xionias Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα φίλοι. Θέλω να ζητήσω βοήθεια για ένα θέμα που προέκυψε απο την πρώτη στιγμή που απέκτησα κινητό με λειτουργικό android και πιο συγκεκριμένα το xperia x10 mini με το αναβαθμισμένο android 2.1 Αυτό που θέλω να ζητήσω είναι κάποιος να περιγράψει τη διαδικασία ή να δώσει κάποιο λινκ, για να διαβάσω κάποιο tutorial ,στο οποίο να εξηγείται λεπτομερώς η διαδικασία με την οποία μπορεί κάποιος να εγκαταστήσει μια εφαρμογή μέσω αρχείου .apk χωρίς να μπει στο android market και να κατεβάσει καποιον application installer. Ενοώ να γίνει άμεσα η εγκατάσταση μέσω υπολογιστή με συνδεση usb. Στο συμβόλαιό μου δεν προβλέπεται υπηρεσία 3g (internet) και δεν θα ήθελα να την πληρώσω απο την στιγμή που θεωρώ oτι δεν την χρειάζομαι, αλλα με αυτή μου την επιλογή αδυνατώ να διαχειριστώ και να χρησιμοποιήσω εφαρμογές... Απο αυτά που γνωρίζω δεν υπάρχουν ζητήματα δικαιωμάτων αφού τόσο το λειτουργικό όσο και οι εφαρμογές στηρίζονται σε ανοιχτό κώδικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 καταρχάς σε καλωσορίζω στον κόσμο του android. και εγώ έχω το ίδιο κινητό και στης αρχές δυσκολεύτηκα αρκετά (αν και η sony δεν τα πάει καλά με το android). αυτό που ζητάς να κάνεις εγκατάσταση απο το κινητό και όχι απο το market για να γίνει θα πρέπει να κατεβάσεις απο το market ένα προγραμματάκη που λέγετε OI File Manager για να μπορείς να βλέπεις τα αρχεία που έχεις στην κάρτα SD. όταν δεις τα αρχεία σου .apk απλά το εκτελείς, κάνεις την εγκατάσταση και τελείωσε το θέμα, δεν είναι κάτι το δύσκολο. είναι ολόιδιο όπως κάνεις εγκατάσταση απο το market τωρα σε θέματα δικαιωμάτων στο android υπάρχουν κλειδωμένα πράγματα. όπως δεν μπορείς να αφαιρέσεις τα stock προγράμματα. για να το καταφέρεις αυτό πρέπει να κανεις root το κινητό με ένα προγραμματάκη που λέγετε z4root, και όταν πάρεις τα δικαιώματα με το SystemAPP Remover μπορείς να αφαιρέσει ότι θέλεις (ακόμα και τα μηνύματα) πιστεύω να σε βοήθησα αρκετά :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xionias Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 1ο-Δεδομένου οτι εγώ στο κινητό δεν έχω internet, πώς θα εγκαταστήσω το OI File Manager? 2ο-Μια διαδικασία που βρήκα στο ψαξιμο που έκανα εξηγεί εγκατάσταση απο pc άμεσα με χρήση του android sdk(εργαλείο προγραμματισμού) και χρήση κάποιων εντολών. Το έχει προσπαθήσει κανείς με αυτόν τον τρόπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 1ο-Δεδομένου οτι εγώ στο κινητό δεν έχω internet, πώς θα εγκαταστήσω το OI File Manager? 2ο-Μια διαδικασία που βρήκα στο ψαξιμο που έκανα εξηγεί εγκατάσταση απο pc άμεσα με χρήση του android sdk(εργαλείο προγραμματισμού) και χρήση κάποιων εντολών. Το έχει προσπαθήσει κανείς με αυτόν τον τρόπο? γιατί δεν μπαίνεις απλά από ένα wifi; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.