Προς το περιεχόμενο

Dell U2311h 208€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαθευτηκε οτι την θελει κοσμος και ξαφνηκα ολα τα σκουπιδια βαλθηκαν να την

ενταξουν στους καταλογους τους.

Εγω αν ηταν να την παρω θα πηγαινα msystems ετσι για το σπασιμο

για γίνε λίγο πιο σαφής

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 574
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τελικά την τσίμπισα και εγώ την οθονούλα!! Η μεταβαση απο τις 17" (4:3) είναι όντως συγκλονιστική! Στα πρώτα λεπτά λειτουργίας βέβαια, τα γράμματα μου φάνηκαν υπερβολικά μικρά, οπότε έβαλα 120 dpi+ClearType..Μέχρι στιγμής όλα καλά, σε ότι site έχω ανοίξει..Γενικά, ξέρετε αν παίζει να συναντήσω ασυμβατότητες λόγω 120 dpi? Με εφαρμογές, ιστότοπους? Επίσης, αν θέλω να γράψω μια εφαρμογή ή ένα site, ξέρετε αν πρέπει να έχω υπ'όψιν το διαφορετικό dpi (π.χ. τα frames θα εμφανίζονται στην ίδια θέση, ή παίζει να προκύψουν conflicts?)

YΓ: Το calibration που έχει ποσταριστεί μερικές σελίδες πριν (και που υπάρχει και στο flatPanelsHD) μου φάνηκε πολύ σκοτεινό, και τα χρώματα λόγω ρύθμισης του rbg, "ψόφια"

Δημοσ.

1. Γύρνα ξανα το DPI σε φυσιολογικά επίπεδα, είναι ζήτημα λίγων ωρών, τίποτα περισσότερο.

2. Η φωτεινότητα πάνω απ' το 35 είναι απλά υπερβολική.

Δημοσ.

1. Δε γίνεται ρε συ, δε βλέπω τα γράμματα με τίποτα, πρέπει να πλησιάσω πολύ κοντά στην οθόνη..Και καλα στο ffox..Μπορώ να κάνω zoom για να τα βλέπω πιο καλά. Αν ανοίξω όμως, π.χ., τη βοήθεια των windows, δε παλευεται με τίποτα..

2. Στο 35 το έβαλα τελικά, και με βολέυει μια χαρα!!

Δημοσ.

Κοίτα, εκεί είμαι κι εγώ και τα βλέπω πεντακάθαρα χωρίς να με κουράζουν, ακόμα κι αν πάω αρκετά πιο πίσω.

Με dot pitch .265mm μάλλον είναι θέμα συνήθειας, δεν είναι δα και τόσο μικρή η κουκίδα.

Να πεις για την U2711 που έχει 2560*1440 με dot pitch .233mm να πω ναι, σου φαίνονται αρκετά μικρά.

Απλά δε θυμάμαι να το έχει αναφέρει κάποιος για την U2311H (και για άλλες με παρόμοιο dot pitch), γι' αυτό και θεωρώ ότι είναι θέμα συνήθειας (όταν δεν τίθεται θέμα όρασης).

Δημοσ.

Άρα, συμπερασματικά, καλύτερα να αποφύγω το 120 dpi, έτσι? Τέσπα, ευχαριστώ για τις (άμμεσες) απαντήσεις σου, και ελπίζω να το συνηθίσω!

Δημοσ.

Ε αν περάσουν αρκετές ώρες χρήσεις και δε μπορείς με τίποτα να συνηθίσεις, γύρνα σε 120, δε λέει να κουράζεσαι στην τελική.

Άντε στην αρχή πάει στο διάολο..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Στην U2311H δε θα το έκανα, επειδή δε χρειάζεται τόσο πολύ.

Στην U2711 όμως, μου 'χει περάσει απ' το μυαλό να το επιχειρήσω, αλλά μετά θα μ' ενοχλεί το glare :Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...