Προς το περιεχόμενο

Dell U2311h 208€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω εαν βοηθαω αλλα για ρωτηστε ρε μαγκες και εδω www.zero1.gr μιας και εγω προσωπικα μπορω να πω τα καλυτερα για το συγκεκριμενο μαγαζι(ψωνιζα εδω και 13 χρονια απλα τωρα με εχει κερδισει το visionstudio ετσι για αλλαγη) και επισης βλεπω οτι φερνει καποιες dell αλλα οχι αυτη που θελετε.δεν χανετε και τιποτα να ρωτησετε.

• Απαντ. 574
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν μας κάνει μια καλύτερη τιμή η Mg Manager που έχει και ηχεία δώρο και τα μεταφορικά- αντικαταβολή είναι πιο οικονομικά, τότε είμαι μέσα. Ξέρουμε πότε θα έχουμε απάντηση από αυτούς;

Δημοσ.

Παιδιά όντως, ακυρώνεται ή συνεχίζεται η προσπάθεια για την ομαδική?

Πρέπει να ξεκαθαριστεί , ή αν περιμένουμε απάντηση και απτα τελευταία μαγαζιά να υπάρξει τουλάχιστον και νεα deadline ημερομηνία να ξέρουμε.

Θα απαντήσει κανείς??

Δημοσ.

Εγώ βγαίνω απτην ομαδική, (αν ισχύει ακόμη)

ρωτησα 2-3 φορες , έστειλα και ενα pm στον scyllyist.

Δεν έχω καταλάβει αν συνεχίζεται η προσπάθεια ακόμα ή όχι και απτην στιγμή που δεν υπάρχει απάντηση βγαίνω απτην λίστα.

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια φυσικά.

Δημοσ.

παιδια λιγο υπομονη ακομα το παλευουμε αλλα αργουν και τα καταστηματα και εχουμε και λιγες δουλιτσες---δεν εχουμε δεσμευσει και κανεναν μην αγχωνεστε.

Δημοσ.

shopping Loosers :P

"καρτέλ" είναι βρέ, το βρηκε ο προηγούμενος. :-D

Ενα ευχαριστώ κι από μένα είναι το ελάχιστο σε όσους έκαναν αυτή την (μάλλον μάταιη) προσπάθεια. Κρατήστε στο μυαλό σας τις εταιρίες για να φάνε τις ντομάτες τους, όταν αρχίσουν να βγαίνουν διάφοροι εκπρόσωποι τους στα κανάλια (ΕΒΕΑ, ΤΕΕ, Εμπ.σύλλογοι) και να κλαίγονται οτι δεν ψωνίζει ο κόσμος. :-(

Μας δουλεύουν οτι δεν έχουν περιθώριο κέρδους αλλά κι αυτό το ψέμα αν παραβλέψουμε, δεν έχουν καν την ζητούμενη ποσότητα ούτε το ενδιαφέρον για εμπορική συναλλαγή. Δηλαδη "αν είχα 100 κομμάτια, θα στα έδινα 210 ευρώ γιατι τώρα (που δεν έχω κανένα στο ράφι μου) στο πουλάω ακριβως 210 ευρω". Ρε δε πα να.. :mad:

Δημοσ.

Εγώ βγαίνω απτην ομαδική, (αν ισχύει ακόμη)

ρωτησα 2-3 φορες , έστειλα και ενα pm στον scyllyist.

Δεν έχω καταλάβει αν συνεχίζεται η προσπάθεια ακόμα ή όχι και απτην στιγμή που δεν υπάρχει απάντηση βγαίνω απτην λίστα.

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια φυσικά.

Η προσπάθεια συνεχίζεται.

Πέρνει χρόνο ο συντονισμός γιατί η προσπάθεια γίνεται από πολλά μέλη ταυτόχρονα.

Εξ' άλλου ξεκίνησε μόλις την Δευτέρα, έχετε λίγο υπομονή.

ΥΓ: tacuma, παρακαλώ επιβεβαίωσε αν θες να βγεις απ' την λίστα ή όχι.

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω οτι θέλω να βγώ απο την ομαδική.

Αν και προβλέπω οτι τελικά θα επιτευχθεί καλή προσφορά στο τέλος.

Απλά ειμαι με καμμένο μονιτορ και εδω και καιρό γράφω απο 15αρα crt.

Εχουν καεί τα μάτια μου και θα προβώ άμεσα σε αγορά, δεν το καθυστερώ άλλο.

Δημοσ.

Θεωρώ ότι ισχύει ότι πόσταρε εδώ ο Τ-Rex μόλις προχθές -3 ποστ επάνω- παιδιά, γιατί δεν έχει προστεθεί κάτι νεότερο στην ομαδική κουβέντα από τα παιδιά που κάνουν τις προσπάθειες. Αν προκύψει κάτι θα ενημερώσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...