Προς το περιεχόμενο

Dell U2311h 208€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι κλασσικές αυξήσεις στις γιορτές είναι. Δεν νομίζω ότι θα παραμείνει εκεί η τιμή της dell.

Γιατί 270 ποιός τα δίνει αυτή την εποχή εκτός και δεν του λείπουν τα φράγκα ή προορίζεται για επαγγελματική χρήση.

• Απαντ. 574
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κατά την ταπεινή μου άποψη πάντως, θεωρώ πως τα λέμε αυτά επειδή εδώ και πολλούς μήνες έχουμε συνηθίσει σε άλλες τιμές.

Ότι δηλαδή αν έπαιζε τόσο καιρό στα 270€ πάλι θα πουλούσε αρκετά (ΟΚ, λογικά λίγο λιγότερο), και αν ανέβαινε στα 300€ θα λέγαμε αυτά που λέμε τώρα.

Θεωρώ επίσης πως το monitor τα αξίζει και τα 270€ άνετα κι ας λέμε ό,τι θέλουμε κρίνοντας αποκλειστικά απ' τον παράγοντα του κόστους.

Δημοσ.

Κατά την ταπεινή μου άποψη πάντως, θεωρώ πως τα λέμε αυτά επειδή εδώ και πολλούς μήνες έχουμε συνηθίσει σε άλλες τιμές.

Ότι δηλαδή αν έπαιζε τόσο καιρό στα 270€ πάλι θα πουλούσε αρκετά (ΟΚ, λογικά λίγο λιγότερο), και αν ανέβαινε στα 300€ θα λέγαμε αυτά που λέμε τώρα.

Θεωρώ επίσης πως το monitor τα αξίζει και τα 270€ άνετα κι ας λέμε ό,τι θέλουμε κρίνοντας αποκλειστικά απ' τον παράγοντα του κόστους.

Δεν είναι το θέμα αν αξίζει ή δεν αξίζει τα λεφτά της αλλά ότι ο μέσος χρήστης δεν τα δίνει αυτά τα χρήματα για μια οθόνη. Η χαμηλή όμως τιμή ήταν καθοριστικό

κίνητρο.

ΥΣ Πέραν αυτού βέβαια σαφώς αξίζει να χρησιμοποιείς μια πολύ καλή οθόνη όσο και να την πληρώσεις για ευνόητους λόγους. Απλά είναι δύσκολοι οι καιροί πια.

Δημοσ.

Ερωτηση :

Καμμενα pixel ,εγγυηση γιοκ απο τη Dell ?

Ξερει κανεις ή να τους τηλεφωνησω ...

Την επαθε ενας φιλος μου στη συγκεκριμενη ( ενος μηνου ) οθονη .....

Δημοσ.

Όπως έχουμε πει πολλές φορές, η U2311H ανήκει στη σειρά Ultrasharp, για την οποία ισχύει κανονικά zero pixel warranty.

Αν δεν πρόκειται για αυτήν όμως (ή κάποια άλλη της συγκεκριμένης σειράς), δε νομίζω πως μπορεί να την επιστρέψει.

Δημοσ.

Όπως έχουμε πει πολλές φορές, η U2311H ανήκει στη σειρά Ultrasharp, για την οποία ισχύει κανονικά zero pixel warranty.

Αν δεν πρόκειται για αυτήν όμως (ή κάποια άλλη της συγκεκριμένης σειράς), δε νομίζω πως μπορεί να την επιστρέψει.

Γι αυτη προκειται ρε Φανη ...tongue.gif

Thanx για την πληροφορια ...smile.gif

Δημοσ.

Δεν είναι το θέμα αν αξίζει ή δεν αξίζει τα λεφτά της αλλά ότι ο μέσος χρήστης δεν τα δίνει αυτά τα χρήματα για μια οθόνη. Η χαμηλή όμως τιμή ήταν καθοριστικό

κίνητρο.

ΥΣ Πέραν αυτού βέβαια σαφώς αξίζει να χρησιμοποιείς μια πολύ καλή οθόνη όσο και να την πληρώσεις για ευνόητους λόγους. Απλά είναι δύσκολοι οι καιροί πια.

Ακριβώς.

Αν οι έμποροι δεν ακολουθούν τις "τάσεις" της αγοράς, νομοτελειακά αυτοί θα χάνουν.

Τώρα προσπαθούν να πουλήσουν την οθόνη στην παράλογη τιμή των 270e (γνώμη μου κε Φάνη) δίνοντας και δώρα.

Ηχεία ο ένας, εξωτερικό σκληρό ο άλλος. Κάτι ακούστηκε ότι θα δώσουν και γαλοπούλα για τα Χριστούγεννα. :lol:

Τρέξτε να προλάβετε το κελεπούρι...

Αλήθεια, την πήρε κανένας τελικά στα 208e; Ή το γυρίσανε στο "συγνώμη κάναμε λάθος" κλπ;

Δημοσ.

Ακριβώς.

Αν οι έμποροι δεν ακολουθούν τις "τάσεις" της αγοράς, νομοτελειακά αυτοί θα χάνουν.

Τώρα προσπαθούν να πουλήσουν την οθόνη στην παράλογη τιμή των 270e (γνώμη μου κε Φάνη) δίνοντας και δώρα.

Ηχεία ο ένας, εξωτερικό σκληρό ο άλλος. Κάτι ακούστηκε ότι θα δώσουν και γαλοπούλα για τα Χριστούγεννα. :lol:

Τρέξτε να προλάβετε το κελεπούρι...

Αλήθεια, την πήρε κανένας τελικά στα 208e; Ή το γυρίσανε στο "συγνώμη κάναμε λάθος" κλπ;

εγω την καβατζωσα.παντως και 250 θα τα εδινα χαλαρα.τωρα πλεον οταν ειμαι εκτος ευθειας απο το μονιτορ τα βλεπω τζαμι ολα ,πραγμα που δεν υπηρχε πριν με αλλα μονιτορ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=10596

επεσε στα 216 και στο msystems...

για οποιον βρισκεται Αθηνα B)

Πω πω... πολύ γρήγοροι και αυτοί!

Τελευταία στιγμή βρήκαν να κάνουν την προσφορά; Την είχα παραγγείλει απο το Vision Studio και μου είπαν οτι θα την παραλάβουν στις 15 Ιανουαρίου... Τους έστειλα e-mail να την ακυρώσουν :P

Το MSystems την φέρνει και πιο φθηνά (ναι, έστω και 3-4€ λιγότερα) ΚΑΙ γρηγορότερα!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Είναι προσφορα που ισχύει ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 31/12/2010 δηλαδή μέχρι αύριο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...