danton Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Τεχνολογία In-Plane Switching (IPS) ++++++++++++ http://www.skroutz.gr/s/272385/Dell-Ultrasharp-U2311H-23%22.html Στα 160 λεει αλλα 180 δεν ενθουσιαζομαι Πως ακριβως εδηλωνετε το ενδιαφερον?Ποιος αναλαμβανει?Θα ερθει στην διευθυνση του καθενα? εγω θα το εβλεπα να γινεται ως εξης - αν υπαρχει συμφωνια μας βγαζει ενα κωδικο προσφορας π.χ. insomnia-dell - μπαινουμε ολοι και παραγγελνουμε ονλαιν, στην παραγγελια βαζουμε τον κωδικό προσφοράς, οταν εχει συμπληρωθει ο απαραιτητος αριθμος βαση της συμφωνιας το μαγαζι προχωραει στην εκτελεση των παραγγελιών. Πιστευω οτι εινα ιη καλυτερη λυση...
paylidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Βρε paylidis, πριν 5-6 post απαντάω στον tacuma για αυτό το ερώτημα.. ρίχνετε βρε παιδιά μια ματιά στο forum πριν γράψετε κάτι.. τουλάχιστον στις τελευταίες 2-3 σελίδες κάθε θέματος.. το οτι δε μεταφερει ηχο δεν αποτελεί απαντηση... Αν υπαρχει ανταπτορας απο hdmi σε display port τότε για 160€ το συζηταμε...
johnieXoX Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 το οτι δε μεταφερει ηχο δεν αποτελεί απαντηση... Αν υπαρχει ανταπτορας απο hdmi σε display port τότε για 160€ το συζηταμε... Αγαπητέ paylidis.. δεν έχει hdmi γιατί δεν χρειάζεται να έχει.. έχει dvi που μεταφέρει το ίδιο σήμα με το hdmi αλλά χωρίς ήχο. Το να έχει hdmi μια οθόνη χωρίς ηχεία, είναι κυρίως θέμα marketing και μετά ευκολίας, αλλά αντιμετωπίζεται εύκολα με αντάπτορα από hdmi σε dvi (εδώ κολλάει και η απάντησή μου στον tacuma που του postarw την εν λόγω λύση με καλώδιο - αντάπτορα). Το display port, είναι πρωτόκολλο σύνδεσης που μεταφέρει μεγαλύτερο όγκο δεδομένων από το dvi, αλλά να πάρεις αντάπτορα από hdmi σε display port και πιο ακριβός είναι και δεν πρόκειται να σου βγάλει το παραπάνω bandwith. Τώρα αν συγκρίνεις την u2311h με τις οθόνες των 160 €, και προτεραιότητά σου είναι να έχει hdmi για να μη δώσεις 6 € για αντάπτορα, απλά άστην και πάρε μια της σειράς με hdmi και 2ms απόκριση... όλα στη ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων εξάλλου... υ.γ. αν θες κάνε ένα κόπο και δες πόσο πωλείται στο εξωτερικό και τι κριτικές έχει πάρει..
MiJ16 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μια ερώτηση ρε παιδιά. Θέλω να συνδέσω το laptop που έχει έξοδο hdmi με την U2311H στην display port που έχει. Έχω πάρει αυτόν εδώ τον μετατροπέα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751437 τον οποίο τον κουμπωσα στην οθόνη και με ένα απλό hdmi καλώδιο έκανα την σύνδεση. Το θέμα όμως είναι οτι δεν παίρνω εικόνα!!! Διάβασα αυτό εδώ στο post 103 http://hardforum.com/showthread.php?t=1518544&page=6 και αν καταλαβαίνω καλά λόγω κάποιας αστμβατότητασ display port και hdmi δεν μπορεί να γίνει η σύνδεση. Δεν υπαρχει λεει συμβατότητα hdmi σε είσιοδο display port παρα μόνο το αντίστροφο. Καλά κατάλαβα? Ξερετε αν συμβαίνει το ίδιο και με dvi-hdmi?
scullyist Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Σκούρα τα πράγματα..Το ΑΝ-Outlet on line store για 20 τεμάχια κάνει προσφορα 200euro το ένα. Οποιος μπορεί ας πάρει και καμια,δυο προσφορες και από αλλου να δούμε στο περίπου που παίζουμε. Να φύγουνε, να πάνε αλλού. ------------------------------------------------------------------------------------- Συνοπτικά, μέχρι στιγμής ισχύουν τα παρακάτω: Δήλωση συμμετοχής γίνεται ΕΔΩ. ΟΧΙ σχόλια και ερωτήσεις σε εκείνο το νήμα, μόνο εδώ μέσα. (ας μην επαναλαμβανόμαστε όμως και συνέχεια, κάντε λίγο κόπο να διαβάσετε και λίγο το νήμα) Η εκδήλωση συμμετοχής λήγει μεσάνυχτα Κυριακής 30/1 Ακόμη δεν αποφασίστηκε ποιος θα αναλάβει την μαζική επικοινωνία (email) με τα online καταστήματα αφού κλείσει η λίστα συμμετοχών. Είπαμε να ζητήσουμε να μας δώσουν 1 τιμή που να περιλαμβάνει μεταφορικά (ανεξάρτητα από τόπο αποστολής/παραλαβής). Υπάρχουν ενστάσεις αν είναι δίκαιο για όλους και το συζητάμε ακόμη, πιθανώς να παίξει ρόλο και το τι θα δεχτεί/προτείνει το κατάστημα, είδωμεν. Τον τρόπο που θα γίνει η παραγγελία πιθανώς να μας τον υποδείξει το καταστημα με το οποίο θα γίνει η συμφωνία. Μπορεί μειλ με τα στοιχεία όλων που θα σταλεί στο κατάστημα, μπορεί ο τρόπος που αναφέρει ο beez λίγο πιο πάνω. Αποστολή στον κάθε παραλήπτη ξεχωριστά και αντικαταβολή φυσικά. Μην δηλώσετε συμμετοχή χωρίς να τσεκάρετε τα specs της οθόνης και αν σας καλύπτει σε αυτά που θέλετε, αν ζητήσουμε και πάρουμε τιμή για π.χ. 40 τμχ και μετά αποσύρουν Χ άτομα (όχι λόγω τιμης -που αυτό οκ- αλλά επειδή δεν φροντίσατε να δείτε πρώτα τα βασικά, χαιρετήστε την όποια τιμή που θα μας έχει δώσει το κατάστημα αν ξαφνικά του πούμε ότι τελικά είναι -Ψ τμχ, και κάνετε ζημιά στην όλη απόπειρα χωρίς σημαντικό λόγο.(με άλλα λόγια, ο Παυλίδης ΔΕΝ είναι παράδειγμα προς μίμηση ) Για τις εκρεμμότητες -από πλευράς μας- έχουμε 1 βδομάδα να καταλήξουμε μέχρι να κλείσει η λίστα.
tacuma Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Διαβάστε καλά τι λέει ο scullyist στο προηγούμενο πόστ. Κατα κάποιο τρόπο επίτηδες έκανα το σχόλιο περι hdmi, διοτι έχω ξαναβρεθει στην φάση "groupbuy" και πάντα βρισκόντουσαν κάποιοι "ανεύθυνοι" που στο τέλος την χαλούσαν την φάση επειδη δεν το είχαν ψάξει καθόλου και ο κόπος αυτων που το έτρεχαν πήγαινε χαμένος. Δήλωναν συμμετοχή απο παρορμητισμό (?) δεν ξέρω. Γνώμη μου η οθόνη είναι απλά ΟΘΟΝΑΡΑ ακόμα και στην τιμή των 200 ευρώ. Αυτά.
beez Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 λοιπον μια τελευταια εξελιξη. προσεξα τωρα οτι ο mgmanager εχει βγαλει την οθόνη στα 209 ευρώ με τα ηχεία δώρο. δεν ξερω αν εχει κανεις ακρη η γνωστό για να τους κάνουμε μια κρούση αν τους ενδιαφέρει? επισης ερώτηση - σε ποιο μαγαζι θα μπορούσε καποιος να παει να την δει live την οθόνη - την έχει παρει το ματι σας πουθενα π.χ. multirama? η media η saturn που ειναι και ρεταιλερς?
