Προς το περιεχόμενο

windows 7 update προβλημα

burnin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξαφνικα απο το πουθενα, και ενω σημερα μου ηρθε ειδοποιηση οτι υπαρχουν νεα απντειτς να κανω, παω να δω τι ειναι για να δω ποια θα βαλω, και ενω μου λεει οτι ειναι 15 κριτικαλ και εναοπσιοναλ, οτι και να κανω δε μου δειχνει τι ειδους απντειτ ειναι. η λιστα ειναι κενη για να ξετικαρω οτι δε θελω. δε φαινεται τιποτα....

εχει συμβει σε αλλους?

Δημοσ.

Tι εννοείς "η λίστα είναι κενή"; Δεν γράφει τίποτα ή δεν τσεκάρονται τα κουτάκια μπροστά από τις ενημερώσεις;

Δημοσ.

δε γραφει τιποτα φιλε μου. δε μου λεει πχ ποια ειναι αυτα τα 15 κριτικαλ απντειτς. δε δειχνει τιποτα.....

Δημοσ.

Τι να σου πώ. Πρώτη φορά το ακούω.

Κι εμένα μου ήρθαν χθες το βράδυ οι ενημερώσεις που λες αλλά φαίνονταν κανονικά.

Δημοσ.

15 critical και μια optional ηρθαν και σε εσενα?. αν δε ξερω τι κανω απντειτ δε το δοκιμαζω, μην εχει κανει καμια μαμακια η μαικροσοφτ και εχει καινουργιο wga πχ και μας μαμησει.αν ειναι καθαρα τα απντειτς να τα κανω και ας μη δειχνει τιποτα...

Δημοσ.

Και στους καλύτερους μπορει να συμβεί. :)

Αυτό που θέλω να πω όμως είναι ότι η "λύση" του προβλήματος μου θύμισε τη σειρά "The IT Crowd". :P

Δημοσ.

15 critical και μια optional ηρθαν και σε εσενα?. αν δε ξερω τι κανω απντειτ δε το δοκιμαζω, μην εχει κανει καμια μαμακια η μαικροσοφτ και εχει καινουργιο wga πχ και μας μαμησει.αν ειναι καθαρα τα απντειτς να τα κανω και ας μη δειχνει τιποτα...

Εγώ τις έκανα εγκατάσταση αμέσως. Αλλά έχω γνήσια Win7 Ultimate 64-bit.

Μη σε πάρω στον λαιμό μου.

Δημοσ.

Και στους καλύτερους μπορει να συμβεί. :)

Αυτό που θέλω να πω όμως είναι ότι η "λύση" του προβλήματος μου θύμισε τη σειρά "The IT Crowd". :P

Hello IT, have you tried turning it off and on again?

χαχα απλά απίστευτοι

Δημοσ.

Εγώ τις έκανα εγκατάσταση αμέσως. Αλλά έχω γνήσια Win7 Ultimate 64-bit.

Μη σε πάρω στον λαιμό μου.

Κι εγώ τις έκανα εγκατάσταση αμέσως. Αλλά έχω του θείου Win7 Ultimate 32-bit :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...