Προς το περιεχόμενο

πρόβλμα επικοινωνίας με msn

DJJordan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για κάποιο λόγο ο υπολογιστής εκκίνησε και μπήκε στα windows με ημερομηνία 1 χρόνο πριν, διόρθωσα την ημερομηνία και την ώρα, αλλά το msn δεν άνοιγε με τίποτα, το έκανα απεγκατάσταση και το εγκατέστησα ξανα, άνοιξε μετά κανονικά, αλλά καμία επαφή δεν φαίνεται on, ενώ επιβεβαίωσα με διάφορους τρόπους ότι κάποιες επαφές είναι ενεργές, έχω δοκιμάσει τα πάντα και το πρόβλημα δίχνει άλυτο..

Δημοσ.

Εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα, από τότε που εγκατέστησα τον 2011 σπίτι όποτε έμπαινα με τον παλιό στην δουλειά με εμφάνιζε στις μισές επαφές μου offline ενώ ήμουν online.

Το πρόβλημα δεν είχε να κάνει με κάποιο συγχρονισμό στον σέρβερ τους ή κάτι τέτοιο, περίμενα μπόλικες μέρες να λυθεί το θέμα χωρίς κανένα αποτέλεσμα φυσικά.

Τελικά ξύλωσα την beta αηδία που μας έκανε δώρο φέτος η microsoft, έβαλα digsby σπίτι και δουλειά και ησύχασα.

Δημοσ.

Λοιπόν, αφαίρεσα όλο το πακέτο windows live, διέγραψά ότι φάκελο βήκα με όνομα windows live στους φακέλους συστήματος (κρυφούς και μη), έκανα εκαθάριση δίσκου και registry, έκανα ξανά εγκατάσταση το windows live και δούλεψε κανονικά

Δημοσ.

εγω εδω και μερες γραφω στις επαφες μου και μου κοκκινιζει τα μηνυματα οτι δεν ειναι δυνατον να παραδοθουν . αναγκαζομαι να βγαινω να κανω κανω ξανα sign in για να μπορεσω να τους μιλησω . ομως αρκετες φορες ενω ειναι μεσα γιατι τους μιλουσα 10 δευτερολεπτα πριν βγω , μου τους εμφανιζει offline . για να φανουν online πρεπει να βγουν και να ξαναμπουν και αυτοι .

επιπλεον τα παιχνιδια του messenger πατα να ανοιξει και η σελιδα ειναι λευκη οπως στο IE οταν δεν σου βρισκει ενα site.

παρα πολλα προβληματα και εκνευριστικα , τα οποια ειναι χρονια γνωστα και δε λενε να τα φτιαξουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...