altkon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Γεια Χαρα !!! Πρόκειται να μου στείλουν ένα δέμα γύρο στα 2 κιλά από την Κίνα που θα περιέχει ένα μικρό Η/Υ που τον παράγγειλα μέσω Ιντερνετ. Μήπως γνωρίζει κανείς ποσό θα μου χρεώσει το Τελωνείο για Δασμούς ??? Ευχαριστώ πολύ. altkon
altkon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 τι τιμη εχει? δες εδω Ευχαριστώ πολύ τώρα ξερώ τι να ζητήσω από τον αποστολέα να γράψει στο τιμολόγιο. Καλές γιορτές altkon
suspiria Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ τώρα ξερώ τι να ζητήσω από τον αποστολέα να γράψει στο τιμολόγιο. Καλές γιορτές altkon παντως να ξερεις οτι δεν υπαρχει κατι στανταρ.ο καθε τελωνιακος κανει οτι του κ@υλωσει!
Ather Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Οι Κινέζοι έχουν προχωρήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα παρήγγειλα πράγματα αξίας 22€ και έσκασε δέμα με "κόστος" 2€ περίπου (χωρίς να το έχουν μαρκάρει ως gift). Βλέπω στο τέλος να μας ζητάνε τα στοιχεία του paypal.
siropio Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 νομιζω οτι τα ανοιγουν φιλε μου οποτε μια λυση που εχω ακουσει εινα να βαλεις το τιμολογιο απεξω απο τη συσκευασια ετσι ωστε να εχεις πιθανοτητα να μη το ανοιξει. Αν δουν κατι πολυτιμο οπως ηλεκτρονικα τα "βαρανε" πολυ. Νομιζω συνηθως ειναι +50% απο οτι αξιζει το προιον.
De@th L0rd Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Αφού έρχονται σφραγισμένα ρε παιδιά, εκτός κι αν είναι τίποτα τεράστιο... Δεν τα ανοίγουν τα μικρά δέματα. Απ'οτι φαίνεται δηλαδή...
kage Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 το νου σου να μην πληρωσεις για original και παρεις μαιμου. για μενα το καλυτερο ειναι να ειναι σκετο χωρις εξωτερικο κουτι+οδηγιες κτλ. ωστε να μοιαζει σκετο ή επιστροφη απο service
suspiria Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Αφού έρχονται σφραγισμένα ρε παιδιά, εκτός κι αν είναι τίποτα τεράστιο... Δεν τα ανοίγουν τα μικρά δέματα. Απ'οτι φαίνεται δηλαδή... γραφει πανω ''may be opened officially''
Ather Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Πρόσφατα μου άνοιξαν δέμα από ΕΕ (είχε πιστόλι θερμού αέρα), αλλά όλα κομπλέ, δεν είχαν πειράξει κάτι. Από Κίνα δε θα έκανα τέτοιου είδους αγορές πάντως. Κάποτε είχα πάρει κινητό και ήταν μεταχειρισμένο και ελαττωματικό όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, ο πωλητής βέβαια έλεγε ότι είναι καινούριο. Φίλος μου είχε πάρει φτηνά usb stick και είδε ότι είχαν πειράξει τους ενσωματωμένους controlers για να δείχνουν ψεύτικη χωρητικότητα. Πλέον από εκεί μόνο φτηνά αντικείμενα (πχ πρώτες ύλες και φτηνά gadget) που εννοείται έχουν πάρει καλές κριτικές.
35apontos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δυό μπαταρίες που μούρθαν με διαφορά μιας βδομάδας η μία απ' την άλλη και από διαφορετικούς κιτρινιάρηδες,ήταν ξεσφράγιστες.Η αυτοκόλητη ταινία ανέπαφη,αλλά σκισμένη με ξυραφάκι η συσκευασία. Ήρθαν όμως και δεν "χάθηκαν" στο δρόμο,ούτε μου ζήτησαν λ7.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.