z@xos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Καλημερα, ενδιαφερομαι να την συγκεκριμενη οθονη και ειδικότερα για την μαζικη αγορα που θα γινει απο μερικα μελη του forum. To θεμα ειναι οτι δεν ξερω κατα ποσο μπορει να την υποστιριξει η καρτα γραφικων μου. Πιο συγκεκρημενα εχω μια nvidia 7950GT με 512 ram. Mηπως γνωριζει κανεις κατα ποσο μπορει να καληψει αυτη η καρτα της απαιτησεις αυτης της οθονη? Ευχαριστω.
kanesaxo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Με το θεμα των μεταφορικων καπου θα μπερδευτει το πράγμα παιδες. Κι εννοω το εξης: επειδη τα μεταφορικα για μας της επαρχιας ειναι ακριβα,εαν ενσωματωθουν στην τιμη των οθονων θα ειναι αδικο για τα παιδια εκ των αθηνων,που δε θα θελουν να πληρωσουν κατι εξτρα κτλ. Οποτε το πιο λογικο ειναι να ζητησετε μια τιμη των οθονων χωρις μεταφορικα και επειτα εμεις που βρισκομαστε στην επαρχια να κρινουμε αν μας συμφερει ή οχι. Οπως και να χει,θα περιμένουμε την τελικη τιμη με ή χωρίς μετ. ώστε να αποφασίσω κι εγω. (ενδεικτικα στη θεσνικη η οθονη κοστιζει 218ε). Επισης χωρις να θελω να θιξω κανεναν, τα e-mails προσφορών πρεπει να δημοσιευτουν για λογους ευθιξιας. (αν και οποιος θελει να παιξει πουστια,μπορει με αλλο τροπο...).Επειδη ειμαι σε φορουμ διαφορετικυο χώρου,εχουν γινει παμπολλες φορές λαμογιες κατα τα χρονια που ειμαι μελος... Το σημαντικο ειναι να επιτυχουμε τ φθηνοτερη δυνατη τιμη.Επειδη θα γινει μαζικη αγορα (αν συννενοηθουμε) μπορουμε να ζητησουμε τιμη απευθειας απτην εισαγωγική εταιρία. Παντως απο την εμπειρια μου παιδια,ξεκιναμε σε λαθος βαση.Πρεπει ΠΡΙΝ γινει η λιστα, να ζητησουμε μια προ-προσφορα για πχ 10τεμ, 15τεμ, 20τεμ ωστε να ξερουμε ποσο μπορει να κατεβει το καθε καταστημα, κι επειτα ποσοι θα μπορουμε να μαζευτουμε. Σαν το λεω επειδη σε καθε ομαδικη αγορα αυτος που το κανονιζει ΠΑΝΤΑ εκτιθεται απο καποιους που ηταν "μεσα",αλλα εντελει "δεν". Υ.Γ. εαν μπορώ να εξυπηρετησω,μπορω να παρω ενα τηλ στο visionstudio να κανω μια ερωτηση ή σε κάποιο τοπικό κατάστημα με τον οποίο διατηρώ φιλική σχεση εδω επαρχία!
nikpoth Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Σκούρα τα πράγματα..Το ΑΝ-Outlet on line store για 20 τεμάχια κάνει προσφορα 200euro το ένα. Οποιος μπορεί ας πάρει και καμια,δυο προσφορες και από αλλου να δούμε στο περίπου που παίζουμε.
tacuma Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δεν βλέπω θύρα hdmi πάντως. Υπάρχουν χειρότερες απο αυτήν που έχουν.
johnieXoX Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δεν βλέπω θύρα hdmi πάντως. Αφού δεν έχει ηχεία, τι να την κάνει τη θύρα hdmi? Υπάρχουν χειρότερες απο αυτήν που έχουν. Δεν σου απαγορεύει κανείς να πάρεις κάποια από τις χειρότερες.
tacuma Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δικιο έχεις . Απλα αμα θες πχ. να συδνεσεις το ps3 τι κάνεις? Το ηχείο που πωλείται εξτρά υπάρχει περίπτωση να έχει θύρα? (καλά αποκλείεται μάλλον) Ψαχνω να το βρώ καπου το ειχα βρεί.
johnieXoX Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Απλα αμα θες πχ. να συδνεσεις το ps3 τι κάνεις? Παίρνεις αυτό. Το ηχείο που πωλείται εξτρά υπάρχει περίπτωση να έχει θύρα? (καλά αποκλείεται μάλλον) Ψαχνω να το βρώ καπου το ειχα βρεί. Αυτό λες. Που το βρίσκεις εδώ. Και έχει απλή είσοδο audio-in.
beez Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 λοιπον οντος δεν εχει hdmi http://www.tftcentral.co.uk/reviews/content/dell_u2311h.htm εδω φαινετε το πισω μερος.
kanesaxo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Αυτό είναι Display Port μπορει να λεω και χαζομαρα...η 5870 δεν εχει μινι display port απο πισω? εγω νομιζα πως ειναι τυπου μινι Hdmi αυτο...λαλακια μου? ( )
paylidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 δεν εχει hdmi? fcuk... Ευχαριστώ, δε θα πάρω τελικά... με 140-150 βρισκεις 23" με hdmi και ας μην εχουν αυτο το Panel...
rafail1994 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Βρε πως κανείς έτσι το ίδιο με την Display Port είναι
paylidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Βρε πως κανείς έτσι το ίδιο με την Display Port είναι δηλαδή θα συνδέσω το bluray με την οθονη κανονικά στο συγκεκριμένο Port? γιατι και εμενα μου φανηκε καπως ορθογωνικο κ οχι οπως το hdmi makrosteno...
johnieXoX Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Βρε paylidis, πριν 5-6 post απαντάω στον tacuma για αυτό το ερώτημα.. ρίχνετε βρε παιδιά μια ματιά στο forum πριν γράψετε κάτι.. τουλάχιστον στις τελευταίες 2-3 σελίδες κάθε θέματος..
rafail1994 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 δηλαδή θα συνδέσω το bluray με την οθονη κανονικά στο συγκεκριμένο Port? γιατι και εμενα μου φανηκε καπως ορθογωνικο κ οχι οπως το hdmi makrosteno... Η ίδια ποιότητα εικόνας ήχου όχι και το σχήμα (είσοδος) .Με έναν ανταπτορα κανείς την δουλεία σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα