τη συσκευή;Reset κάνω αλλα 'οταν πατάω το σχετικό κουμπάκι δεν κάνει τίποτα η συσκευη.Μένει εκεί που είναι.
chios Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Έβαλα 3-4 ταινίες και όλες τα ίδια.Τώρα δε παίζει καμία.Πατάω play και μου βγάζει μια μαύρη οθόνη και μετά τίποτα.Έκανα update και πάλι τίποτα... τι ταινίες έβαλες φίλε μου avi-mkv????
VasKag Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 το μηχάνημνα φοράει παλιό τσιπάκι στα avi δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στα καινούρια ΜΚV ίσως να μην μπορεί να τα παίξει σωστά. εγώ πήρα το HD300A+ με 77€ του έβαλα και έναν εσωτερικό 500αρι και είμαι πολύ ευχαριστημένος έχει θύρα LAN είναι NAS κατεβάζει τορεντ, παίζει youtube κ.α αυτό http://cgi.ebay.co.u...=item4cf0c3dfbb μηπως κανει και dts downmix σε stereo?
chios Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 μηπως κανει και dts downmix σε stereo? Support DTS HD Downmix Via HDMI. Support passthrough DTS-HD MA and Dolby TrueHD γιατί να μην κάνει?? ότι και να το τάισα το έπαιξε νεράκι
VasKag Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 ε δεν το κανουν ολα νομιζω... θελει να εχεις homecinema. και επειδη δεν εχω για αυτο ρωταω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.