Προς το περιεχόμενο

Μυστηριο μυνημα στο forum insomnia

ergidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αλλα ουτε αγαπημενα ουτε οι αλλες ρυθμισεις του ιε?? Ισως τοθεμα να θελει μελετη..

Ίσως δεν θα άνοιξες την γραμμή των αγαπημένων. Πρέπει από τις επιλογές να επιλέξεις η γραμμή των αγαπημένων να φαίνεται πάντα.

Γενικά πάντως και οι δύο browsers (firefox, chrome) έχουν πάρα πολλές ρυθμίσεις ώστε να τους κάνεις όπως θέλεις εσύ. Να τους φέρεις ακριβώς στα γούστα σου.

Θέλει "ψάξιμο" και θα δεις ότι μπορείς να φτιάξεις έναν browser ακριβώς "στα μέτρα σου".

Δημοσ.

Ετσι θανε.. Προκειμενου ομως να ψαχνω μιση ωρα σε καθενα απο τα ανωτερω για το που εχει καταχωνασει το ενα και το αλλο και να μου σπανε τα νευρα χρησιμοποιω το good old slow ie που ταχει ολα φατσα καρτα και

ετσι κανω πολυ γρηγοροτερα παρα με τα superfast αλλα.. Υπαρχοντος χρονου βεβαια το θεμα αξιζει εμπεριστατομενης μελετης...

Δημοσ.

στην δουλειά μου έχω τον Chrome ...και μου τρώει απίστευτο ram με 4-5 tabs ανοιχτά... εδώ στο σπίτι ο firefox με ΠΟΛΛΑΠΛΆΣΙΑ tabs... μου τρώει πιο λίγο...

WTF?

Δημοσ.

Αυτό όντως συμβαίνει. Μετά το νέο Update στον chrome. Τρώει και ram και ανεβαίνει η χρήση της cpu

δες εδώ

http://www.insomnia.gr/topic/391101-%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-google-chrome-8/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...