Προς το περιεχόμενο

Western Digital WDAVP00BE

makaros86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πήρα το Western Digital WDAVP00BE δοκιμαστικά βάζω στο στικάκι 2 ταινίες. Η μία mkv και η άλλη avi.Πατάω να παίξουν και μου βγάζει μια μάυρη οθόνη.Τί γίνεται;

Δημοσ.

πολύ κακή αγορά φίλε μου το μηχάνημα είναι παλιό σου έγραψα στο άλλο νήμα να δεις για το live αν μπορείς να το αλλάξεις κάνε το

Δημοσ.

Για δοκιμασε και μερικα mkv ακομα, παλιας φουρνιας (οχι πολυ προσφατες ταινιες δηλαδη), αφου του κανεις και ενα βαλε-βγαλε απο την πριζα

Δημοσ.

πολύ κακή αγορά φίλε μου το μηχάνημα είναι παλιό σου έγραψα στο άλλο νήμα να δεις για το live αν μπορείς να το αλλάξεις κάνε το

ρε φίλε σου είπα οτι 100αρι δε δίνω για τετοιο πραγμα.Είπα αφου το βρ'ηκα με 50 ευρώ να πάρω αυτό.

Δημοσ.

Έβαλα ταινίες από εξωτερικό σκληρό και παίζουν κανονικά...Μήπως φταίει κάτι στο στικάκι μου;Δεν είναι FAT32 (αν έχει καμιά σημασία)

Δημοσ.

το μηχάνημνα φοράει παλιό τσιπάκι στα avi δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στα καινούρια ΜΚV ίσως να μην μπορεί να τα παίξει σωστά.

εγώ πήρα το HD300A+ με 77€ του έβαλα και έναν εσωτερικό 500αρι και είμαι πολύ ευχαριστημένος έχει θύρα LAN είναι NAS κατεβάζει τορεντ, παίζει youtube κ.α

αυτό http://cgi.ebay.co.uk/1080p-HDMI-Wireless-Network-H-264-MKV-HD-Media-Player-/330456883131?pt=UK_AudioTVElectronics_Video_DVDPlayers_Recorders&hash=item4cf0c3dfbb

Δημοσ.

Παιδιά μια παίζει μια δεν παίζει.Τα νεύρα μου...Το έκανα και update αλλά τίποτα.τα ίδια.Έχει κανένας το ίδιο μηχάνημα ή παρόμοιο πρόβλημα;

Δημοσ.

Έβαλα 3-4 ταινίες και όλες τα ίδια.Τώρα δε παίζει καμία.Πατάω play και μου βγάζει μια μαύρη οθόνη και μετά τίποτα.Έκανα update και πάλι τίποτα...

Δημοσ.

Ριξε και μια ματια εδω

http://wdtvhd.com/index.php?showtopic=19673&st=0&

Οι περιπτωσεις με μαυρη οθονη που ξερω ειναι αυτες με το header compression (δεν ξερω τι παιζει με το wd το πρωτο η αν εχει βγει firm) , γκουγκλαρισε να δεις τι παιζει, οταν τρωει καμμια φλασια, οποτε κανουμε reset απο το μηχανημα η απο την σχετικη τρυπουλα ριχνοντας και ενα βαλε βγαλε απο την πριζα η οταν παει να τα τεζαρει γενικως.Ξεκινα απο τα ρεσετ και παρατηρησε ποτε κολλαει το μηχανημα.Αφου (ξανα)προσπαθησεις να παιξεις καποια νεα ταινια ? Αν μια παιζει τα παντα ολα και μια οχι ,σκεψου και το rma (αφου οπως ειπες το κανει με διαφορα firmware)...

Δημοσ.

'οταν λες β'αλε βγ'αλε με ανοιχτ'η τη συσκευή;Reset κάνω αλλα 'οταν πατάω το σχετικό κουμπάκι δεν κάνει τίποτα η συσκευη.Μένει εκεί που είναι.

Δημοσ.

Έβαλα 3-4 ταινίες και όλες τα ίδια.Τώρα δε παίζει καμία.Πατάω play και μου βγάζει μια μαύρη οθόνη και μετά τίποτα.Έκανα update και πάλι τίποτα...

τι ταινίες έβαλες φίλε μου avi-mkv????

Δημοσ.

το μηχάνημνα φοράει παλιό τσιπάκι στα avi δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στα καινούρια ΜΚV ίσως να μην μπορεί να τα παίξει σωστά.

εγώ πήρα το HD300A+ με 77€ του έβαλα και έναν εσωτερικό 500αρι και είμαι πολύ ευχαριστημένος έχει θύρα LAN είναι NAS κατεβάζει τορεντ, παίζει youtube κ.α

αυτό http://cgi.ebay.co.u...=item4cf0c3dfbb

μηπως κανει και dts downmix σε stereo?

Δημοσ.

μηπως κανει και dts downmix σε stereo?

Support DTS HD Downmix Via HDMI.

Support passthrough DTS-HD MA and Dolby TrueHD

γιατί να μην κάνει?? ότι και να το τάισα το έπαιξε νεράκι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...