NaGR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 αν είσασταν έμποροι και ερχόμασταν σε εσάς να κάνουμε διερευνητική ερώτηση, όσοι λέτε για τα 160 σαν ανέφικτο ταβάνι, προφανώς θα αρνούσασταν την παραγγελία ή θα προτείνατε μεγαλύτερη τιμή. εμείς δεν ψάχνουμε για αυτούς, ψάχνουμε αυτόν τον 1? 2? που θα δώσουν το οκ. προσωπικά εγώ για 180, δηλ ούτε 30 ευρώ κέρδος σαν καταναλωτής, δεν νομίζω οτι αξίζει η εμπλοκή σε ολόκληρη διαδικασία.
beez Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 αν είσασταν έμποροι και ερχόμασταν σε εσάς να κάνουμε διερευνητική ερώτηση, όσοι λέτε για τα 160 σαν ανέφικτο ταβάνι, προφανώς θα αρνούσασταν την παραγγελία ή θα προτείνατε μεγαλύτερη τιμή. εμείς δεν ψάχνουμε για αυτούς, ψάχνουμε αυτόν τον 1? 2? που θα δώσουν το οκ. προσωπικά εγώ για 180, δηλ ούτε 30 ευρώ κέρδος σαν καταναλωτής, δεν νομίζω οτι αξίζει η εμπλοκή σε ολόκληρη διαδικασία. αν νομιζεις οτι μπορεις να παρεις μια πρωτοβουλια και να βοηθησεις να βρεθει αυτο το 1-2 μαγαζια οπως αναφερεις οτι ξερεις οτι υπάρχουν then by all means. πρεπει παντως να εισαι πολυ large τυπος αφου και τα 30 ευρώ δεν ειναι σημαντικά οπότε απο μένα σου βγάζω το καπελο απλως να δώσω μια ενημέρωση για το τι προσπάθειες γίνονται. για να συντονιστούμε και να υπάρχει ευελιξία μαζευτήκαμε μια ομάδα απο 6 άτομα (τοσους επέτρεπε το σύστημα μεσω προσωπικών συζητήσεων). προσκλήθηκαν ατομα που ειχαν δειξει ενδιαφέρον στο φόρουμ για την ομαδική αγορά και ειχαν κανει προτάσεις η καταθεσει ιδέες που θα βοηθούσαν ολο το εργο. η ομάδα ειναι ο t-rex,scullyist,kanesaxo,jofapc,nikpoth και εγω. εχουν γίνει επαφές με αρκετά καταστήματα και ακόμα περιμένουμε κάποιες απαντήσεις. μετά την λήξη θα σας ενημερώσουμε περισσότερο με ποιούς εγιναν επαφές, τι απαντήσεις πήραμε κτλπ. οποιος νομίζει οτι μπορεί να προσφέρει στην συζήτηση η στην όλη προσπάθεια μπορει να επικοινωνήσει με καποιον απο τους παραπάνω - η επαφες με τα σκρουτζοκαταστήματα εχουν γίνει ηδη οποτε κοιτάμε για επαφές σε υψηλότερο επίπεδο.
DownUNDERground Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά σόρρυ, αλλά το πολυκουράζουμε.Δεν είναι δυνατόν να γίνουν "ξεχωριστές" λίστες με βάση το ταβάνι του καθενός.Αυτό θα γαμήσει την παραγγελία 100%. Απλά ας μη συμμετάσχουν όσοι δε θα έδιναν 180€ -που είναι το χειρότερο σενάριο τιμής που κυνηγάμε- και ας μπουν στην παραγγελία εκ των υστέρων αν επιτευχθεί κάτι καλύτερο.
johnieXoX Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Και εγώ πιστεύω ότι μπερδεύεται το θέμα, αλλά κάτσε να δούμε τι θα κάνουν τα παλικάρια που έχουν αναλάβει το θέμα..
ekkli Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 πλεον, για να δω ποσοι έχουνε δηλώσει συμμετοχη, πρέπει να είμαι κι εγώ στη λίστα ? είμαι από αυτούς που το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και περιμένω να αποφασίσω τη κυριακή και με ενδιαφέρει να κοιτάζω πόσοι έχουνε δηλώσει
xristoslet Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Αν και φαντάζομαι πως το έχετε σκεφτεί, θα δοκιμάσει να πάρει και κανένας τηλέφωνο στην OKTABIT μπας και το αναλάβουν αυτοί;
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Περιεργος περαστικος που κοντοσταθηκε και ακουσε (διαβασε) την κουβεντα (τελευταια 15-20 μηνυματα) και φευγει σιγοτραγουδωντας...: "Εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε γέλασε..." (ποιητική αδεία, σορρυ...)
nikosdimos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 πλεον, για να δω ποσοι έχουνε δηλώσει συμμετοχη, πρέπει να είμαι κι εγώ στη λίστα ? είμαι από αυτούς που το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και περιμένω να αποφασίσω τη κυριακή και με ενδιαφέρει να κοιτάζω πόσοι έχουνε δηλώσει 58 Άτομα, 69 Οθόνες
str1979 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 καλησπέρα έχω δηλώσει κ εγώ ενδιαφέρον για ένα τεμάχιο αλλά δεν ξέρω πως να βάλω στο όνομα μου στην λίστα που εχει ανοιχτει Μπορεί κάποιος να προσθέσει κ εμένα παρακαλώ?
scullyist Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 καλησπέρα έχω δηλώσει κ εγώ ενδιαφέρον για ένα τεμάχιο αλλά δεν ξέρω πως να βάλω στο όνομα μου στην λίστα που εχει ανοιχτει Μπορεί κάποιος να προσθέσει κ εμένα παρακαλώ? Ας μην μεσολαβούν άλλοι για εμάς και γίνει κανένα μπέρδεμα/παρεξήγηση, στο παρακάτω λινκ str1979: http://goo.gl/Q4pjz
nikosdimos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 οκ νομίζω τα κατάφερα Ναι, μια χαρά είσαι. Περάστηκες.
KRIKON Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Και εγω θελω check..Αν και πιστευωθα ηταν καλο να την βλεπαμε την λιστα ως σποιλερ..
scullyist Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέσα είσαι ΚΡΙΚΟΝ και VasKag, μη σας πιάνει ανασφάλεια. Δεν έχει πρόβλημα το σύστημα, τα παιδιά που είπαν ότι είχαν απλά μπέρδεψαν το σωστό λινκ προφανώς. Kαι το ανέκδοτο της ημέρας για να χαλαρώσουμε: κάποιος έβαλε επιθυμητή τιμή 100-120Ε Σοβαρευτείτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα