Προς το περιεχόμενο

Dell U2311h 208€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό πάλι δε το καταλαβαίνω, άλλο να μας πουν δε μας συμφέρει και άλλο να λένε δε μας δίνει πχ η dell...

Δηλαδή δε μπορούν να επικοινωνήσουν με οκταμπιτ ή οποιοδήποτε άλλο προμηθευτή ώστε να τους προμηθεύσει dell ;

υπάρχει και άλλη προϋπόθεση για να γίνει κάτι τέτοιο εκτός του να έχεις τιμολόγιο ;

Μα, αν παει στην (καθε) οκταμπιτ, τοτε αυτη θα χρησιμοποιηθει ως μεσαζοντας. Η οκταμπιτ θα διεκδικησει το ποσοστο για την πωληση χονδρικης, το (καθε) πλαισιο θα προσθεσει ενα κερδος (ακομα και μικρο) + 23% ΦΠΑ οπως υποχρεουται, συνεπως χαθηκε το πλεονεκτημα της ομαδικης αγορας.

• Απαντ. 574
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με την Mg Manager τι έγινε τελικά; Θα με ενδιέφερε μια καλύτερη τιμή αφού δίνουν και ηχεία μαζί.

Δημοσ.

Μα, αν παει στην (καθε) οκταμπιτ, τοτε αυτη θα χρησιμοποιηθει ως μεσαζοντας. Η οκταμπιτ θα διεκδικησει το ποσοστο για την πωληση χονδρικης, το (καθε) πλαισιο θα προσθεσει ενα κερδος (ακομα και μικρο) + 23% ΦΠΑ οπως υποχρεουται, συνεπως χαθηκε το πλεονεκτημα της ομαδικης αγορας.

Με αυτή τη λογική δε πρέπει να ψάξουμε σε κανένα μεσάζοντα αλλά αποκλειστικά σε προμηθευτή χονδρικής (αλλά χλωμό εφόσον θέλει τιμολόγιο)

Πάραυτα επισήμανα κάτι άλλο βέβαια, και ξανά συνοψίζω. Άλλο να λένε δε μπορούμε να προμηθευτούμε (από τη dell ή την εκάστοτε dell) ή δε συνεργαζόμαστε κλπ κλπ,

και άλλο δε μας συμφέρει γιαυτό και γιαυτό... Προσωπικά αυτό που καταλαβαίνω είναι πως εμμέσως πλην σαφώς δηλώνουν απρόθυμοι καν να το ψάξουν.

Υ.Γ χωρίς να αμφιβάλω ότι τελικά ενδέχεται να μη τους συμφέρει! αλλά δε νομίζω εξαρχής να ξέρουν την εκάστοτε προσφορά...

Δημοσ.

Παρατηρώ πάντως ότι το "ιστορικό χαμηλό" στην τιμή ήταν τα 184 ευρώ από το Bmac (προφανώς για 1 τελευταίο κομμάτι μιας παραλαβής). Πιστεύω πως αυτή θα ήταν και τιμή κόστους (δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να μπήκε μέσα το κατάστημα). Άρα μια ρεαλιστικά ιδανική τιμή θα ήταν στα 185 ευρώ; Ίσως βέβαια επόμενες παραλαβές, για κάποιο λόγο, να κόστισαν λιγότερο (και άρα να υπάρχει και καλύτερο κάτω όριο) αλλά ποιος ξέρει.. Ίσως να κόστισαν και ακριβότερα, ίσως και να μην ήταν τιμή κόστους η παραπάνω τιμή..

Πιστεύω, όπως και να χει, ότι μπορούν να κάνουν και καλύτερες τιμές τα καταστήματα. Τι να πω.. (Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα), είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνουν πόσο θα ανέβει στα μάτια της κοινότητας το κατάστημα που θα εξυπηρετήσει αυτήν την ζήτηση..; Ίσως να μην έχουν και την δυνατότητα εξυπηρέτησης στην τελική..anyway

Καλή τύχη παιδιά πάντως, μακάρι τελικά να "κάτσει"

ΤΟ ιστορικο χαμηλο ομως μην ξεχνας οτι εγινε με μικροτερο ποσοστο ΦΠΑ.

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση στην oktabit πήρατε τηλεφωνώ αν ναι πόσο σας είπαν τιμή;

Μονο σε έμπορους πληροφορικής πουλάνε, προϋποθέτει έκδοση τιμολογίου.

Δημοσ.

Μονο σε έμπορους πληροφορικής πουλάνε, προϋποθέτει έκδοση τιμολογίου.

Ναι το ξέρω άλλα θέλω να μάθω την τιμή

Κάτι μου πέρασε από το μυαλό

Δημοσ.

Ναι το ξέρω άλλα θέλω να μάθω την τιμή

Κάτι μου πέρασε από το μυαλό

Αν και θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε...

Προφανώς δε μας έβγαλαν καν προσφορά :P

Δημοσ.

ΤΟ ιστορικο χαμηλο ομως μην ξεχνας οτι εγινε με μικροτερο ποσοστο ΦΠΑ.

Σωστός, άρα (αν θυμάμαι καλά ήταν 19% και τώρα είναι 23%) η οθόνη κοστίζει 155 ευρώ και με το ΦΠΑ πάει στα 190 που είναι μάλλον (δυστηχώς) η καλύτερη τιμή που θα πάρετε. Εκτός και αν εκεί μέσα υπάρχει περιθώριο κέρδους οπότε άντε να πέσει και 5 ευρώ ακόμα.

Προσωπικά θα εκπλαγώ (που μακάρι) να την πάρετε κάτω από 185 (180 το ελάχιστο).

Δημοσ.

εμαθα οτι η οκταβιτ πουλαει στον εμπορο 208€

δεν μπορω να καταλαβω ποσα ειανι τα περιθωρια κερδους....

Δημοσ.

H τελευταια ευ ολης της υλης ενημερωση για την πορεια της ομαδικης αγορας ειναι

αυτη στη σελιδα #31?

Δεν υπαρχει καμια ενημερωση και καμια εξεληξη ακομα?

Απ'οτι καταλαβαινω το θεμα παει φουντο?

Δημοσ.

Ενημερώθηκα προσωπικά και από το pc evolution που εδρεύει θεσ/νικη. Προσφορά 202Ε + 6Ε μεταφορικά για τα εκτός πόλης.

Όχι ότι αλλάζει τίποτα στην υπάρχουσα κατάσταση, απλά επιβεβαιώνουμε το προφανές. Οι άνθρωποι φαίνεται πως πραγματικά δε μπορούν κάνουν και πολλά πράγματα

Αν είναι δυνατό να πουλάει η οκταμπιτ με 208Ε από τη νήσο του πάσχα προμηθεύεται ;

Δημοσ.

να υποθεσω 208 μειον την εκπτωση που παιρνει ο εκαστοτε εμπορας.

Δημοσ.

Αν την δίνει 208€ δεν συμφέρει κανέναν να την δώσει ποιο κάτω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...