Προς το περιεχόμενο

Dell U2311h 208€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά παιδία δεν θέλω να σας χαλάσω την διάθεση αλλά στο Ελλάντα ζούμε. 160 ευρώ δεν πρόκειται να την πάρει κανείς ακόμα και αν ζητήσει 1000. Το λιγότερο 200 ευρώ βλέπω και επίσης θεωρώ δύσκολο να βρεθεί κατάστημα που να έχει ετοιμοπαράδοτες 50.

ΥΓ: Αφού υπάρχει μια εικόνα για 50+ οθόνες έχει κάνει κανείς καμιά κρούση σε 1-2 καταστήματα για να μάθει τιμές και αν μπορούν να εξυπηρετήσουν μια τέτοια παραγγελία ?

• Απαντ. 574
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλά παιδία δεν θέλω να σας χαλάσω την διάθεση αλλά στο Ελλάντα ζούμε. 160 ευρώ δεν πρόκειται να την πάρει κανείς ακόμα και αν ζητήσει 1000. Το λιγότερο 200 ευρώ βλέπω και επίσης θεωρώ δύσκολο να βρεθεί κατάστημα που να έχει ετοιμοπαράδοτες 50.

ΥΓ: Αφού υπάρχει μια εικόνα για 50+ οθόνες έχει κάνει κανείς καμιά κρούση σε 1-2 καταστήματα για να μάθει τιμές και αν μπορούν να εξυπηρετήσουν μια τέτοια παραγγελία ?

το να φέρουν μια παλέτα, να την πληρωθούν cash και να μην τους μείνει στοκ ουτε για μια μέρα ειναι μεγάλη υπόθεση εν ετει 2011 και εν μέσω κρίσης... Δε βλέπω λόγο για να μη μπορούν να εξυπηρετησουν μια τετοια παραγγελία... Άμεσο κέρδος ειναι... Και προφανώς αν δεν κάνουν καλή τιμή δε θα την πάρει ούτε των 10% αυτών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον! :-D

Δημοσ.

τη μια λες δεν θα τους μεινει στοκ ουτε για μια μερα και μετα λες οτι αν η τιμη δεν ειναι καλη δεν θα παρουν ουτε 10% απο οσους δηλωσαν.

Απο το ενα ακρο στο αλλο για λιγα Ευρω διαφορα.

πως ακριβως θα διασφαλισεις το 100%?

Πως θα ειναι σιγουρος ο πωλητης οτι δεν θα του μεινει ουτε μια οθονη?

Αν δεν πεσουν προκαταβολες δουλεια δεν θα γινει.

Δημοσ.

τη μια λες δεν θα τους μεινει στοκ ουτε για μια μερα και μετα λες οτι αν η τιμη δεν ειναι καλη δεν θα παρουν ουτε 10% απο οσους δηλωσαν.

Απο το ενα ακρο στο αλλο για λιγα Ευρω διαφορα.

πως ακριβως θα διασφαλισεις το 100%?

Πως θα ειναι σιγουρος ο πωλητης οτι δεν θα του μεινει ουτε μια οθονη?

Αν δεν πεσουν προκαταβολες δουλεια δεν θα γινει.

αν μας διασφαλίσει ενα σοβαρό καταστημα οτι θα τις πάρουμε στα 150-160 max θα έδινα και μια προκαταβολή...

Δημοσ.

H προκαταβολή είναι απαραίτητη εαν θέλετε να μιλάμε σοβαρά.Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε καταστηατάρχης να παραγγείλει 50 οθόνες ή και περισσότερες χωρίς μετρητά και με το φόβο μήπως οι υποψήφιοι αγοραστές υπαναχωρήσουν της αγοράς τους.

Πρέπει να υπάρχει για μένα προκαταβολή πχ 50% μπροστά και 50% κατά την παράδοση και από την άλλη πλευρά να σου εξασφαλίζει φιξ τιμή ο έμπορος της τάξης του 20% πιο κάτω από τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς

Δημοσ.

Δεν ειναι αναγκη κανεις να δωσει προκαταβολη και κανεις καταστηματαρχης να κανει παραγγελια, τουλαχιστον στο δικο μου μυαλο. Οπως θα αγοραζε οποιοσδηποτε online μια οθονη απο ενα καταστημα, ετσι θα γινει και τωρα με τη μονη διαφορα οτι π.χ. θα εχει το δικαιωμα να την παραγγειλει με ενα discount code. ΟΤΑΝ συμπληρωθει ο συμφωνημενος αριθμος παραγγελιων (π.χ. 50-60-70, οσες τελος παντων συμφωνησουν οι "μπροσταρηδες" της ομαδικης παραγγελιας με το καταστημα) ΤΟΤΕ θα γινει η δεσμευση των χρηματων του καθε ενδιαφερομενου και ΤΟΤΕ θα γινει η παραγγελια.

(Σε γενικες γραμμες ολο αυτο το παραπανω, δεν εχω επιχειρηση για να γνωριζω αν καποιο απο τα σταδια που ανεφερα παραπανω "κολλαει" καπου)

Δημοσ.

Οι προκαταβολή είναι απαραίτητη εαν θέλετε να μιλάμε σοβαρά.Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε καταστηατάρχης να παραγγείλει 50 οθόνες ή και περισσότερες χωρίς μετρητά και με το φόβο μήπως οι υποψήφιοι αγοραστές υπαναχωρήσουν της αγοράς τους.

Πρέπει να υπάρχει για μένα προκαταβολή πχ 50% μπροστά και 50% κατά την παράδοση και από την άλλη πλευρά να σου εξασφαλίζει φιξ τιμή ο έμπορος της τάξης του 20% πιο κάτω από τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς

ακριβώς... Αλλα όπως προείπα αυτό προυποθέτει το να μιλάμε για σοβαρό καταστημα και όχι ένα που το μάθαμε προχτές... Εγω π.χ. σε καταστηματα τύπου skroutzstores με μηδενικό αποθεμα κλπ. δε δίνω ουτε 1% μπροστα... Αλλα όπως είπες το καταστημα οφείλει να διασφαλιστεί προτού προβει στην παραγγελία και το δέχομαι-κατανοώ απόλυτα! Παιζει ξέρεις και η περίπτωση του dropshipping σε τέτοιες περιπτώσεις (απευθείας αποστολή στον καθένα απο την αντιπροσωπέια, προμηθευτή) που μειώνει κατακόρυφα τα εξοδα και αυξάνει την ταχύτητα της διαδικασίας και τα εσοδα του καταστηματος.

:rolleyes:

Δημοσ.

το να φέρουν μια παλέτα, να την πληρωθούν cash και να μην τους μείνει στοκ ουτε για μια μέρα ειναι μεγάλη υπόθεση εν ετει 2011 και εν μέσω κρίσης... Δε βλέπω λόγο για να μη μπορούν να εξυπηρετησουν μια τετοια παραγγελία... Άμεσο κέρδος ειναι... Και προφανώς αν δεν κάνουν καλή τιμή δε θα την πάρει ούτε των 10% αυτών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον! :-D

Καταρχήν το είπαν και άλλοι, δεν υπάρχει κατάστημα που χωρίς έγγραφα θα παραγγείλει αυτή την περίοδο 50 Dell - παλέτα - κοντέϊνερ ή ότι άλλο θές. Έτσι είτε ο υπεύθυνος της ομαδικής θα πρέπει να βρεί κατάστημα που να έχει τέτοιο απόθεμα (πράγμα δύσκολο γιατί τέτοιες ποσότητες έχει μόνο το καρτέλ Πλαίσιο - eshop που όμως δεν συνεργάζονται με την Dell).Είτε για να βρεθεί η ποσότητα θα πρέπει να πέσουν προκαταβολές του 50% της αξίας αλλά και υπογραφές προκειμένου να γίνει η παραγγελία. Εδώ πάς στα Multiδράμα και για να σου φέρουν 1 οθόνη ούτε 2 ούτε 3, μία ζητάνε προκαταβολή!!!

Όσο για το 10% είμαι σίγουρος πώς οι περισσότεροι που συμμετέχουν είναι διατεθιμένοι να δώσουν και 200 ευρώ που είναι η χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Δεν είδα το powerbuy (που ενδιαφέρει και εμένα), να λέει ότι θα την πάρουμε στα 160 ευρώ.

Δημοσ.

Αυτο ακριβώς παιδια.

Η εννοια της ομαδικης αγοράς ειναι να παρουμε κατι σε τιμη "λογικη".

Δηλ με χαμηλοτερη τιμη 209ε, αν τις αγοράσουμε και 190 που λεει ο λογος τότε δεν αξίζει.Τουλάχιστο για μένα.

Παντως με τις τιμές που χουμε παρει μεχρι τώρα δε βλέπω για κατι φθηνό,αλλά ας περιμένουμε.

Δημοσ.

Ας μην περιορίζεται το μυαλό σας μόνο εντός Ελλάδας...

Αν αυτός που θα αναλάβει την ομαδική αγορά στείλει από ένα mail σε κάθε σοβαρό eshop του εξωτερικού , υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να πετύχει πολύ καλή τιμή και ΑΜΕΣΗ διαθεσιμότητα μιας και έξω οι αγορές είναι κατά πολύ μεγαλύτερες της εγχώριας δικής μας αγοράς.

Επίσης το after sale service (για όσους ανησυχούν) είναι κλάσεις ανώτερο από το σχεδόν ανύπαρκτο των δικών μας εμπόρων-καταστηματαρχών.Εγώ όποτε κάνω αγορά από εξωτερικό αγνώνομαι πολύ λιγότερο απότι να το έπαιρνα Ελλάδα.Και σε αυτό δεν φταίω εγώ...

Δημοσ.

Φιλε ταραντουλες αυτο που λες ειναι απιθανο να γινει.

Και το θεμα ειναι οικονομικό. (εχω προσφατο παραδειγμα ομαδικης αγοράς μπλοκε απο την ιδια την quaife με κοστος 700ε το ενα κι οχι ψωρο200ευρώ)

50 οθονες Χ 180ε ας πουμε = 9000ε.

Ποσο που πρεπει να κατατεθει ΟΛΟ σε ενα σοβαρό eshop του εξωτερικου.

Ποιος θα αναλαβει να μαζεψει ενα τετοιο ποσο απο 50 "αγνωστους"?

Πως θα δωσει ο "αγνωστος" τα 180ε του στον "αγνωστο" που θα τα μαζεψει?

Απο την αλλη να γινει αγορά 50 ατομων ξεχωριστα στο Χ e-shop με καποιο πχ κωδικο προσφοράς (ωστε να καταλαβει το e shop οτι ειμαστε οι "ταδες") θα πρεπει να καταθεσουν τα χρηματα ο καθενας ξεχωριστα στην ωρα του και και και (κατι που οσα χρονια ασχολουμαι με το σπορ ομαδικων αγορών,δεν εγινε ποτε).

Ολα αυτα με καλή διαθεση παντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...