ozinus Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα! θα θελα να ρωτήσω ποιά κατα την γνώμη σας είναι η καλύτερη τηλεόραση Led 3D 55' Ιντσών και αν μπορείτε να μου προτείνετε μερικές για να κάνω την καλύτερη αγορά! Εγω βρίσκομαι ανάμεσα στις παρακατω 2 τηλεοράσεις! Αν μπορείτε κρίνετέ τις και αν δεν τις βρίκσετε κατάλληλες προτείνετέ μου άλλες,αλλά σ'αυτές τις τιμές...! Samsung UE55C8000 55'' και Sony KDL-55NX810 55" ! Σας Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Αφήστε τις ψευτο LED ρε παιδιά στην άκρη. Σας περισσεύουν τόσα λεφτά για μπούρδες; Επιτέλους διαβάστε τόσα που έχουν γραφτεί στο συγκεκριμένο section. http://www.skroutz.gr/s/263837/Panasonic-TX-P50VT20E-50.html?keyphrase=Panasonic+TX-P50VT20E+Plasma+3D+TV+50%27%27+ Απο περιέργεια έχεις τόσο υλικό 3D που χρειάζεσαι τέτοια τηλεόραση; Εξάλλου πάνω από 2 ώρες δεν αντέχεις 3D. Θα καταστρέψεις τον εγκέφαλό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.