Προς το περιεχόμενο

Τοποθετηση SSD σε LAPTOP

jumper_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αποφασισει να παρω εναν ssd (OCZ Vertex 2 Series 60GB SSD) και θελω μερικες πληροφοριες για το πως να τον βαλω στο laptop..ειναι η πρωτη φορα που θα επιχειρησω κατι τετοιο και θα ηθελα μερικες συμβουλες απο πιο 'εμπειρους'!! :P :P

θα χρειαστει να αγορασω κάτι αλλο εκτος απο τον συγκεκριμενω δισκο?

Δημοσ.

Τίποτα δεν θα χρειαστεί.Ένα σταυροκατσαβιδάκι με μαγνήτη μόνο γιατί είναι πολύ μικρές οι βίδες και πολύ στριμόχωρα εκεί που θα πρέπει να τις ξαναβάλεις..

Δημοσ.

Πες μας και ποιο laptop έχεις, έτσι από περιέργεια.

Εχω ενα sony vaio vpc eb1s1e /bj (i5 m430 2.27 , 4gb ram , ATI 5650 1gb ) αλλα σκεφτομαι οτι 60gb για το 'βασικο' pc δε θα με φτασουν με τπτ..οποτε σκεφτομαι να βαλω αυτο στο netbook μου για να αποκτησω και μια εμπειρια με τους ssd πρωτου παρω καποιον πιο ακριβο για το laptop..

Δημοσ.

Στο να εγκαταστησω τον ssd και να του περασω windows κλπ θα εχω καποιο προβλημα?υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω??

Δημοσ.

Λογικά θα είναι το ίδιο πράγμα με το να είχες έναν HDD.

Μετά την εγκατάσταση όμως, καλό είναι να παίξεις με κάποιες ρυθμίσεις.

που θα βοηθησουν σε τι??να φτασει τις επιδωσεις που λεει οτι εχει ας πουμε ή κατι αλλο??μπορει να ρωταω βλακειες απλα δεν το εχω καθολου το θεμα και προσπαθω να μην κανω καμια βλακεια στην επιλογη του ssd..ας πουμε στα λεφτα αυτου που εχω επιλεξει μπορει να βρω και καλυτερο..?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...