beez Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 λιγο ακυρη η αντιπροταση. 1,5 ιντσα λιγοτερη στα ιδια λεφτα? δλδ αν δεν θες σωνει και καλα τηλεόραση μονο μειονεκτηματα εχει.
Thrylos7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 λιγο ακυρη η αντιπροταση. 1,5 ιντσα λιγοτερη στα ιδια λεφτα? δλδ αν δεν θες σωνει και καλα τηλεόραση μονο μειονεκτηματα εχει. +1 και επισης το να θελει κανεις IPS μπορει να χαρακτηριστει κολλημα μονο στην περιπτωση που απορριπτει τα PVA και θελει ΜΟΝΟ IPS. Αλλα σε σχεση με TN η διαφορα ειναι τοσο χαοτικη που μονο κολλημα δε μπορει να χαρακτηριστει, μαλλον ασχετοσυνη αυτου που δε ξερει καν τα ειδη των panels και ειναι ευχαριστημενος με οτιδηποτε (και για να μη παρεξηγηθω, πιστευω πολυ στο "IGNORANCE IS BLISS"....και το εφαρμοζω και στον εαυτο μου σε αλλους κλαδους οπως ηχεια κλπ που μενω απο επιλογη ασχετος)
Jofapc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 αφου υπαρχουν πολυ που ενδιαφερονται δεν κανονιζουμε καμια ομαδικη μπας και βγει πιο φθηνα???
paylidis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 αφου υπαρχουν πολυ που ενδιαφερονται δεν κανονιζουμε καμια ομαδικη μπας και βγει πιο φθηνα??? ας κάνουμε μια προσπάθεια, εως 150-160 συμμετεχω και εγω.. στο εξωτερικο τι παιζει απο τιμες; υ.γ. και η 24 δε θα με χαλαγε...
kantaras Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 αφου υπαρχουν πολυ που ενδιαφερονται δεν κανονιζουμε καμια ομαδικη μπας και βγει πιο φθηνα??? παραδοξως οι τιμες για την σειρα αυτη των dell ειναι ισως οι καλυτερες παγκοσμιως στην ελλαδα,μιλαμε για u2311-u2711
KoGi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Αν οργανωθει ομαδικη αγορα (συντομα ομως) ενδιαφερομαι κι εγω για μια U2311. Αν και χλωμο το κοβω να πετυχουμε τιμη στα 150-160... Μαλλον προς 170-180 το βλεπω...
Jofapc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 θελει να το αναλαβει καποιος??? εγω θελω 2-3 κοματια αναλογως τιμης---εαν και πιστευω και στα 180 ειναι πολυ καλα.
paylidis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 οποιος εχει κάποια μέσα/κοννε/χρόνο ας το προσπαθησει. άντε με τα μεταφορικά μπορώ κ εγω ως τα 170 αν κ θα ακούσω 170 ώρες κρεβατομουρμούρα (κι αλλη οθονη, τι θα την κανεις; εχουμε γεμισει... ) βασικα, τωρα που τα ξαναδιαβαζω, δεν καταλαβα... ειναι ή δεν ειναι led?
FiKiFiKi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 οποιος εχει κάποια μέσα/κοννε/χρόνο ας το προσπαθησει. άντε με τα μεταφορικά μπορώ κ εγω ως τα 170 +1 απλά εγώ θα γλιτώσω κρεβατομουρμούρα διότι θα πάρει την Samsung F2380 που έχω τώρα
T-Rex Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Στα 170e τελική, θα έπερνα κι εγώ μία U2311. Εν τω μεταξύ για όσους θέλουν 23 ίντσες FULL HD με response time 2ms και HDMI με 176e μόνο, ας δει κι αυτό Και για 23άρα LED στα 190e, ας δει αυτή LET ME BE IN MY BLISS
gregmits Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Αν κανονιστεί κάτι count me in. Την ζαχαρώνω πολύ καιρό τώρα.
ninos30 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Στα 170e τελική, θα έπερνα κι εγώ μία U2311. Εν τω μεταξύ για όσους θέλουν 23 ίντσες FULL HD με response time 2ms και HDMI με 176e μόνο, ας δει κι αυτό Και για 23άρα LED στα 190e, ας δει αυτή LET ME BE IN MY BLISS H πρώτη που βάζεις είναι με ένα παλιό MVA-Panel, η οποία είναι τίμια για τα λεφτά της αλλά και πάλι σε σύγκριση με την U2311 είναι σαφέστατα υποδυέστερη σε σχέση πάντα με τον λόγο τιμης/απόδοσης. Σε απόλυτα νούμερα δεν το συζητάω. Και για να μην βιαστείς να κρίνεις, την πρότεινα σε έναν φίλο μου που την αγόρασε μόλις πριν 2 εβδομάδες, γιατί έστω και τα 30€ διαφορά από την U2311 για αυτόν ήταν σημαντικά. Τώρα για την 2η τι να σου ρε φίλε μου. Τόσα έχουμε γράψει και έχουμε πει εδώ για τις LED (LED BACKLIGHT) και μάλιστα για τις ΤΝ-LED σαν αυτή που βάζεις, κι εσύ εκεί επανέρχεσαι!!!! Προτείνεις σε κάποιον ως καλή αγορά μια οθόνη που κοστίζει 190 ευρώ μόνο και μόνο επειδή είναι λεπτή! Έλεος!!! Απορώ.... Και αν είναι έτσι, κάν' το σωστά τουλάχιστον. Βάλε και τον Skroutz να δει κάποιος ότι την αγοράζει και με 160 και όχι 190 από το μαγαζί που προτείνεις... Και όχι τίποτα, αλλά κάποιος καχύποπτος μπορεί σου πει και τίποτα http://www.skroutz.gr/s/274917/LG-E2340S-23.html?keyphrase=E2340S Κάνε ένα κόπο και διάβασε μερικά posts προτού εκφέρεις έτσι εύκολα την άποψη σου. Ψάξου λίγο στο ΝΕΤ. Ρώτα κάποιους που πιστεύεις ότι γνωρίζουν. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι εδώ μέσα πως μπορούμε πάρα πολύ εύκολα να παραπληροφορήσουμε υποψήφιους αδαείς αγοραστές. Αν δεν ξέρεις πόσο παπαριές είναι τα Response Times/LED/Contrast/HZ και όλες οι άλλες οι μ@λ@κιες που λένε οι άσχετοι πωλητές και διαφημιστές, φρόντισε να μάθεις. Συγνώμη για το ύφος αλλά εκνευρίστηκα μετά από όλα αυτά που έχουν λεχθεί και επανερχόμαστε στα ίδια. Και μάλιστα στο ίδιο topic...
T-Rex Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Παραδέχομαι το λάθος να μη το τσεκάρω στο skroutz πρώτα για την LED. Για τα υπόλοιπα, μπορεί να έχεις δίκιο αλλά εκτός από τα αντικειμενικά κριτήρια, ο καθένας κρίνει την αξία των πραγμάτων και με κάποια υποκειμενικά (όπως έκανες κι εσύ για τον φίλο σου). Τέλος πάντων, το γεγονός είναι ότι νευρίασα πάρα πολύ που κάποιοι "έμποροι" συννενοήθηκαν και ανέβασαν την τιμή της 2311 από τα 197e στα 270 μέσα σε μια νύχτα. Αφού μπορούν να την πουλήσουν στα 197e ας τη βάλουν τόσο. Όχι να την βάζουν σε διάφορες τιμές με διάφορα δώρα κατά καιρούς μέχρι να δουν πόσο μπορεί να κοροιδέψουν τον καταναλωτή.
ninos30 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Όχι να την βάζουν σε διάφορες τιμές με διάφορα δώρα κατά καιρούς μέχρι να δουν πόσο μπορεί να κοροιδέψουν τον καταναλωτή. Σ' αυτό συμφωνούμε 100%
beez Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 αν πας να την αγορασεις απο την ντελ κατευθειαν στη δινουν 300 ευρώ http://premierecomm.euro.dell.com/dellstore/basket.aspx?c=gr&cs=rc1078530&l=el&s=PAD&itemtype=SNA&oid=0eea7281-7903-458c-a6e9-331cc62ac970 δεν ξερω ποιον 8α μπορουσαμε να προσεγγισουμε για ομαδική αυτο ειναι το δικτυο λιανικής http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/topics/retail_landing?c=gr&cs=grdhs1&l=el&s=dhs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα