Προς το περιεχόμενο

lg οθονες

overpower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

μου αρέσει που δεν αναφέρω επίτηδες την Benq για να αναφέρεις μοντέλα των άλλων και μου αναφέρεις μόνο την Benq, όπως φαίνεται οι υπόλοιπες δεν βγάζουν... :rolleyes:

αν δεν δω review για Benq δεν προτείνω τπτ...

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/benq_ew2420.htm αυτό εδώ για παράδειγμα που είναι AMVA με Led Backlight δεν είναι κάτι σπουδαίο...

πέρα από την πλάκα τα καλύτερα μοντέλα της αγοράς είναι h-IPS τα οποία πατάνε χάμο τα PVA σε ποιότητα χρωμάτων...

http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1292851468

περίμενε review αυτής, i sense a distrurbance in the Force :P

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μου αρέσει που δεν αναφέρω επίτηδες την Benq για να αναφέρεις μοντέλα των άλλων και μου αναφέρεις μόνο την Benq, όπως φαίνεται οι υπόλοιπες δεν βγάζουν... :rolleyes:

αν δεν δω review για Benq δεν προτείνω τπτ...

Προτείνω BenQ γιατί εχει τα καλύτερα μοντέλα. :lol: :lol: :lol:

Το απο κάτω video εχει πάντως μια παλιά Gateway PVA.

Επίσης παλιά PVA εχω δουλέψει εκτενώς μια 17άρα 4¨3 Eizo και μου είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε χρώματα και γωνίες θέασης.

Γι αυτό και είχα γράψει στο άλλο thread της 2311h ότι θα ταν καλύτερα να είχα επιλέξει την BL2400 της BenQ χωρίς να ξέρω ειλικρινά αν είναι στο ίδιο επίπεδο το μονιτοράκι.

Η Dell, που αναφέρεις τι το ιδιαίτερο εχει. Είναι και αυτή εταιρεία με @@ στις Οθόνες και στο μυαλό μου την είχα πάντα σαν υποκατάστατο της Eizo στον τομέα αυτό.

Το polarized filter που χρησιμοποιούν κάποιες iPS για να μειώνει το Tinting τι είναι και τι παρενέργειες εχει.

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί το Dell 2007FP δεν είναι παλιό? :rolleyes:

το καταλαβαίνεις ότι είναι κάπως "επικίνδυνο" να προτείνεις Benq χωρίς να ξέρεις σε τι επίπεδο είναι κάποιο μοντέλο της :P

δεν λέω ότι δεν αξίζουν απλά ότι δεν είναι σωστό να τις βάζεις όλες σε ένα σακί...

η NEC που αναφέρω είναι e-IPS με Led Backlight...

Δημοσ.

ενω ειπα στην αρχη οτι ειμουν ευχαριστημενως,τελικα δεν εχει μεγαλες γωνιες θεασης.απλως πρωτη φορα ειχα μεγαλη οθονη για υπολογιστη.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...