Προς το περιεχόμενο

Games μέχρι 9.90€ στο Getitnow

lynch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καμια προταση για ps3??? ποια απ'αυτα τα games αξιζουν???

Παει περασε η προσφορα φιλε μου...

Για μια μερα ηταν...

Εγω παρελαβα ηδη τα παιχνιδια μου...

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ ακόμη δεν έχω παραλάβει... Αύριο κλείνω μια βδομάδα και 2 παιχνίδια + 1 φωτ μηχανή που έχω παραγγείλει μου λέει καταχωρημένη, τι να πώ. Τους πήρα τηλ Παρασκευή, μου λένε είμαστε εντός προθεσμίας, αν δεν έχετε παραλάβει μέχρι Δευτέρα ξανακαλέστε, παίρνω Δευτέρα μου λένε δε βλέπω να έχει κολλήσει πουθενά, αφήστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσει το αρμόδιο τμήμα μαζί σας (αμ δε). Παίρνω πάλι σήμερα μου λέει "πήρατε και χτές ε? Το αρμόδιο τμήμα θέλει μια μέρα για να σας καλέσει περιμένετε σήμερα."

Του λέω να αλλάξω τη διέυθυνση αποστολής γιατί φεύγω άυριο και μου λέει δε γίνεται και ότι πρέπει αφού πάρω τον κωδικό αποστολής να καλέσω εγώ την acs και να αλλάξω. Αφού τον ρωτάω αν θα χρεωθώ τίποτα μου τα ψιλομάσαγε και μου λέει "απ όσο ξέρω όχι". Επιμένω να αλλάξουμε τη διεύθυνση αποστολής, του έδωσα τη νέα διέυθυνση κ μου λέει θα επικοινωνήσει το "αρμόδιο τμήμα" μαζί μου.

Τι έγινε ρε παιδιά έπεσε πολλή δουλειά και έχασαν την μπάλα? Μπορεί να το αποθεώνουμε για τις τηλεοράσεις (και εγώ μαζί) αλλά αν πάρει αέρα (δε λέω τι) θα μπεί στο ίδιο τσουβάλι με τα άλλα...

Δημοσ.

Εγώ είχα παραγγείλει τρια παιχνιδάκια και σήμερα μου

έστειλαν sms οτι είναι στο κατάστημα που είχα ζητήσει...

Δημοσ.

εγω ειχα κανει 2 παραγγελλιες. Η μια ηρθε την επομενη μερα, ενω η αλλη ακομα να ερθει

Δημοσ.

Καλησπερα,

Και εγω μολις πριν λιγο παρελεβα το FINAL FANTASY XIII που ειχα παραγγειλει.

Για ακομα μια φορα το getitnow μας εβγαλε ασπροπροσωπους, ελπιζω να συνεχησει ετσι και να μην ακολουθησει τις "πολιτικες" αλλων μεγαλων καταστηματων......τρομαρα τους....

Δημοσ.

και εγω ειχα παραγγειλει 3(για δωρακια)και με πηραν τηλ χτες οτι το 1 δεν υπαρχει, οποτε αναμενω τα αλλα 2, ελπιζω στην αρχικη τιμη καθως του ενος εχει αλλαξει

Δημοσ.

και εγω ειχα παραγγειλει 3(για δωρακια)και με πηραν τηλ χτες οτι το 1 δεν υπαρχει, οποτε αναμενω τα αλλα 2, ελπιζω στην αρχικη τιμη καθως του ενος εχει αλλαξει

Στην αρχικη τιμουλα θα τα παραλαβεις.

Εγω παρελεβα το FF XIII με 9.90 ενω τωρα εχει 24€

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...