gallaki Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Γειά σας, μετά την πρωτοχρονιά σκέφτομαι να πάρω τον 1090t και θα ήθελα να μου προτείνετε μια καλή μητρκή για αυτόν και ένα πακέτο ραμ (τουλάχιστον 4gb). Μαζί με τον επεξεργαστή θα πάρω και μία Corsair H50 για ψύξη. Θέλω να ξοδεψω 600 - 700 ευρο για την αναβάθμιση. Ο επεξεργαστής κάνει γύρο στα 200 κατι και η ψύκτρα γύρο στα 90. οπότε περισέυουν 300 - 400 Ε για μνήμες και μητρική. Δέν έχω πρόβλημα απο ποιό κατάστημα να τα παραγγείλω αφου έτσι κ αλλιώς μόνος μου θα τα συνδεσω. Τα πράγματα θα μπούνε στο pc της υπογραφής. Ευχαριστώ προκαταβολικά
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Παντως εγω που απο Ε8400 με 4GB ddr2 πηγα σε Athlon II X4 με 8GB DDR3, μη φανταστεις οτι ειδα σε φυσιολογικη χρηση (και παιχνιδια - με την ιδια vga) καμια αξιολογη διαφορα... Τη περισσοτερη διαφορα την εκανε ο ssd σε ολο το συστημα. Θα σου ελεγα να περιμενεις να νεα quad core sandy bridge της Intel μιας και το συστημα σου ειναι αξιομαχο ακομα.
gallaki Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Για ssd έχω ήδη παραγγήλει τον OCZ Vertex 2 60GB και σκεφτομουν για την αναβάθμιση. οποτε λες να περμένω τους sandy bridge ? Ετσι κ αλλιώς είχα σκοπό να περιμένω να βγούν οι καινούργιοι επεξεργαστές και απο amd και απο Intel για να δω τι παίζει καθώς και τις νέες τιμές. γι αυτό είπα μετά την πρωτοχρονιά
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Βολεψου με τον ssd (που θα καταχαρεις απο τη τραγικη διαφορα!) και μεταααα κοιτας και για νεο συστημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.