popeye68 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Αλλα ουτε αγαπημενα ουτε οι αλλες ρυθμισεις του ιε?? Ισως τοθεμα να θελει μελετη.. Ίσως δεν θα άνοιξες την γραμμή των αγαπημένων. Πρέπει από τις επιλογές να επιλέξεις η γραμμή των αγαπημένων να φαίνεται πάντα. Γενικά πάντως και οι δύο browsers (firefox, chrome) έχουν πάρα πολλές ρυθμίσεις ώστε να τους κάνεις όπως θέλεις εσύ. Να τους φέρεις ακριβώς στα γούστα σου. Θέλει "ψάξιμο" και θα δεις ότι μπορείς να φτιάξεις έναν browser ακριβώς "στα μέτρα σου".
ergidis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Ετσι θανε.. Προκειμενου ομως να ψαχνω μιση ωρα σε καθενα απο τα ανωτερω για το που εχει καταχωνασει το ενα και το αλλο και να μου σπανε τα νευρα χρησιμοποιω το good old slow ie που ταχει ολα φατσα καρτα και ετσι κανω πολυ γρηγοροτερα παρα με τα superfast αλλα.. Υπαρχοντος χρονου βεβαια το θεμα αξιζει εμπεριστατομενης μελετης...
LuNaTiC Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 στην δουλειά μου έχω τον Chrome ...και μου τρώει απίστευτο ram με 4-5 tabs ανοιχτά... εδώ στο σπίτι ο firefox με ΠΟΛΛΑΠΛΆΣΙΑ tabs... μου τρώει πιο λίγο... WTF?
karmen1983 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό όντως συμβαίνει. Μετά το νέο Update στον chrome. Τρώει και ram και ανεβαίνει η χρήση της cpu δες εδώ http://www.insomnia.gr/topic/391101-%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-google-chrome-8/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.