Προς το περιεχόμενο

Διασκεδαση στην Πατρα

dominorton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ωραίο φαγητό delivery η Κυρήνεια, αλλά και hamburger από Μr.burger ! Οι πιτσαρίες είναι gtp δεν έχω βρει μια της προκοπής, η hat χάλια... Για γύρους προτείνω Ψηλός(στο Ριο), σουβλακερί. Για ψητά κοοντοσούβλια κοκορέτσια στην πλαστεία ομονοίας έχει κάποια πολύ καλά κάνουν και delivery αλλά κι ένα στη Γερμανού ψηλά. Για κρασάκι κλπ Σαν τη Γη (στο κάστρο), Οντάς ( νικολάου ψηλά), τσιφλικ μεζε στην αράτου (έχει και ζωντανή μουσική) κλπ υπάρχουν και άλλα καλά. Για ποτάκι χαλαρά , bar-ακια η Πάροδος, Ευή-ευάν στο Ρίο, Tratoria del popolo στην Γερμανού, Cielo, Τρελή ροδιά. Ροκάδικα δυστυχώς είναι πολύ λίγα... Rocky racoon (για καφέ), Stone, blue monday, Steps, Mods.

Δημοσ.

Λοιπόν ωραίο φαγητό delivery η Κυρήνεια, αλλά και hamburger από Μr.burger ! Οι πιτσαρίες είναι gtp δεν έχω βρει μια της προκοπής, η hat χάλια... Για γύρους προτείνω Ψηλός(στο Ριο), σουβλακερί. Για ψητά κοοντοσούβλια κοκορέτσια στην πλαστεία ομονοίας έχει κάποια πολύ καλά κάνουν και delivery αλλά κι ένα στη Γερμανού ψηλά. Για κρασάκι κλπ Σαν τη Γη (στο κάστρο), Οντάς ( νικολάου ψηλά), τσιφλικ μεζε στην αράτου (έχει και ζωντανή μουσική) κλπ υπάρχουν και άλλα καλά. Για ποτάκι χαλαρά , bar-ακια η Πάροδος, Ευή-ευάν στο Ρίο, Tratoria del popolo στην Γερμανού, Cielo, Τρελή ροδιά. Ροκάδικα δυστυχώς είναι πολύ λίγα... Rocky racoon (για καφέ), Stone, blue monday, Steps, Mods.

Δοκίμασε πίτσα απο το porto rico στην τριών ναυάρχων...από τις καλύτερες πίτσες, μετά παίζει και η piza express με αρκετά αξιόλογη πίτσα.γι ατον οντά δεν πολυσυμφωνό, δεν μου άρεσε το φαγητό του, αλλά ως κατάσταση για παρέα και χαβαλέ είναι μια χαρά.και για ρίο προτιμώ σωτήρη όσον αφορά τα σουβλάκια...

Δημοσ.

παιδια, να σας υπενθυμισω οτι οταν μιλαμε για φαγητο, εννοουμε φαγητο!φαγαδικα τυπου le coq, chick n chicken, σουβλακερι, λεμονι ειναι απλα για να περνας απ'εξω και να φτυνεις..κατ'εμε τα mods ειναι απο τα καλυτερα μαγαζια, οπως επισης και η μπυραρια στην παντανασσης, η η ποικιλλη στοα κλπ. σε club ειμαι της αποψης οτι θα πας μια φορα, αντε 2 το μηνα.δε θα το κανουμε συνηθειο, ουτε θα δνουμε 10ευρα και 20ευρα στα λαμογια εκει περα.να πας μια στο τοσο να κανεις το κεφι σου οκ..

Δημοσ.

Λοιπον η πατρα δεν εχει πολλα ωραια μαγαζια.Αν εισαι καγκουρι θα περασεις υπεροχα μιας και εχει απειρα κλαμπς που στο τελος το γυρνανε στο σκυλαδικο και τις δηθεν μεγαλες κλαμπαρες που βγαζουν το κιτσαριο επιπεδου γκαζι.Η Πατρα εχει μονο καφενεια/ρακαδικα που σου κινουν το ενδιαφερον.Το Σουροτυρι πχ που ανοιξε περσυ ειναι ωραιο αν και παιζει πανω κατω ιδια μουσικη καθε μερα(Μαλαμας κτλ).Τα μαγαζια στο καστρο ειναι πολυ ωραια αλλα παντα γεματα.Καφετεριες ωραιες δεν εχει.Το καφε cinema που απλα μαζευει πολυ κοσμο δεν εχει τιποτα αλλο σημαντικο εκτος απο αυτο το γεγονος.Α ειναι και μαγαζι ασφαλιτη btw...Στην Νικολαου αμα εισαι καγκουρακι να πας θα περασεις μουρλια.Καφε-Μπαρ-Κλαμπ για ατομα που νοσταλγουν το μπουρναζι δλδ.Κατα τα αλλα υπαρχει η μπυραρια στην Παντανασης που ειναι ισως το καλυτερο μαγαζι στην Πατρα αλλα ειναι παντα γεματο και δυστυχως παιζει εντελως ακυρη μουσικη με το κλιμα που επικρατει και το στυλ γενικα του μαγαζιου.Steps κ mods καθε χρονο και χειροτερα.Παντως ταβερνες,μεζεδοπωλεια εχει απειρα και μαλιστα καλυτερα και απο Αθηνα ισως.

Α ναι και για ραντεβου ειναι must το Si doux.

Δημοσ.

Το Μοds ξαναπηρε τα πανω του φετος. Το steps δεν ξερω γιατι λες καθε χρονο και χειροτερα, εμενα μια χαρα με καλυπτει στις Πατρινες επισκεψεις μου καθε χρονο :rolleyes:

Δημοσ.

Το Μοds ξαναπηρε τα πανω του φετος. Το steps δεν ξερω γιατι λες καθε χρονο και χειροτερα, εμενα μια χαρα με καλυπτει στις Πατρινες επισκεψεις μου καθε χρονο :rolleyes:

Το mods πριν 4 χρονια ηταν μαγαζι που επαιζε κυριως electro και ειχε μερες που επαιζε metal,gothic,abm,hiphop και πλεον παιζει lounge και indie και γενικα λες και ακουγες ολη την ωρα MadTV.Για την ακριβεια ξεκινησε να παιζει indie ξαφνικα και μετα εγινε οτι να ναι.RnB βραδιες και δεν ξερω γω τι.Το μονο που δεν αλλαζει εδω και χρονια ειναι το Trash Party το οποιο μετα απο ενα σημειο εμενα επαψε να μου φαινεται αστειο.

To steps τοσα χρονια παιζει τα ιδια πραγματα και εχει καταντησει βαρετο.Απλα αυτο.Ειχε και εναν dj που επαιζε γαμω τις μουσικες τις τριτες αλλα εφυγε.Ασε που ειναι το κλασσικο φαινομενο στο steps ειναι αυτο.

Reunion_sausages_dsc07796.jpg

Δημοσ.

στα steps/mods πάντα καταλήγουμε για να το τελείωμα της βραδυάς,πάμε δηλαδή και το καταστρέφουμε..

στο mods όσες φορές έχω πάει δεν είχε πολύ hiphop,πάλι καλά δηλαδή,αλλιώς δεν θα πήγαινα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...