Προς το περιεχόμενο

lg οθονες

overpower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απο που να αρχισω? :Ρ 

το οτι εχει 4 extra θυρες usb?οτι τα χρωματα ειναι τοσο ζωντανα? το οτι ηταν οτι ακριβως χρειαζομουν?

εχω ενα προβλημα ομως.ειχε μεσα και ηχεια που απο οτι καταλαβα καπως κουμπωνουν πανω στην οθονη απο πισω.πως  γινετε αυτο?

και εχει αλλο ενα καλωδιο με ασπρες ακρες.εκεινο σε τι χρησιμευει?

Δημοσ.

και εμενα για καποιο λογο μου βγηκε ελλατωματικη μαλλον.

1)10596.3.jpgδεν γινετε ετσι και

2) δεν ειχε καλωδιο ρευματος.ελεος δηλαδη.θα τους παρω τηλ την δευτερα για το καλωδιο γτ το παλιο εχει καποιο προβλημα. και περιμενω απαντησεις το το πρωτο προβλημα

edit: πρεπει να την φερω λιγο μπροστα και μετα να την γυτισω...δεν το προσεξα αυτο στις οδηγιες.

και οσον αφορα το ηλεκτρικο καλωδιο,μαλλον δεν κρατιεται καλα στην θυρα,και οταν κουνιετε κανει τζτζτζτζτζ...

Δημοσ.

Την έχεις συνδέσει με το καλώδιο με τις μπλε άκρες (D-sub);

Αν ναι, βγάλ' το και βάλε αυτό με τις άσπρες για να έχεις ψηφιακό σήμα.

Αυτό με το καλώδιο που λες, έχει τύχει σε αρκετούς, δεν είσαι ο μόνος.

Και τσέκαρε τη σύνδεση, δεν πρέπει να κάνει τον ήχο που αναφέρεις.

Δημοσ.

το ψηφιακο σημα πως το διακρεινω? ειδα και σε ταινιες,σε παιχνιδια και δεν ειδα διαφορα.μηπως πρεπει να εχω συνδεδεμενο και το καλωδιο με τα μπλε βησματα? 

Δημοσ.

μπορουμε να μεινουμε στο θεμα?lg θελω  

Όχι, δεν σε αφήνουμε να κάνεις τέτοιο λάθος. :) Από τη στιγμή που μπορείς να διαθέσεις τα χρήματα, κρίμα είναι να μην πάρεις κάτι καλύτερο.

Χρόνος Απόκρισης : 8ms δεν θα ειναι λιγο αργη?

Δεν κοιτάμε Specs σε οθόνες.

Από την στιγμή που η Dell έχει καλύτερο Panel τελειώνει η υπόθεση.

Δημοσ.

Όχι, δεν σε αφήνουμε να κάνεις τέτοιο λάθος. :) Από τη στιγμή που μπορείς να διαθέσεις τα χρήματα, κρίμα είναι να μην πάρεις κάτι καλύτερο.

Δεν κοιτάμε Specs σε οθόνες.

Από την στιγμή που η Dell έχει καλύτερο Panel τελειώνει η υπόθεση.

Έχει πάρει την dell :P

Δημοσ.

Δηλαδή σε άτομα που δεν μπορούν να καταλάβουν τη Διάφορα απο απλή VGA σε dvi εμείς εξακολουθούμε να προτείνουμε μόνο ips panel???

Εγώ που ξέρω και 2 πράγματα σοβαρές διάφορες σε καλές σύγχρονες TN και στην Dell δε βλέπω πάντως...

Εκτός αν μιλάμε για TN Turbox η γενικότερα τέτοιου επιπέδου TN...

Δημοσ.

Θεωρείς ότι έπρεπε να τον αφήσουμε να πάρει την LG W2453SQ-PF?

Από την στιγμή που η Dell έκανε 208€ και αυτά τα λεφτά τα διέθετε γιατί να πάει σε κάποια άλλη που θα του στοίχιζε περίπου το ίδιο?

Τι σημασία έχει αν μπορεί να καταλάβει τη διαφορά αφού δεν του προτείναμε κάτι πολύ ακριβότερο από τα λεφτά που διέθετε!

Άλλωστε για αυτό ρωτάει! Δεν ξέρει, και ρωτάει. Κι εμείς όπως έπρεπε του είπαμε για την προσφορά που υπήρχε.

Δημοσ.

Θεωρείς ότι έπρεπε να τον αφήσουμε να πάρει την LG W2453SQ-PF?

Από την στιγμή που η Dell έκανε 208€ και αυτά τα λεφτά τα διέθετε γιατί να πάει σε κάποια άλλη που θα του στοίχιζε περίπου το ίδιο?

Τι σημασία έχει αν μπορεί να καταλάβει τη διαφορά αφού δεν του προτείναμε κάτι πολύ ακριβότερο από τα λεφτά που διέθετε!

Άλλωστε για αυτό ρωτάει! Δεν ξέρει, και ρωτάει. Κι εμείς όπως έπρεπε του είπαμε για την προσφορά που υπήρχε.

Όχι απλά πιστεύω πως η όλη διάσταση που εχει πάρει το θέμα με την Dell είναι υπερβολική.

Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές και υπάρχουν και απο Samsung και απο Asus και απο Benq και απο Viewsonic

Και μπορεί να είναι και PVA και MVA ακόμα και σύγχρονες ποιοτικές TN και να δείχνουν το ίδιο καλά και υπό ορισμένες συνθήκες καλύτερα απο την 2311h.

Και αν πας να δεις Divx με μαύρες μπάρες απο τον καναπέ σου το βραδάκι με όλα τα φώτα κλειστά θα το καταλάβεις και εσύ αυτό. :P :P :P

Στην τελική υπάρχει κόσμος που απλά θέλει η οθόνη του να δείχνει και να τα δείχνει μεγάλα που δεν καταλαβαίνει διαφορές απο panel.

Γιατί να πάνε σε αυτήν και να μην πάνε σε μια οποιαδήποτε αξιοπρεπή φθηνότερη 24άρα???

Εγω monitor γενικά δεν προτείνω γιατί το τι αρέσει στον καθένα να βλέπει είναι θέμα καθαρά υποκειμενικό.

Άλλος μπορεί να προτιμήσει το αποτέλεσμα απο ενα TN με καλορυθμισμένο Default στο ζεστό άλλος μπορεί να θέλει τέλειο μαύρο άλλος κατάλευκο λευκό, και άλλος πολύ έντονο brightness και contrast.

Aπο ότι εχω δεί σχεδόν καμιά δεν καταφέρνει να τα πετύχει όλα αυτά μαζί.

Οπότε διαλέγεις και παίρνεις.

Αμα δε διαλέξεις μόνος παίρνεις γουρούνι στο σακί.

Οπως ακριβώς και με τον ήχο αμα θες μπάσα πας κάπου με sub αμα δεν αντέχεις το νταβαντούρι και την μουντίλα πας σε 2.0.

• Super Moderators
Δημοσ.

τι πορτοκαλιές με IPS/PVA/MVA βγάζει η Samsung, Asus, Viewsonic και είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά?

ναι ειδικά από τον καναπέ που είναι συνήθως σε διαφορετικό επίπεδο από την οθόνη όχι μόνο θα δεις χειρότερο μαύρο σε TN Panel αλλά και ακόμα χειρότερη ποιότητα χρωμάτων εξαιτίας της ΑΘΛΙΑΣ γωνίας θέασης στον κάθετο άξονα...

όσο για το μαύρο που λες είναι κάπως υπερβολή να θάβεις το μοντέλο επειδή σου έκατσε κομμάτι με αρκετό backlight bleeding...

o κόσμος που θέλει η οθόνη του να τα δείχνει μεγάλα και δεν τον νοιάζει η ποιότητα πηγαίνει και αγοράζει μόνος του την φθηνότερη και ξεμπερδεύει, δεν κάθεται να ρωτάει σε forums...

σίγουρα το τι αρέσει στον καθένα να βλέπει είναι υποκειμενικό αλλά όταν το παρουσιάζει ως σωστότερο/καλύτερο δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεις αντιδράσεις...

Δημοσ.

τι πορτοκαλιές με IPS/PVA/MVA βγάζει η Samsung, Asus, Viewsonic και είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά?

Δεν ξέρω τι λες αλλά εγω μετά απο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=3IRSUPJUZR4 προτείνω BenQ. :lol:

Πάντως πέρα απο την πλάκα δες αυτό και πες μου.

http://www.youtube.com/watch?v=PUCprmxndaE&feature=related

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...