esertas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Και εγώ είμαι μέσα για ομαδική παραγγελία. Αλλά πως γίνεται δεν μπορώ να καταλάβω. Αφού ο ένας είναι Αθήνα ο άλλος Θεσσαλονίκη και ο τρίτος Ξάνθη(λέμε τώρα). Πως θα μοιραστούν και από ποιον;
beez Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 να κανουμε ετσι σαν υποθεση εργασιας μια λιστα να δουμε ποσοι μαζευόμαστε? αρχιζω εγω 1. beez 1 κομματι. και ενα καλο review που βρηκε ενας φιλος http://www.tftcentral.co.uk/reviews/content/dell_u2311h.htm
paylidis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 μέχρι 160-170 όπως προείπα κ εγω το συζητάω... πως γίνεται η διαδικασία;
KoGi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Οπως ειπα και πριν, κι εγω ενα κομματι. Το θεμα ειναι ποιος μπορει κι εχει το χρονο να το αναλαβει... paylidis και 180 καλα θα ειναι... τα 160 ειναι καπως απλησιαστα.
ninos30 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά sorry που επεμβαίνω αλλά... Για να κάνετε μια ομαδική παραγγελία, 8α πρέπει πρώτα να βρείτε μια καλή τιμή κάπου (φαντάζομαι τουλάχιστον 50€ κάτω από την τιμή που θα την παίρνατε από εδώ), μετά να μαζέψετε τα άτομα, μετά να έρθετε σε επαφή με τον seller μπας και πετύχετε και καλύτερη τιμή (ας πούμε αν μαζευτείτε 10) και τέλος να μοιραστείτε τα μεταφορικά ώστε το τελικό νούμερο να σας έρθει περίπου 40-50 ευρώ κάτω από την εδώ τιμή. Αφού έρθουν Ελλάδα κάποιος θα αναλάβει και την εσωτερική αποστολή οπότε υπολογίστε και εκεί κάποια έξοδα. Όμως, έχει κάνει κάποιος τον κόπο να δει πόσο πουλιέται η U2311h έξω? Ενδεικτικά: Αμερικάνικο Ebay ~270$ χωρίς μεταφορικά και φόρους Γερμανικό Skroutz ~220€ χωρίς μεταφορικά Αγγλικό Skroutz ~265 λίρες!!! χωρίς μεταφορικά και άλλα πολλά αν ψάξετε.... Οπότε για ποια παραγγελία συζητάτε; Η τιμή που την παίρνετε εδώ (~200-220) δεν υπάρχει Νομίζω ότι αναφέρθηκε και παραπάνω αυτό. Η DELL είναι μια εταιρία που προστατεύει την λιανική της, πουλώντας μόνο μετά από ανάλογη συμφωνία. Αντίστοιχα σε ηλεκτρικά είναι η Miele, που όπου και να πας, πουλιούνται τα μοντέλα της ακριβώς το ίδιο και στο ευρώ! Για να μην νομίζετε ότι τζάμπα φωνάζουμε εδώ μέσα. Το IPS είναι ένα ακριβό πάνελ που μέχρι σήμερα πουλιόταν στα +450 για αυτές τις ίντσες. Τώρα πως πουλάνε κάποιοι δικοί μας στα 200-220 τι να πω. Προφανώς κατάφεραν και τσίμπησαν μερικά κομμάτια από την μαμά DELL και τα πουλάνε με μικρό περιθώριο, καλυμμένοι πίσω από το μικρό τους μέγεθος για να μην μαθευτεί. Πιστεύω πως αν το πάρει χαμπάρι η "μαμά" θα τους κόψει την προμήθεια. Μακάρι πάντως να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Υ.Γ. Μόνο αν έχει κάποιος κονέ στην Αγγλία με "περίεργα κυκλώματα" θα βγάλετε άκρη. Γιατί αδήλωτα container υπάρχουν παντού Παλιότερα στις αγγελίες έβλεπα συνέχεια ένα παιδί που έστελνε από Αγγλία laptop καινούρια σε εξωφρενικά χαμηλές τιμές σε σχέση με εδώ. Όνομα δεν θυμάμαι. Σε αυτήν την περίπτωση όμως θα έχετε ένα θέμα με την εγγύηση αφού απόδειξη, γιοκ
Πέτρος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Κι εγώ 1 κομμάτι, το θέλω. Άντε να δούμε όμως πως θα το καταφέρουμε γιατί οι τιμές έξω είναι όντως πολύ υψηλότερες από ότι εδώ.
paylidis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Κι εγώ 1 κομμάτι, το θέλω. Άντε να δούμε όμως πως θα το καταφέρουμε γιατί οι τιμές έξω είναι όντως πολύ υψηλότερες από ότι εδώ. γιατι να μην κάνουμε προταση σε κάποιο ελληνικο καταστημα που θα αναλαβι κ τη διαδικασία της διανομής...;
beez Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά sorry που επεμβαίνω αλλά... Για να κάνετε μια ομαδική παραγγελία, 8α πρέπει πρώτα να βρείτε μια καλή τιμή κάπου (φαντάζομαι τουλάχιστον 50€ κάτω από την τιμή που θα την παίρνατε από εδώ), μετά να μαζέψετε τα άτομα, μετά να έρθετε σε επαφή με τον seller μπας και πετύχετε και καλύτερη τιμή (ας πούμε αν μαζευτείτε 10) και τέλος να μοιραστείτε τα μεταφορικά ώστε το τελικό νούμερο να σας έρθει περίπου 40-50 ευρώ κάτω από την εδώ τιμή. Αφού έρθουν Ελλάδα κάποιος θα αναλάβει και την εσωτερική αποστολή οπότε υπολογίστε και εκεί κάποια έξοδα. το θεμα ειναι πρωτα βλεπεις ποσα ατομα μαζεύονται και μετα κανεις της διαπραγματευση στην τιμη γιατι η ποσοτητα ειναι αμεση συνάρτηση της τιμης. ειναι γνωστο οτι στην ελλαδα η τιμη εναι χαμηλη σε σχεση με εξω - απο εκει και περα, οταν βλεπεις οτι μαγαζια την πουλανε 185 ευρω και φαντάζομαι δεν μπαινουν μεσα αλλα μαλλον ειναι πολυ κοντα στην τιμη κόστους εχεις μια ενδειξη που μπορει να φτασει η τιμή. επισης για ομαδικη παραγγελια φανταζομαι μιλαμε οτι απλως μαζευομαστε ποσότητα και ο καθενας διεκπαιρεωνει την παραγγελια του ατομικα μεσα απο το κατάστημα και παραλαμβάνει κατευθειαν. σιγουρα π.χ. αν ηταν παραλαβη απο το καταστημα καπου αθηνα θα μπορούσε να μειωθεί περισσοτερο η τιμη. θα ελεγα ο καθενας να παραθετει την προηγουμενη λιστα και να βαζει το ονομα του απο κατω για να δουμε ποσοι θα μαζευτούμε, αλλιως καποιος θα πρεπει να κανει τον score keeper οποτε ποστ του τυπου και εγω θελω μια δεν βοηθανε..
scullyist Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Για τις τιμές που συζητιούνται, βάζω νερό στο κρασί μου κι εγώ. Λοιπόν, για να δούμε αν βγει μια άκρη. Εδώ είναι όσοι από την αρχή που έπεσε η ιδέα εξέφρασαν ενδιαφέρον σε περίπτωση ομαδικής και αναλόγως της τελικής τιμής. Όποιος ακολουθήσει σε εκδήλωση συμμετοχής, παίρνει την τελευταία λίστα και την ξαναπαραθέτει, προσθέτοντας από κάτω το όνομα του. Προτείνω να μπει και μια ημερομηνία λήξης στη δήλωση συμμετοχής για να προχωρήσουμε κάποια στιγμή και στην εκτέλεση της όλης απόπειρας. 1. beez / 1 τμχ 2. downhill / 1 τμχ 3. AzaZyL / 1 τμχ 4. paylidis / 1 τμχ 5. koGi / 1 τμχ 6. Πέτρος / 1 τμχ 7. Jofapc / 2-3 τμχ 8. FiKiFiKi / 1 τμχ 9. T-Rex / 1 τμχ 10. gregmits / 1 τμχ 11. str1979 / 1 τμχ 12. Satellite / 1 τμχ 13. esertas / 1 τμχ 14. Scullyist / 1 τμχ 15. madtracker / 2 τμχ *** Quote την λίστα λέμε, + προσθέτετε το όνομα σας, όχι απλά σχόλιο 'Θέλω κι εγώ".
linky Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Αν και εφόσον πάρουμε σε τιμή καλύτερη από αυτή που έχει το msystems τότε είμαι και εγώ μέσα 1. beez / 1 τμχ 2. downhill / 1 τμχ 3. AzaZyL / 1 τμχ 4. paylidis / 1 τμχ 5. koGi / 1 τμχ 6. Πέτρος / 1 τμχ 7. Jofapc / 2-3 τμχ 8. FiKiFiKi / 1 τμχ 9. T-Rex / 1 τμχ 10. gregmits / τμχ 11. str1979 / 1 τμχ 12. Satellite / 1 τμχ 13. esertas / 1 τμχ 14. Scullyist / 1 τμχ 15. madtracker / 2 τμχ 16. linky / 1 τμχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα