Προς το περιεχόμενο

Dell U2311h 208€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+1 για τη διαφήμιση...

+1000 για την ιδέα... Δεν το είχα σκεφτεί να πουλήσω το πράγμα που ονομάζω οθόνη εδω και 3 χρόνια (πόσο άραγε να πιάσει μια Viewsonic 19" 1440X900 5ms, TFT widescreen, με το πολύ 400 ώρες λειτουργείας;)

Πώς υπολογίζει κανείς τις ώρες λειτουργίας μίας οθόνης; :rolleyes:

• Απαντ. 574
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πώς υπολογίζει κανείς τις ώρες λειτουργίας μίας οθόνης; :rolleyes:

κάποιες το εχουν στο μενου τους ή εστω το κρυφό μενού τους (κρυφό μενου με αντιστοιχες πληροφορίες εχει και η dell που κοιταμε...)

Δημοσ.

+1 για τη διαφήμιση...

+1000 για την ιδέα... Δεν το είχα σκεφτεί να πουλήσω το πράγμα που ονομάζω οθόνη εδω και 3 χρόνια (πόσο άραγε να πιάσει μια Viewsonic 19" 1440X900 5ms, TFT widescreen, με το πολύ 400 ώρες λειτουργείας;)

Ευχαριστώ :rolleyes: . Μια χαρά οθόνη για πούλημα την βλέπω. Καλά ούτε 22 λεπτά την ημέρα δεν την είχες ανοικτή!!!

Δημοσ.

Ευχαριστώ :rolleyes: . Μια χαρά οθόνη για πούλημα την βλέπω. Καλά ούτε 22 λεπτά την ημέρα δεν την είχες ανοικτή!!!

όντως, δουλεύω στο λαπτοπ και για ταινίες εχω 32"... B)

τσαμπα την ειχα πάρει και τσαμπα θα παρω την dell αν την πάρω αλλα μου αρέσει να ανανεώνω τον εξοπλισμο μου...

Δημοσ.

ακριβώς... και στην προκειμένη περίπτωση το καλύτερο ειναι να μιλαμε για μετρητα... Μην ξεχνάτε οτι οι αγορές με καρτα εχουν προμήθεια απο την τράπεζα κατα μέσο όρο 5-6% (παιζεται αναλογα με το τζίρο). Τονίστε το και αυτό στο κείμενο που θα σταλεί... :mrgreen:

Πως είναι δυνατόν να μην μιλάμε μόνο για μετρητά αφού μιλάμε μόνο για αντικαταβολή?

τσαμπα την ειχα πάρει και τσαμπα θα παρω την dell αν την πάρω αλλα μου αρέσει να ανανεώνω τον εξοπλισμο μου...

μωρέ μια χαρά στα ψέλνει η γυναίκα, που γκρινιάζεις για κρεβατομουρμούρα σαν αθώα περιστέρα =P

Δημοσ.

μωρέ μια χαρά στα ψέλνει η γυναίκα, που γκρινιάζεις για κρεβατομουρμούρα σαν αθώα περιστέρα =P

:X :eek: :mad: :cry: :whistle: :confused: :shock: :confused:

οχι και γυναίκα ρε scullyist... αυτό πόνεσε. πες την roommate, girlfriend κλπ φαινεται πιο ελαφρυ :cry:

Δημοσ.

οχι και γυναίκα ρε scullyist... αυτό πόνεσε. πες την roommate, girlfriend κλπ φαινεται πιο ελαφρυ :cry:

:lol: Δεν το ενοούσα ως 'συζυγος' βρε, και σου κόπηκαν τα πόδια LMAO

Δημοσ.

εγω θα προτιμουσα το playmate παντως;)

Δημοσ.

ασχετο με το θεμα αλλα μηπως να ανοιγεται θρεντ με παραγγελιες παντος ειδους (οχι αναλλωσιμα ομως) σχετικα με pc,gadget,audio/video ανα εβδομαδα πχ και μετα να στελνουμε mail σε ολες τις μεγαλες εταιρειες του χωρου για αναλυτικες προσφορες με μεταφορικα μεσα κλπ?

Δημοσ.

ασχετο με το θεμα αλλα μηπως να ανοιγεται θρεντ με παραγγελιες παντος ειδους (οχι αναλλωσιμα ομως) σχετικα με pc,gadget,audio/video ανα εβδομαδα πχ και μετα να στελνουμε mail σε ολες τις μεγαλες εταιρειες του χωρου για αναλυτικες προσφορες με μεταφορικα μεσα κλπ?

το 70% αυτων που δηλωνουν συμμετοχη σε ομαδικες μετα την κανουν με ελαφρα.αλλο ενα ιδιωμα του ελληνα.αναζητηστε και εδω παλιες ομαδικες που καταληξαν σε φιασκο

Δημοσ.

το 70% αυτων που δηλωνουν συμμετοχη σε ομαδικες μετα την κανουν με ελαφρα.αλλο ενα ιδιωμα του ελληνα.αναζητηστε και εδω παλιες ομαδικες που καταληξαν σε φιασκο

σωστα

ποινη αποκλεισμου απο επομενες ομαδικες?

συμμετοχη μονο σε ατομα με πανω απο 1 χρονο παρουσια πχ στο insomnia?

λεω ιδεες

Δημοσ.

Πιστεύω ότι αν μας κάνουν καλή τιμή δεν θα την κάνουν τόσοι πολλοί, αν είναι έκπτωση στα 10-20€ σίγουρα δεν θα υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον.

Πάντως αν μπορούμε να βρούμε τον προμηθευτή της dell στην Ελλάδα ίσος να μας κάνει καλύτερη τιμή από τα κλασικά μαγαζιά. Ένας φίλος, παλιότερα βέβαια(προ κρίσης), είχε ζητήσει 80 Eizo οθόνες από το e-shop και δεν του έκανε και πολύ καλή τιμή, τελικά κατέληξε να πάρει τηλ. στην Eizo που του έκανε παρουσίαση στα Χανιά 15 διαφορετικές οθόνες για να δει ποια του αρέσει. Η τιμή που του έκανα τελικά η Eizo ήταν πολύ καλύτερη από το e-shop.

Δημοσ.

Πολυ σωστες ιδεες και εφαρμοσιμες. Βρε ας πετυχουμε εμεις τιμη για την παραγγελια και δεν νομιζω να την κανουν πολλοι. Τα 50 κομματια ειναι σιγουρα, τωρα πολλα θα εξαρτηθουν και απο την τιμη γιατι και εγω πανω απο 180 μαζι με αντικαταβολη δεν πληρωνω χωρις παρεξηγηση.

Δημοσ.

Πολυ σωστες ιδεες και εφαρμοσιμες. Βρε ας πετυχουμε εμεις τιμη για την παραγγελια και δεν νομιζω να την κανουν πολλοι. Τα 50 κομματια ειναι σιγουρα, τωρα πολλα θα εξαρτηθουν και απο την τιμη γιατι και εγω πανω απο 180 μαζι με αντικαταβολη δεν πληρωνω χωρις παρεξηγηση.

ακριβώς... εγω όπως προείπα θα εξαρτηθεί απο την τιμή αν θα πάρω ή οχι, γι αυτό και δεν εχω βάλει το όνομα μου στη λίστα (θεωρω οτι αυτό είναι πιο ηθικό από το να μπω και να αποσυρω μετα το ενδιαφέρον μου...) :rolleyes:

σαν τιμή εγω εχω ταβανι τα 160.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...