ninos30 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 το οτι δε μεταφερει ηχο δεν αποτελεί απαντηση... Αν υπαρχει ανταπτορας απο hdmi σε display port τότε για 160€ το συζηταμε... Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις όλο το topic θα διάβαζες και αυτό που έγραψα εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/392517-dell-u2311h-208e/page__view__findpost__p__3812806 Και κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου, τι ακριβώς σε χαλάει αν έχεις ένα καλώδιο DVI->HDMI, ενώ με ένα αντίστοιχο Display Port->HDMI είσαι μια χαρά? (που αν διαβάσεις το post μου θα καταλάβεις πως είναι fail to 2o) Μια ερώτηση ρε παιδιά. Θέλω να συνδέσω το laptop που έχει έξοδο hdmi με την U2311H στην display port που έχει. Έχω πάρει αυτόν εδώ τον μετατροπέα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751437 τον οποίο τον κουμπωσα στην οθόνη και με ένα απλό hdmi καλώδιο έκανα την σύνδεση. Το θέμα όμως είναι οτι δεν παίρνω εικόνα!!! Διάβασα αυτό εδώ στο post 103 http://hardforum.com/showthread.php?t=1518544&page=6 και αν καταλαβαίνω καλά λόγω κάποιας αστμβατότητασ display port και hdmi δεν μπορεί να γίνει η σύνδεση. Δεν υπαρχει λεει συμβατότητα hdmi σε είσιοδο display port παρα μόνο το αντίστροφο. Καλά κατάλαβα? Ξερετε αν συμβαίνει το ίδιο και με dvi-hdmi? Διάβασε και εσύ το ίδιο post που γράφω παραπάνω. HDMI/DVI κανένα πρόβλημα. Με το Display Port υπάρχουν ασυμβατότητες. Το Display Port θα το δούμε σιγά-σιγά να είναι το κυρίως "πρότυπο" σύνδεσης για Η/Υ γιατί αναπτύχθηκε ακριβώς για αυτόν τον λόγο (όποιος θέλει λεπτομέρειες ας ψάξει στο NET). Δεν είναι ανταγωνιστικό του HDMI... Είναι καλύτερο για τους λόγους που φτιάχθηκε (πάντα για H/Y) ενώ το HDMI για AV (αν και εκεί καλύτερα να βγάζεις τον ήχο από Optical έξοδο παρά να τον παίρνεις από το HDMI). Αυτοί που τώρα λένε "Ωχ δεν έχει HDMI" θα λένε αύριο "Είμαι τυχερός που έχει Display Port" αφου καινούριες τεχνολογίες και πρακτικές θα εφαρμοσθούν πάνω σε αυτό πχ το Eyefinity της AMD. http://www.youtube.com/watch?v=mzGtxlaPQqY Και απλά να αναφέρω πως όλες οι σύγχρονες κάρτες γραφικών έχουν πάνω Display-Port, απλά μπορεί να μην το ξέρουμε. Κι εγώ ένας από τους παθών, αφού κατά λάθος ανακάλυψα πως έχει τέτοια σύνδεση η 5850 μου και σύνδεσα την δικιά μου (HP ZR24w).
beez Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 εδω μου θυμιζει την εκφραση Του χαρίζανε γάιδαρο και τον κοίταγε στα δόντια] δλδ νταξει, η φτηνοτερη LG 23" αρχιζει απο 160 ευρω και εμεις λεμε τωρα αν μας δωσουν την dell στα 160 αντε θα την πάρουμε. νομίζω υπερεκτιματε λιγο τις δυνατότητες του group buy αλλα τεσπα.
ninos30 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 εδω μου θυμιζει την εκφραση Του χαρίζανε γάιδαρο και τον κοίταγε στα δόντια] δλδ νταξει, η φτηνοτερη LG 23" αρχιζει απο 160 ευρω και εμεις λεμε τωρα αν μας δωσουν την dell στα 160 αντε θα την πάρουμε. νομίζω υπερεκτιματε λιγο τις δυνατότητες του group buy αλλα τεσπα. Πες τα ρε φίλε μου...
