Προς το περιεχόμενο

Κλειδιά των windows από παλιά μηχανήματα.

nurse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήθελα να ρωτήσω τι μπορώ να κάνω τα δύο κλειδιά windows xp που έχω από τους παλιούς μου υπολογιστές (αυθεντικά πάντα). (DSP) εκδόσεις λαπτοπ - σταθερός.

Και οι δύο υπολογιστές πάνε για ανακύκλωση. Το λειτουργικό τους όμως μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε άλλους υπολογιστές;

Έχετε να μου προτείνετε άλλη χρήση;

Επειδή αυτά τα κλειδιά έχουν χρησιμοποιηθεί στα παραπάνω μηχανήματα κρίνετε ότι είναι ορθό να τα δώσω αλλού αφού ως κωδικοί είναι χρεωμένοι στο όνομά μου;

Δεν γνωρίζω.. υπάρχει κάποιο πρόγραμμα διαχείρισης τέτοιων περιπτώσεων από τη microsoft;

Ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.

Ναι και μαλιστα αν εχει καιρο να γινει ενεργοποιηση θα ενεργοποιηθουν κανονικοτατα και online χωρις κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ είδη τα κλειδάκια τάχτηκαν στον ανιψιό μου και ένα φίλο από τη δουλειά.

Για το ένα έχω το cd. Για το άλλο που είναι του λάπτοπ τι cd να δώσω; Απλά να το κατεβάσει από οπουδήποτε και στη συνέχεια να το ενεργοποιήσει με αυτό το κλειδί;

Δημοσ.

Ευχαριστώ είδη τα κλειδάκια τάχτηκαν στον ανιψιό μου και ένα φίλο από τη δουλειά.

Για το ένα έχω το cd. Για το άλλο που είναι του λάπτοπ τι cd να δώσω; Απλά να το κατεβάσει από οπουδήποτε και στη συνέχεια να το ενεργοποιήσει με αυτό το κλειδί;

Νομιζω μπορει να τα εγκαταστησει και με το αλλο cd στο laptop.

Δημοσ.

ακριβώς, κοίτα να είναι κανονική έκδοση και όχι κάποια "πειραγμένη"

Και αυτό που να το ξέρω..;

Για αυτό και στα λειτουργικά είμαι κάθετος για την γνησιότητά τους... και τώρα κάνω δώρα των 100ε :D

Δημοσ.

αν το κατεβάσεις προτίμησε εκδόσεις msdn

αλλά όπως είπε ο κύριος Γιάννης μπορείς να χρησιμοποιήσεις το άλλο cd που έχεις.

Δοκίμασε να το αντιγράψεις, δε είχα ποτέ μου αυθεντικό cd windows και δε ξέρω αν έχουν κάποια προστασία

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...