Προς το περιεχόμενο

Διακοπές μέσω δημοπρασίας


b_chris21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο www.socialtourism.gr οι ρόλοι ξενοδόχου-τουρίστα αντιστρέφονται για το καλό και των δύο!

 

Εδώ ο τουρίστας ορίζει:

 

* Προορισμό

* Τύπο δωματίου/Αριθμό ατόμων

* Ημερομηνίες άφιξης - αναχώρησης

* ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ

 

Έτσι έχουμε μια...αντίστροφη δημοπρασία όπου ο τουρίστας ανεβάζει τις απαιτήσεις του και οι ξενοδόχοι του κάνουν προσφορές ίσες ή χαμηλότερες από την Μέγιστη Τιμή που έχει ορίσει ο τουρίστας.

 

Αποτέλεσμα:

 

* Οικονομικότερες και ποιοτικότερες διακοπές για τον Έλληνα τουρίστα

* Μείωση των τιμών στα τουριστικά καταλύματα λόγω της αύξησης του ανταγωνισμού

* Έτοιμο υποψήφιο πελατολόγιο για τους τουριστικούς επιχειρηματίες, που αναζητά διακοπές στον τόπο που δραστηριοποιούνται.

* Αύξηση της πελατείας των καταλυμάτων και αύξηση των εσόδων τους, παρά τη μείωση των τιμών τους, λόγω των περισσότερων κρατήσεων και της έμμεσης διαφήμισης στο socialtourism.gr .

 

Πιστεύω η ιδέα είναι πρωτότυπη και θα βοηθήσει τόσο τον Έλληνα τουρίστα να κάνει οικονομικές διακοπές στην Ελλάδα, όσο και τον Έλληνα ξενοδόχο που θα βρει έτοιμο πελατολόγιο στην ιστοσελίδα αυτή, ενώ αλλιώς θα μπορούσε να έχει άδεια δωμάτια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...