lionheart75 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά λές και δεν ξέρετε την παροιμία που λέει " όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει..." Δυστυχώς να έχετε υπόψη σας όσοι αναλάβατε αυτή την προσπάθεια, (ένα μεγάλο μπράβο και απο μένα), ότι την τελευταία στιγμή κάποιοι θα λακίσουν για τον α/β/γ λόγο που ελάχιστη σημασία έχει. Να το υπολογίσετε αυτό για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως. Mακάρι να βγώ ψεύτης αλλά το έχω ξαναδεί το έργο. Εύχομαι ειλικρινά να πάνε όλα καλά και μακάρι παιδιά να είχα την δυνατότητα αυτή την στιγμή να παραγγείλω 2 κομμάτια για το πολυπόθητο eyefinity. Την οθόνη την έχω και πραγματικά τα σπάει. Φοβερό vfm ακόμα και στα 200+ ευρώ. Ότι χαμηλότερο λοιπόν καταφέρετε απο τα 200 θα είναι κέρδος. Και πάλι μπράβο στους συντελεστές αυτής της προσπάθειας και καλά αποτελέσματα.
T-Rex Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 λοιπον μια τελευταια εξελιξη. προσεξα τωρα οτι ο mgmanager εχει βγαλει την οθόνη στα 209 ευρώ με τα ηχεία δώρο. Αυτό εννοούσα όταν έλεγα Αν διαβάσετε το thread από την αρχή, η τιμή της έχει καταντήσει "χρηματιστήριο" από τα καταστήματα που την πουλάνε. Δείτε τη σήμερα στο skroutz και παρατηρείστε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες Βλέπουν πόσα "πιάνει" στην αγορά και αναλόγως αλλάζουν την τιμή. Αν αυτοί όμως θέλουν υπερκέρδη, εμείς θέλουμε υπερπροσφορές. Αν το καταλάβουν αυτό, έχει καλώς. Αλλοιώς ας τους μείνουν οι οθόνες να τις χαίρονται. Έρχονται και καινούρια μοντέλα... Και για να ευθυμήσουμε λίγο δεν εχει hdmi? fcuk... Ευχαριστώ, δε θα πάρω τελικά... με 140-150 βρισκεις 23" με hdmi και ας μην εχουν αυτο το Panel... Παυλίδη άστα αυτά, παραδέξου ότι άλλαξες γνώμη γιατί το έμαθε η γυναίκα και έβγαλε την παντόφλα
scullyist Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Έρχονται και καινούρια μοντέλα... Καλά, φαντάζομαι βέβαια ότι τα καινούρια που θα βγούν θα ξεκινούν από πολύ πιο πάνω, οπότε για κάποιον που ακόμη και την Dell προτίθεται να την πάρει μόνο στα 200/μείον (like me..), δεν θα είναι επιλογή για ένα μεγάλο διάστημα μέχρι να πέσουν και 'κείνα. Αλήθεια, επειδή δεν το έχω παρακολουθήσει από την αρχή το επεισόδιο, πότε πρωτοβγήκε η Dell και από τι τιμή είχε ξεκινήσει?
UpToDate_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Καλά, φαντάζομαι βέβαια ότι τα καινούρια που θα βγούν θα ξεκινούν από πολύ πιο πάνω, οπότε για κάποιον που ακόμη και την Dell προτίθεται να την πάρει μόνο στα 200/μείον (like me..), δεν θα είναι επιλογή για ένα μεγάλο διάστημα μέχρι να πέσουν και 'κείνα. Αλήθεια, επειδή δεν το έχω παρακολουθήσει από την αρχή το επεισόδιο, πότε πρωτοβγήκε η Dell και από τι τιμή είχε ξεκινήσει? Απρίλη κάπου 230...
scullyist Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Απρίλη κάπου 230... Χα, 9μηνίτικη. Καλά και αντί να πέφτει μετά, ανέβαινε? Θυμάμαι κουβέντα ελάχιστα πριν την Πρωτοχρονιά που ήταν στα 240 και όλοι λέγανε 'πάρτε τώρα' κι εγώ έλεγα 'με τίποτα σε αυτό το ποσό' Λαμόγια, λέμε (τα καταστήματα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα