Προς το περιεχόμενο

εχω γεμισει τον κοσμο spam mail

jimbakl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σας.

το τελευταιο 10μερο θα χω στειλει 2-3 φορες σε ολες μου τις επαφες ενα spam mail με τιτλο hey babe...

χρησιμοποιω 3 υπολογιστες στην καθημερινοτητα μου, εκ των οποιων ο ενας ειναι mac os x, αρα εχω 2 πιθανους υπολογιστες με ιο....

τους εχω scanαρει παρα πολλες φορες με διαφορετικα antivirus αλλα τπτ...

για να σταματησω να στελνω τετοια μνμ τι πρεπει να κανω;; ;

τι προγραμμα να κατεβασω;

με πειραζει πιο πολυ γιατι εχω στειλει αυτο το μαιλ σε καθηγητες του πανεπιστημιου, και αν συνεχισω ετσι με βλεπω να παιρνω πτυχιο σας 50 μου...

οποιος μπορει ας με βοηθησει ειναι πολυ σοβαρο...

ευχαριστω....

Δημοσ.

Το e-mail σου δεν έχει να κάνει με τους υπολογιστές σου,είναι τα e-mail που έχουν το πρόβλημα άρχισε την αναζήτησή σου εδώ ή δώσε μας ποιο συγκεκριμένες πληροφορίες για ποιο σωστή βοήθεια.

Δημοσ.

Δεν εχει σχεση το λειτουργικο που χρησιμοποιεις αλλα οι βλακειες που κανεις στο Internet.

Πρωτη κινηση και λογικα η μοναδικη που πρεπει να κανεις ειναι να αλλαξεις κωδικο,ερωτηση ασφαλειας και email επιβεβαιωσης αμεσα στο Email σου!

Επισης κανε αλλη μια καλη για προλυπτικους λογους και αν χρησιμοποιεις τον ιδιο κωδικο παντου αλλαξε τον γρηγορα.

Ok Babe? :lol:

Δημοσ.

Ότι σου είπαν οι insomniacs από πάνω.

Κι εμένα πριν κάτι μήνες 3 φίλοι μου είχαν το ίδιο πρόβλημα και με είχαν ταράξει στο spam!

Ο ένας το έφτιαξε και τους άλλους τους μπλόκαρα.

Ok Babe? :lol:

Πέθαναααααα.... :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

το αυτό με hotmail και σε μένα...

παίζει να διέρευσαν άπειροι κωδικοί για hotmail

άλλαξε και ήλπιζε να είναι αυτό...

Δημοσ.

Ακριβως οτι ειπαν οι απο πανω ^^^

Γι'αυτο ειναι καλυτερο να εχεις ενα mail για σοβαρα πραγματα τυπου καθηγητες, δουλειες, αγορα απο internet κτλ

και ενα mail για register σε forums και σαπια sites στο οποιο δεν θα χρειαστει να εχεις και πολλους contacts οποτε δεν

θα spammarεις ποτε και πουθενα..! (yay)

Δημοσ.

το αυτό με hotmail και σε μένα...

παίζει να διέρευσαν άπειροι κωδικοί για hotmail

Και των φίλων μου ήταν hotmail και τα τρία!

Δημοσ.

thanks babies..... :D ...

ελπίζω να ναι αυτό...

τα άλλαξα όλα τα στοιχεία μου....

επισης καθε μέρα μου ερχόντουσαν μνματα που έγραφαν notification delivery status (failure) αυτο σημαίνει ότι αυτές οι επαφές έχουν κάποιο καλό firewall και δεν το έλαβαν το mail μου;...

επίσης μπορώ να βάλω κάποιο φίλτρο και για να μην ξανασυμβεί αυτό , ή κάτι άλλο ποιο δραστικό;

Δημοσ.

τα άλλαξα όλα τα στοιχεία μου....

Άν τα άλλαξες (ακόμα και τις ερωτήσεις ασφαλείας), τότε όλα καλα και θα σταματήσεις να στέλνεις spam.

επισης καθε μέρα μου ερχόντουσαν μνματα που έγραφαν notification delivery status (failure) αυτο σημαίνει ότι αυτές οι επαφές έχουν

κάποιο καλό firewall και δεν το έλαβαν το mail μου;...

Τα notification delivery status (failure) σημαίνουν οτι ο παραλήπτης δεν υπάρχει ή έχει μπουκώσει το email του. O ακριβής λόγος του failure ειναι γραμμένος μέσα στο email failure. Επίσης μια αλλη μέθοδο spamming ειναι να στέλνουν emails (οι spammers) με αληθινά emails (όπως πχ το δικό σου) για να ξεγελάνε τα φίλτρα spamming. Εννοώ οτι φαίνεσαι αποστολέας εσύ ακομα και για παραλήπτες άσχετους σε σένα και η αποστολή γίνεται απο δικούς τους υπολογιστες

επίσης μπορώ να βάλω κάποιο φίλτρο και για να μην ξανασυμβεί αυτό , ή κάτι άλλο ποιο δραστικό;

Αν εννοείς για να βγεις απο τις spam list, τώρα ειναι αργά.

Αν εννοείς πως να καταπολεμας το spam ειναι να προσέχεις που βάζεις το email σου, να μην κάνεις μαζικές αποστολές χωρις BCC (εκτός βέβαια αν υπάρχει λόγος) και να κράζεις τους φίλους και γνωστούς σου που προωθούν email χωρις να εχουν σβήσει τους προηγούμενους παραλήπτες

Αν τώρα εννοείς πως να μην την πάθεις ξανα και να γινεις το email spammer η απαντηση ειναι να κάνεις login μόνο απο υπολογιστές που ειναι ασφαλεις και οχι «Α ένας υπολογιστής, κάτσε να δω το email μου!». Εννοείται οτι προσέχεις ο υπολογιστής σου να ειναι καθαρός.

Δημοσ.

Μα και απο το MSN με την ιδια δουλεια λυνεται και ειπε πως ηδη εχει κανει Scans με Antivirus.

Α και μην ξεχνας να δηλωνεις τα spam emails ως απατες ψηφιακου "ψαρεματος"-Phising τουλαχιστον κανε κατι για να μειωθουν οι λογαριασμοι και οχι απλα delete.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...