nurse Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Ήθελα να ρωτήσω τι μπορώ να κάνω τα δύο κλειδιά windows xp που έχω από τους παλιούς μου υπολογιστές (αυθεντικά πάντα). (DSP) εκδόσεις λαπτοπ - σταθερός. Και οι δύο υπολογιστές πάνε για ανακύκλωση. Το λειτουργικό τους όμως μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε άλλους υπολογιστές; Έχετε να μου προτείνετε άλλη χρήση; Επειδή αυτά τα κλειδιά έχουν χρησιμοποιηθεί στα παραπάνω μηχανήματα κρίνετε ότι είναι ορθό να τα δώσω αλλού αφού ως κωδικοί είναι χρεωμένοι στο όνομά μου; Δεν γνωρίζω.. υπάρχει κάποιο πρόγραμμα διαχείρισης τέτοιων περιπτώσεων από τη microsoft; Ευχαριστώ
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Αν εχεις καποιο φιλο δωστα χωρις δυσκολια.
lexmark Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Και XP!! Οτι ειπε ο Γιαννης απο πανω. Αν έχεις κανενα φιλο με παλιο pc δωσε τα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Ναι και μαλιστα αν εχει καιρο να γινει ενεργοποιηση θα ενεργοποιηθουν κανονικοτατα και online χωρις κανενα προβλημα.
nurse Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ είδη τα κλειδάκια τάχτηκαν στον ανιψιό μου και ένα φίλο από τη δουλειά. Για το ένα έχω το cd. Για το άλλο που είναι του λάπτοπ τι cd να δώσω; Απλά να το κατεβάσει από οπουδήποτε και στη συνέχεια να το ενεργοποιήσει με αυτό το κλειδί;
jakegate7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 ακριβώς, κοίτα να είναι κανονική έκδοση και όχι κάποια "πειραγμένη"
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ είδη τα κλειδάκια τάχτηκαν στον ανιψιό μου και ένα φίλο από τη δουλειά. Για το ένα έχω το cd. Για το άλλο που είναι του λάπτοπ τι cd να δώσω; Απλά να το κατεβάσει από οπουδήποτε και στη συνέχεια να το ενεργοποιήσει με αυτό το κλειδί; Νομιζω μπορει να τα εγκαταστησει και με το αλλο cd στο laptop.
nurse Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 ακριβώς, κοίτα να είναι κανονική έκδοση και όχι κάποια "πειραγμένη" Και αυτό που να το ξέρω..; Για αυτό και στα λειτουργικά είμαι κάθετος για την γνησιότητά τους... και τώρα κάνω δώρα των 100ε
jakegate7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 αν το κατεβάσεις προτίμησε εκδόσεις msdn αλλά όπως είπε ο κύριος Γιάννης μπορείς να χρησιμοποιήσεις το άλλο cd που έχεις. Δοκίμασε να το αντιγράψεις, δε είχα ποτέ μου αυθεντικό cd windows και δε ξέρω αν έχουν κάποια προστασία
nurse Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Θα προσπαθήσω να βρω κάτι. Προφανώς έχουν κάποια προστασία. Δεν έτυχε να το αντιγράψω ποτέ.
manosmod Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 τα δισκακια των windows δεν εχουν καμια προστασια.αντεγραψε τα ανετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.